Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe sama mam firmowe ciuszki.....coc mnie na nie nie stac....kupione w ciucholandach:PPP jest ich tam pełno za grosze:P

myslcie czasem :PPP
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak szczesiwa klamie aby cos od nas wyłudzić to pozniej w zyciu jej sie to wszytko odbije z nawiazka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez mnie nie stac na wiele rzeczy a internet tez mam:P
brak slow.....naprawde...
"detektywki" sie znalazly:]
A i jeszcze jedno kupując firmowe ciuszki m.in. NEXT uważam że kobieta myśli ponieważ są to ubranka tak dobrej jakości że śmiało można je potem odsprzedać dalej. Bo ubranka kupowane niestety od niektórych tych tańszych naszych Polskich producentów rozlatują się jeszcze zanim dziecko zdąży z nich wyrosnąć:(
to z przewrażliwienia ;p

była kiedyś taka dziewczyna co aniołki z masy solnej robiła, bo niby pieniędzy nie miała...
wszyscy od niej kupowali, bo żałowali, bo dziecko, bo niby matka chora...
a ona poleciała i dvd kupiła :p
wzięła psa, ludzie jej zapłacili za jego sterylizację, żarcie etc. A później jak już odpowiednio wycyckała naiwniaków, to nagle pies jej przeszkadzał... I znowu naiwniaki zapłacili za znalezienie nowego domu dla biednego zwierzaka.

Więc stąd moje przeczulenie ;p
Nie mówię, ze załozycielka wątku jest oszustką, tylko bacznie się jej przyglądam :P

U mojego męża w firmie też cięcia, premii nie dostaje. Mamy dwójkę małych dzieci. Trzeba zacisnąć pasa.
Nawet te niby 20 zł na internet to już prawie paczka pieluch Dada ;p
(nie wiem gdzie się płaci taką kwote no ale ok ;p )
No coz,udalo sie wam zasiac ziarenko niepewnosci.Sama zaoferowalam tej Pani pomoc,uwazam,ze pomagac trzeba zwlaszcza jesli w gre wchodzi dziecko.Chociaz nie ukrywam,ze faktycznie troszke mnie zastanowily te zakupy na allegro.(w ciagu 2 tyg kilka transakcji)Ja nie majac pieniedzy ubranka kupilabym w lumpeksie za kilka zlotych,a nie na allegro za kilkadziesiat a zamiast sterylizatora butelki bym gotowala.Nie bede oczywiscie wyliczac tej pani posiadania internetu,bo to juz gruba przesada.Idac tym torem mozna by zasugerowac,zeby zrezygnowala z telefonu i moze pozniej z pradu..
Ach,moze lepiej mi bylo nie czytac tych podejrzeń,a teraz mam watpliwosci byc moze zupelnie bezpodstawne...
aaa no i jeszcze do załozycielki załamanej vel już szczesliwej
a nie myśleliście żeby starać się o drugie becikowe? to zawsze dodatkowy tysiąc wpada
poza tym jeszcze rodzinne i chyba są jakieś zapomogi w mopsie
poza tym podobno można starać się o dodatek do czynszu w urzędzie miejskim
tzn. jego część płaci miasto
Ale w dzisiejszej dobie internet to nie dobro luksusowe. Internet jest choćby potrzebny do robienia wszelkich opłat za darmo. Jak bym ja miała wszystkie opłaty robić na poczcie za cenę od 2 do 4 zł to miesięcznie wyszłyby mi ze 2 internety:))))

Nie wkładajmy wszystkich do jednego worka! Aby sprawdzić kogoś uczciwość nie potrzeba wyrzucać mu od razu zakupów i używanych rzeczy i to jeszcze dla dziecka na forum. Można przecież napisać na priv. Albo spotkać się i porozmawiać:)
No ja mam trochę inne priorytety. Jeżeli nie mam kasy na mleko, interet jest nieważny i go poprostu zawieszam.
Poza tym to nie ja zaczęłam rozmowę, tylko się wdałam w dyskusję ;-)
Osoba "???" dała mi do myślenia i zasiała ziarnko niepewności ;p
a z doświadczenia już wiem, ze warto czytać między wierszami no i podobno przezorny ubezpieczony ;-)
Ale wydaje mi się gdyby dziewczyna chciałaby coś wyłudzić założyłaby z pewnością nowego maila - trwa to parę sekund a nie podawała by ten poprzez który można znaleźć ją na allegro. Uważam że osoby zajmujące się wyłudzanie od ludzi rzeczy nie tylko materialnych są dużo bardziej wyrafinowane.

Co do internetu jeśli masz podpisaną umowę nie da się jej zawiesić niestety:( Możesz jedynie nie zapłacić to ci odłączą ale koszta z tym związane są dużo wyższe, więc to nie takie łatwe tak jak piszesz że można sobie zawiesić i już.
Eh... brak slow :( Nalezy tez pomyslec, ze byc moze ta pani w tej chwili sie w takiej sytuacji znalazla? Kazdy ma wzloty i upadki. Byc moze jakis czas temu bylo tak w miare, a teraz pogorszyla sie sytuacja itd. Wiem, ze tak moze byc bo i ja przezywalam gorszy badz lepszy czas.
A co do internetu to wogole nie wypowiadam sie bo brak slow!
Dziewczyna, którą ja podawałam za przykład leciała na żywca i wyłudziła bardzo dużo :-)
Matki są bardzo czułe na punkcie dzieci i chętnie pomagają właśnie z ich względu.

Internet ja mogłam zawieszać ile wlezie. To zależy więc od firmy.

Koniec już tej bezsensownej dyskusji... i to jeszcze bez udziału zainteresowanej.

Jej sensem nie było bawienie się w detektywa a uczuleniem Was Dziewczyny na niektóre rzeczy.

Jeżeli któraś z Was zawiezie darowane rzeczy i się przekona jak jest w rzeczywistości, to niech da znać.

Pozdrawiam Was serdecznie ;-)
Monika a czy ty przepraszam że pytam uczestniczysz lub uczestniczyłaś w pomocy dla tej Pani że wypowiedź osoby ??? rozgorzała twoją dyskusję czy tylko próbujesz zniechęcić innych do pomocy?

tak chciałam pomóc
mam spacerówkę na zbyciu i trochę ubranek dla chłopca.
Ale po wypowiedzi "???" się już wacham.
I jak pisałam wcześniej. Jak któraś się przekona jak jest w rzeczywistości, to niech da znać, a z chęcią się przyłączę.
I jeszcze jedno pytanko do Ciebie Monika, i już mnie tu nie ma z jakiej firmy masz internet bo parę miesięcy w roku jestem za granicą i szczerze mówiąc chętnie bym zawiesiła sobie wtedy neta. Proszę nie szukaj w moim pytaniu uszczypliwości pytam naprawdę poważnie:)
Goweb kiedyś chyba nazywali się Atut. Oni też są dostawcami telewizji kablowej od niedawna
Drogie Panie moim zamiarem nie bylo zniechecenie innych do pomocy owej pani... tak po prostu z przezornosci wpisalam adres w allegro noi wyszkoczyly te zakupy...i tak mnie zastanowily a swoim "zastanowieniem" podzielilam sie na forum...
Nie twierdze ze owa pani oszukuje, i tak jak ktos wyzej napisal - jesli ktos zna i potwierdza ta nieciekawa sytuacje to niech sie podzieli ta informacja na forum i rozwieje wszystkie watpliwosci
Przepraszam że nie na temat ale to osiedlowa tak? Bo mnie interesuje Morena, z tego co zdążyłam poszukać to nie wiele jest u nas dostawców do wyboru:(

Do Załamana jak potrzebujesz ciuszki m.in śpioszki body itd używane ale w bdb stanie pisz na maila. Mail w profilu:)
Poszperaj na forach osiedlowych albo zadzwoń do nich, bo nie wiem czy "opanowali" również Morenę. Wiem, że są w Łostowicach i chyba Kowalach.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry