Widok

PAZDZIERNIOWECZKI JAK PRZYGOTOWANIA???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czas leci, leci...juz 47 dni i....i nasz wspanialy dzien.Juz ryczec mi sie chce na sama mysl:-)))-niestety,nie wiem jak to opanuje.Jak wam idzie??czy wszystko juz macie?czy duzo wam zostalo do zrobienia??POZDRAWIAM I ZYCZE PRZYJEMNYCH PRZYGOTOWYWAN

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no, w Nine West są super buciki!

Ale przy okazji nie polecam butiku naprzeciwko (oczywiście mówimy o Alfa Censtum) (milo, mila coś w tym stylu) - pracujące tam panie są straszne! ja chcę buty, grzecznie pytam o inny rozmiar, a one sprawiają wrażenie, jakby pracowały tam za karę i w ogóle jak ja mogłam tam wejść i im przeszkadzać!!!

Ania i Tomek,

co znaczy, że jesteś niewymiarowa? :)

Ja czekam na obrączki i na Księgę Weselną. Właściwie to jesteśmy już ubrani od stóp do głów - nawet na poprawiny :)) Pozostaje jeszcze rozdać kilka zawiadomień i kupić trunki, ale z tym ostatnim to liczę na teściów :)

Też już mam dosyć ciągłej bieganiny i świadomości, że zawsze jest coś do roboty :) Dzisiaj przejdę się do kościoła, żeby omówić z siostrzyczkami wystrój kościoła.

Ciekawe jaka będzie pogoda... Trochę zimno już się zrobiło... :)

hehe :)
z tą moją niewymiarowością to jest tak, że mam dużą stopę - rozmiar gdzieś ok.40, do tego bardzo wąską i na niskim podbiciu.
No a buty roz. 40 są już robione na tęgie stopy i wszystko źle na mnie leży :( Ogólnie jak już znajdę tak duży rozmiar, to mogę włożyć ze 3 palce od ręki pod skórkę przykrywającą palce stóp :( Wszystko odstaje...

Temu jestem niewymiarowa i ciężko mi coś kupić. No i do tego nie chcę wydać 300zł na buty na jeden raz...

my w sumie też już ubrani. czekam tylko na etolę na kieckę. Bo 20-go na bank będzie już baaaardzo zimno.

zostało nam ustalenie menu (w sobotę) i zakup alkoholu i napojów.
a'propos - gdzie kupujecie wódeczkę, w jakich pojemnościach i po ile??

Co do przygotowań - pomijam fryzjera i wszystkie inne zabiegi upiększające...
Księga czeka na mnie od wczoraj na poczcie ... aż mnie skręca z ciekawości jak wyszła... :), obrączkę (moją) odebraliśmy wczoraj... druga już od miesiąca była...
generalnie wszystko jest, tylko to "dogrywanie spraw" mnie wykańcza. Tu zadzwoń, tam pojedź, tam potwierdź... koszmar.
Codziennie wieczorem robię rachunek sumienia ze spraw, które mam do załatwienia następnego dnia i szczerze powiem - mam już dość.
Marzę o wieczorze pozbawionym konieczności "móżdżenia" nad czymś związanym ze ślubem...

dziewczyny gdzie oprawialyscie księge ? (jesli robilyscie ja same)

zajrzyj trochę wyżej w tym samym w wątku a znajdziesz odp na swoje pyt o wódkę :)
i polecam wyszukiwarkę, dopiero co było o to pytanie :)

Spełnij marzenie chorego dziecka

neania - w tym wątku tylko 1 osoba niestety...

Nam księgę oprawiał mój przyszły teść gdzieś w Gdańsku po znajomości i nie wiem, gdzie :(
Ale był już taki wątek i dziewczyny pisały o różnych introligatorniach. Jak masz księgę w pionie, to nie powinnaś mieć kłopotu z jej oprawieniem. Wystarczy poszukać punktu, gdzie oprawiają magisterki :)
Ja miałam w poziomie i temu miałam więcej szukania...

Powodzenia! :)

tak was malo???

U nas "niby" wszystko pod kontrolą , ale powoli zaczynaja być nerwy ,że nie zdążymy wszystkiego ogarnąć i o czymś zapomnimy!!!Nerwy też udzielają się powoli Panu Młodemu...ale miejmy nadzieję ,ze wszystko będzie ok!!!!

My dziś zanieśliśmy zapowiedzi (mamy śłub nie w swoich parafiach). No i w końcu załatwiliśmy ciasta!!! Jeszcze tort weselny i słodkości będą na +:))

a ja złamałam palec u stopy w poniedz 17.09
zobaczymy czy do wesela się zagoi ;)

butów ślubnych jeszcze nie ma w tej sytuacji to chodaków muszę poszukać ;)

ale nic to ;) dobrze będzie

pozdrawiam :)

za miesiac slub!!!!o Boze!!!juz nie moge jesc!!

też bym tak chciała nie jeść:)) u mnie to chyba nie ma stresu:)) Kurczę sukam tortu i tu mi się odechciewa... ceny z kosmosu.

nam zostały do kupienia napoje, wino, cukierki na brame...nie mam tez butów, kwiaciarnia jest mniej więcej wybrana chodz nie mam pojecia ile wiązanek potrzebuje :) i nie mam wybranej cukierni która zrobi tort i to byłoby chyba na tyle...nie mamy też pomysłu na podziękowania dla rodziców i świadków i chyba przydałaby sie księga ślubna...
Dziewczyny NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ :):):):):):):) 25dni

image

image
myśmy właśnie dziś odebrali obrączki :D Teraz tylko grawerka i kolejna rzecz będzie do przodu :)
A jutro - korzystając z Waszych rad - jadę do Alfy poszukać butków (zaraz po rozmowie o pracę - trzymajcie kciuki!!! )

Buźka!

My też wczoraj odebraliśmy obrączki, jeszcze musimy załatwić grawera i są gotowe :)

Księga się robi, wciąż brak trunków.

Kiedy i gdzie robicie wieczór panieński?

panieński to chyba zorganizują mi kumpelki... nie mam pojęcia gdzie, wiem tylko, że najprawdopodobniej w czwartek 18.10.

a gdzie robicie grawer na obrączkach?
bo kurczę mu kupowaliśmy swoje w Mikołajkach (hihi - na urlopie,tak nam się spodobały) i tam niestety nie robili graweru :(

agu_pe

jeszcze nie wiemy :) tym ma się zająć narzeczony, ale podejrzewam że we Wrzeszczu, gdzieś koło rynku, bo tam zmniejszaliśmy zaręczynowy :)

albo spróbuj we Wrzeszczu obok salonu Beauty po prawej stronie, tam też jest jubiler i to niedrogi :)

A ja dzięki sugestią i pomocy Jusi zamówiłam dziś tort!! W cukierni Alicja
w Kiełpinie. 4-piętrowy z dowozem gratis, do tego krokodyla i jeża za całe 300zł:)) Kg tortu mają po 22,50zł rewelacja co??
Cieszę się,ze to tez mam z głowy!!!
Aha. Kupiliśmy też dziś winko.

do góry