Widok

PIJANY LEKARZ NA DYŻURZE !!!

Jasień Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, nie uwierzycie, właśnie wróciłam z dyżuru na Jasieniu, weszłam tam do gabinetu (dobrzy ludzie przepuścili mnie z maluszkiem chociaż sami już czekali od półtorej godziny) patrzę, a tu starszy Pan Doktor, ze mną weszła jedna kobieta żeby jej receptę poprawić, robił to 15 minut !! Kazał mi maluszka rozebrać, stoję przy tym przewijaku, a on wychodzi z gabinetu i trzaska drzwiami... Nie było go przez 10 minut (a mój maluszek rozebrany czeka!), wraca, z jakimś kubkiem wody, stawia go na szawce. Po czym bierze czajnik zaczyna nalewać wode z kranu do niego, odstawia i nawet nie włącza... Patrze, a on spodnie rozpięte, prawie mu spadały.... :/ Dziwnie mówił, troszke bełkocząc, ledwo go mogłam zrozumieć... Zataczał się... Wydarł się na mnie że nie wie co jest mojemu dziecku, i że mam sobie jechać do szpitala... Poprosiłam o skierowanie do szpitala, wypisywał je 20 minut ! Marnując mi przy tym 10 kartek, bo co chwile sie mylił.... Mnie się pytał gdzie ma wpisać krzyżyk a gdzie datę !!!!

Co prawda alkoholu nie wyczułam, ale jestem na 99% pewna że był pijany !... Odrazu po wyjściu z gabinetu ostrzegłam tam ludzi czekających, a sama zadzwoniłam na policję. Powiedzieli mi że nawet jeśli mam podejrzenie, to i tak bardzo dobrze że to zgłaszam, i że zaraz tam pojadą.
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to poczekamy teraz jak ta cała kasia przyjdzie do przychodni.
Ostra jazda ....
A co to ma do rzeczy? Własna głupota to żadne wytłumaczenie głupoty kogoś innego.

Co to za bzdury?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

A ile to razy dziwuszki pilyście alkohol i opiekowalyscie sie dzieckiem???
Żenada
Kaska gdansk ty musisz sie leczyc na bańkę proponuję kontakt z agentem TOMKIEM może on ci pomoże w rozwiazaniu tej historii.
oj Kasiu mylisz już fakty więc czas najwyższy chyba to zakończyć bo już dawno minęlo się z celem twojej pierwszej wypowiedzi
ps. ja to napisalam :)
Ponury, po co podnosisz ten wątek. Wydaje mi się, że został zakończony? Nie masz czego się uczepić?

Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
KaskaGdansk: "Sam pisałeś że trzeba było zaczekać na przyjazd policji"

Widocznie nie czytasz ze zrozumieniem czy jak?! Nie pisałem niczego takiego.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Pani Kasiu, nie ma tego złego....
dzięki temu przykremu przeżyciu z nieodpowiedzialnym lekarzem, poznała Pani drugiego...lekarza ze wsi, który wydaje się być inteligentny, odpowiedzialny i pełen zrozumienia.
Pozdrawiam
A tak w ogóle czy nie jest tak, że lekarza pod wpływem w czasie pracy się zamyka w kamieniołomach? Gdyby był pijany wyciągnięto by chyba konsekwencje?!

Czy nie...?
Dzwoniłam na komisariat, przedstawiłam się, podałam datę i godzinę, żeby wiedział o które zgłoszenie chodzi, powiedziałam że to ja zgłaszałam, powiedzieli mi że nie podadzą mi takich informacji !. Tyle.

Sam pisałeś że trzeba było zaczekać na przyjazd policji... Gdybyś miał płaczące dziecko na ręce, i wiedziałbyś jak to jest, nie wymądrzałbyś się tak... Matka z chorym dzieckiem, chce jak najszybciej znaleść się w domu, w dodatku z takim maluchem - nikt nie będzie czekał w poradni gdzie jest pełno innych chorób które można załapać, lub co gorsze na dworze gdzie jest zimno i pada deszcz....
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
"Już to widzę, jak czekasz pod poradnią z malutkim ryczącym dzieckiem."

Nie to miałem na myśli. Chodziło mi o 997 i zgłoszenie anonimowe.

"Skoro byś tak nie postąpił, to na cholere się wogóle wypowiadasz?"

Bo na tym polega dyskusja.

"Nawet jeśli pojawisz się osobiście na komisariacie nikt nie ma prawa podać Ci takich informacji, pomimo że to Ty dokonałeś zgłoszenia!"

Jeżeli podasz date, godzinę, swoje dane jak najbardziej poda dyżurny wynik zgłoszonej przez ciebie interwencji. Regulują to przepisy wewnętrzne. Nie pisz głupot.

"Tak się wymądrzasz że trzeba mieć dowody"

Nie widzę innej możliwości ukarania kogokolwiek bez dowodów. Niby jak chcesz to zrobić? Na samych gadkach?

"Jeszcze Dziecka nie masz, i nie wiesz jak to jest..."

Posiadanie dziecka to żaden argument do pisania bzdur, pomawiania ludzi itd.

www.przychodnia.kowale.pl
No tylko na stronie nie wyraźnie pisze kiedy Pan przyjmuje? Jeżeli się nie myle to od 8 do 9 rano? Tak?
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
W przychodni której watek dotyczy nie ma zbyt wielu facetów pediatrów...
;D
No i moja anonimowośc netkową szlag trafił
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zapraszam do mojego wątku bo jestem zazdrosna że ten tak się rozkręcił:)))
A gdzie Pan przyjmuje i w jakich godzinach ?
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
Hmm
Zapraszam do gabinetu. Anonimowo. mam ta brzydką cechę że wszystkich traktuję tak samo. Ale może pomogę? Kto wie?
Niby z jakiej racji ma się wyżywać facet na nas?.. Niech się wyżyje na siłowni a nie na kobietach na forum.

P.S jeśli chodzi o Tomka, to raz ma lepsze dni raz gorsze. Myślałam że to wina Teiny zawartej w Herbacie, ale jednak to nie to. Było 2 dni fajnie i teraz znowu...
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
Kasia, trzymam kciuki za Tomaszka :-) Mam nadzieję, że będzie ok. A może nie czekaj na wyniki tylko od razu jedź do szpitala??
Ja uważam, że zrobiłaś to co uważałaś za stosowne. Ja jako matka popieram Ciebie w 100 %. Lepiej, że zgłosiłaś i, że go sprawdzili niżby miał wypisać złą receptę.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Kasia daj mu się wygadać,ma facet potrzebę i tyle :-)
W pracy go nie doceniają to się chociaż na forum dowartościuje...

www.naszekobiece.fora.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (28 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry