Widok

PAZDZIERNIOWECZKI JAK PRZYGOTOWANIA???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czas leci, leci...juz 47 dni i....i nasz wspanialy dzien.Juz ryczec mi sie chce na sama mysl:-)))-niestety,nie wiem jak to opanuje.Jak wam idzie??czy wszystko juz macie?czy duzo wam zostalo do zrobienia??POZDRAWIAM I ZYCZE PRZYJEMNYCH PRZYGOTOWYWAN

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja swojej jeszcze nie mierzyłam...
Ale w końcu kupiliśmy buty dla pana młodego :)

Spełnij marzenie chorego dziecka

Rybkagd powiedz proszę gdzie zamawiałaś kwiaty?
A wczoraj był mój panienski...
Swiadkowe spisały się na medal :)
A to jak się bawiłyśmy wiedzą ci którzy wczorajszą noc spędzali w Atelier w Sopocie...
Jeśli są zainteresowani to mogę wrzucić fotki - jak dojdę do siebie - czyli pewnie jutro :)

Kwiaty zamawiałam w kwiaciarni Wrzos obok kolejki SKM Zaspa ( w pawilonach)

to już za 5 dni...... ale mam stresa...

ja na razie jestem dziwnie spokojna:) tak jakby to bylo za m-c

Ja jeszcze nie czuję atmosfery :)

neania,

dawaj fotki :) ja miałam 29 września w Soda Cafe, świadkowa też spisała się na medal :)

Czy tylko ja mam mrówki w brzuchu i wrazenie ze sie o czyms zapomne??Niby 10 dni ale niewiem czy to az czy to tylko 10 ... . Narazie wszystko idzie wg planu i "grafiku" ale... jeszcze trzeba kupic alkohol , pojsc do kosmetyczki . Jutro musze zalatwic polecona fryzjerke bo ta co miala mnie czesac okazalo sie ze nie moze przedpoludniem... Ale mam nadzieje ze wszystko sie uda. Dzisiaj musialam jeszcze szybko wyslac zawiadomienie bo jedna daleka daleka daleka ciocia , ktora dowiedziala sie od innej cioci o ślubie poczula sie pominieta. I byla glupia sytuacja .Moja Mama na szczescie wybrnela i powiedziala ze zawiadomienia wysylalismy teraz 2 tyg przed ślubem i pewnie niedlugo dojdzie.Oboje juz jestesmy troche zmeczeni tymi przygotowaniami tymbardziej ze zalatwialismy wszystko w 3 m-ce wiec czasu nie bylo za duzo.Praktycznie wiekszosc rzeczy spadla na moja glowe bo moj Narzeczony pracuje i nie mial za bardzo czasu na pomoc w przygotowaniach , ale to co mogł to pomagał pozałatwiac.Dlatego niewiem jak inne pary , ale my sie cieszymy ze niedługo bedziemy juz po wszystkim bo chcemy odpoczac po tych wszystkich przygotowaniach.

znam to zbyt dobrze...
też 3 miesiące :)
i też już po woli mam dosyć.
Chociaż panieński wprowadził mnie w imprezowy nastrój i pomógł wyluzować.
Będzie super bo obok nas bedą ludzie, z którymi chcemy się bawić w tak ważnym dla nas dniu i wszystko inne przesytanie być ważne.
Wyluzujmy się!
Czas na trochę relaxu :)

ja też mam już dość.
każde popołudnie czymś zajęte... gdybym tylko nie musiała chodzić do pracy...
rodzice mówią - po co się tak stresujesz,przecież wszystko załatwione? - ale to nie oni chodzą na przymiarki, do kosmetyczki, fryzjera i innych takich...
nie mamy jeszcze alkoholu - czekamy na jutrzejszą promocję w makro :)

zostaną jeszcze napoje i owoce...
no i moja kiecka do odbioru...

reszta rzeczywiście ustalona...

...poza ciągle zmieniającym się grafikiem gości, którzy przyjadą dzień przed... (zmieniającym się = rozmnażającym)
kurczę... jak obskoczą mnie te wszystkie ciotki to chyba szału dostanę...
jakby nie można było tak spokojnie... po prostu ubrać się i wyjść do kościoła... przeraża mnie wizja domu pełnego ludzi... i korek u progu drzwi do łazienki...

Współczuję..
Ja od przyszłej środy mam już wolne. i zamierzam się relaksować.
Gości wywalam do rodziców (przywilej posiadania własnego M :P)
Zadnej kolejki do łazienki. i żadnych ciotek.
bez tego mam za dużo roboty...
(dzis pierwsza! przymiarka sukni)
właśnie siedzę w pracy w ślubnych butach.
A zostało mi jeszcze:
kupno koszuli do smokingu dla narzeczonego (swoją droga może wiecie gdzie sa takowe?)
zamówienie kwiatów
zrobienie podziękowań dla gości i mapki dojazdu
zamównienie księgi.
W sumei to jeszcze dużo roboty...
A i na próbną fryzurę musze pójść...
tylko kiedy....

agu_pe - a co będzie jutro za promocja w Makro? możesz przybliżyć? :) Nam jeszcze brakuje wino, szampan i piwo z alkoholi... wódkę już na szczęście mamy :)

my też we własnym M, ALE:
1. rodzina mojego Przyszłego - CAŁA przyjezdna - gdzies trzeba to towarzystwo rozparcelować, więc u każdego kogoś upchnęliśmy:)
2. poza tym rano w sobotę jadę do rodziców i to tam przyjedzie po mnie mój Przyszły Mężuś (tak żeby nie widział tych całych przygotowań, ubioru, fryzury.. itp.:))

a my właśnie na wódkę "polujemy" :)

ma być smirnoff 0,5l za PLN 19,64 czy jakoś tak :)

Ja rowniez mam wolne od przyszłej srody :)
Mam wrazenie ze o czyms zapomne :/ ale za 5 dni bede bawila sie na wlasnym wieczorze panienskim a potem to chyba z gorki poleci :) mam tylko nadzieje ze pogoda bedzie ladniejsza i troche cieplejsza ale najwazniejsze zeby nie padało!!!!!!!!
:)
PaPa

jak 13nastki sie czujecie?? Ja na arzie spokojnie, chyba do mnie jeszcze nie dociera ze to za 4 dni :)))

Hej
Ja mam tak samo, wszyscy na około to już przeżywają a ja luz, tak jak napisałaś nie dociera to do nas:-))

ale wam zazdroszcze ze to juz,ja dopiero za rok,mozecie podpowiedziec co macie przygotowane dla rodzicow na podziekowania,jaka piosenka?
a ja wam zazdroszcze ze wy przed:)) powodzenia

do góry