Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Próbowałam napisać emaila do Ciebie (ZAŁAMANA) lecz coś adres nie wchodzi.Chcesz to się odezwij moje gg 4732383
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Załamana wiem co czujesz
Ja już od jakiegoś czasu zbieram się żeby napisać podobny post ale nadal nie wiem czy zrobie to czy tylko tu napisze
Mój mąż nie pracuje-ja również(chociaż będę musiała czegoś szukać i zostawić dziecko pod opieką) i jest nam strasnie ciężko
Mieszkanie wynajmujemy i nie wiem czy niedługo nas nie wyrzucą bo zalegamy z opłatami, internet tez pewno niedługo odłączą a ja jestem na skraju sił :-(
bardzo chcieliśmy dziecka ale nie byłam nastawiona na to że oszuka nas pracodawca i przestanie płacić i zostaniemy bez niczego
Córcia ma 5 miesięcy i kocham ją ponad życie ale w tej chwili nawet na pieluchy nie mam :-(
Mam jeszcze zapas pieluch na troche-ale nie na długo i mam nadzieje że w końcu pampers mi przyśle to na jakiś czas będzie ale co dalej?
Też mamy psa i ciężko jest z jedzeniem dla niego ale nie wyobrażam sobie oddać go bo nawet zwierze na to nie zasługuje-zwłaszcza że ma już 17lat
Jeżeli ktoś był by chętny i nam pomóc chętnie przyjme
Piszcie na maila jak coś
Załamana życze i ci powodzenia i mam nadzieje że i tobie i nam i innym w takiej sytuacji w końcu się ułoży
Ponieważ Załamana nie reflektowała na fotelik, może Tobie Mała się przyda ?? Dziewczyna z forum pisała do mnie, że z chęcią weźmie go za paczkę pieluch, ale ja szczerze nie mam czasu zająć się tym bo mam remont w mieszkaniu. Jak jesteś z Gdańska mogę podrzucić Ci go a Ty jak będziesz chciała zamienisz go na np. pieluszki.
Nie mam jak inaczej pomóc, ale choć tyle... Gdyby co mój mail w profilu
kasia napisałam maila
dostałaś??
Kasiu fotelik mamy bo jak mały był w drodze to jescze ja pracowałam i wogóle mielismy dobrze więc jak to przy pierwszym dziecku ze szcześcia kupowaliśmy to co potrzebne, pozatym znaliźliśmy fajny tani wózek i miał fotelik. Serdecznie dziękujemy.
Mała ja pisałam do pampersa ale mi odmówili napisali mi ze wspomagają tylko większe instytucje. Jak to załatwiłaś. Ja dostałam odpowiedź z bebiko że trzeba do nich napisać ale list normalny pocztą i opisac swoją sytuację. Czekamy na finał.
ALE WIECIE CO W SUMIE CIESZĘ SIĘ ŻE KTOŚTEŻ ODWAŻYŁ SIĘ NAPISAĆ. POZDRAWIAM:)))
z tym podaniem konta na alegro to juz ktos przesadzil niech luknie na daty ;/ czasem traci sie wszytko z dnaia na dzien

Załamana powodzenia :) ja juz mam duze dzieci wiec niestety ni e pomoge :(
mala napisalam e-maila do ciebie
monika, zajmij sie swoim starym zeby byl zadowolony, jak nie chcesz pomagac to morda w kubel, nikogo nie obchodzi co ty myslisz wiec przestan sie rozdrabniac i afery kręcić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ej kochani było minęło ja jeszcze raz serdecznie dziękuję za miła i wspaniałą paczkę od AGATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Mała prosze powiedz jak załatwiłas od pampersa pieluszki.
Z tego co mi wiadomo Mała nie ma już dostępu do internetu
O NO TO NIEWESOŁO
WITAM WSZYSTKICH!

PISZE W IMIENIU MALA 757.

na chwile obecna mala nie ma netu i jak jakies osoby beda chcialy jej pomoc to prosze piscie na moj e-mail podgorna1@wp.pl a ja wam do niej podam nr tel-.mala mnie do tego upoważniła
Załamana, nie ma za co. Mam nadzieję, że synek będzie się bawił. Pozdrawiam
Zalamana oproznij poczte, bo juz nie przyjmuje nowych maili-napisalam do Ciebie w spr paczki, ktora wczoraj wyslalam. Pozdrawiam
pampers care zamow sobie bezplatne pampersy
ZWIĘKSZYŁAM TRANSWER DZIĘKI ZA CZUJNOŚĆ:)))
PINKA JESTEM LAIKIEM W TEJ KWESTI WPISAŁAM W WYSZUKIWARKĘ I NIE WIEM GDZIE GRZEBAĆ ZA DARMOWYMI:((((PORADZISZ?
http://www.pamperspremium.pl haslo ekspert
PINKA JA SIE ZALOGOWAŁAM NA TA STRONĘ STRETT.
ALE TAM TRZEBA TEN FORMULARZ WYSŁAĆ EH A NIE MAM JAK WYDRUKOWAĆ. POTEM STARAŁAM SIĘ WEJŚĆ NA FORUM ALE MI SIĘ NIE UDAŁO. WŁAŚNIE W SPRAWIE TEGO HASŁA ZA KTÓRE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ. A MAM PYTANIE CZY MOGĘ TEŻ ZAMÓWIĆ NP. PIELUSZKI NA SZWAGIERKĘ DLA NAS?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry