Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
up
może ktoś będzie chętny pomóc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mała gdybys wiedziała o jakimś tanim mieszkaniu do wynajęcia w Nowym Porcie albo gdziekolwiek to proszę daj tutaj znać, będę bardzo wdzięczna
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/kawalerka-w-centrum-gdanska-ogl1847425.html

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/gdansk-nowy-port-wynajme-mieszkanie-1-pokojowe-parze-lub-dwom-studentkom-ogl1763540.html
jak będę coś wiedziała dam znać- nie ma problemu
a jakie duże cie interesuje??
najchętniej 2 pokoje wiadomo jak to jest z małym dzieckiem ale jak będzie kawalerka tania to też się zdecydujemy bo nie mamy wyjścia
Ja mam pytanie do Małej- słuchaj już raz pytałam ale nie odpowiedzialaś jakim cudem dostałas pampersy z pampersa. Z tego co się oriętuję to to co dziewczyny mi podałyście to wysyłaja tylko dwie sztuki a Mała pisała że nie wie na ile jej starczy więc moze załatwiłas jakąś większą ilość ale jak?
Właśnie z maluszkiem poznaliśmy P. Magdę:)
Taka wtopa myslalam że to listonoszka dzwoni jak zawsze a to taka niespodzianka. Sorry za bajzel...tak wygląda u nas poranek.
SERDECZNIE DZIĘKUJEMY

DZIEWCZYNY wszystkim którym do nas wyciągneli rękę serdeczne dzięki i chciałm zaproponować że jeżeli będziecie potrzebowały jakąs pomoc w sprawach porządkowych to np. w ramach wdzięczności chętnie umyję wam okna na święta:))))
Załąmana ja dostałam te pieluchy ze strony streetcom.pl
tam wypełniasz ankiety i jak się zakwalifikujesz to ci wyślą próbki
ja akurat trafiłam na pieluchy
spróbuj może jeszcze coś będzie i ci się uda trafić
pozdrawiam
załamana a ty z jakiej części Gdańska jesteś?
A teraz pięć minut dla mnie głównej winnej tego całego zamentu.
Zamieszczam to na swoim wątku i na Waszych kochane.
Może na początku odniosę się do usuniętego-dziękuję WSZYSKIM którzy tak jak i na moim walczyli o nas i potępiali. Prawda jest taka że dzięki kopniakom tym dobrym i tym złym człowiek zaczyna myśleć, zaczyna wybudzać się z dołka psychicznego. Zaczyna uświadamiać sobie że nie jest SAM. Ma do okoła ludzi którzy racjonalnie pozwolą spojrzeć gdzie leży problem. Którzy pomogą w jaki kolwiek sposób podnieść się z dołka przedewszyskim psychicznego.
U nas wszysko strzeliło z dnia na dzień i się załamałam dlastego posunełam się do takiego kroku. Na rodzinę nie możemy liczyć bo poprostu tak jest. Przyjaciół i znajomych mieliśmy jak mielismy kasę. Spoykaliśmy się było fajnie i miło. Jak wyszło tak a nie inaczej okazało się że nie mamy nikogo bo zmienił się nas status. Ale jak to się mówi prawdziwych przyjaciół...
Nie piszę tego aby się nad sobą użalać bo nie tędy droga.
Dzięki mojemu wątkowi poznałam ludzi którzy bardzo pomogli mi przedewszyskim rozmową(chodzi mi o dziewczyny z gg)uświadomiły mi wiele. Dziś czuję się silniejsza o wiele silniejsza. Najgorszy kryzys pozwalają nam też zwalczyć wszyskie podarunki, bo jak wiem że chwile które poświęcałam na zmartwienia mogę poświęcić na szukanie pracy dorywczej. Dopiero nabrałam wiary w samą siebie własnie dzięki tym złym kopniakom np. od Ponurego itd. TO WY pozowiliście wzbudzić we mnie takie odczucie-a co udowodnię i im że któregoś dnia napiszę tu że mamy wszysko i jest cudownie.
Dzieki tym wątkom poznałam prawdziwych przyjaciół i pozwolę sobie nazwać WAS WSZYSKICH.
Nasze problemy nie znikną tak szybko, ale dziś inaczej na to patrzę.
Już dziś pisałam ale zostało usunięte. DZIŚ pierwszy raz zobaczyłam uśmiech na buzi małego i choć minęło 5 miesięcy to wiem że dzieki wam go zobaczyłam. Moje serce zaczęlo uśmiechac się do niego i on mi to odwzajemnił.

Mam nadzieję że się nie zbłaźniłam tym co napisałam. Dziękuję ze jesteście...

P.S- ja również poproszę o cynka jeżeli gdzieś na terenie Pruszcza lub Gdańska ktoś np. będzie potrzebował aby umyć mu okna. DZIEKUJĘ!!!
Cześć dziwczyny czy możecie podpowiedzieć gdzie można znaleźć jakieś namiary na wyjazd do pracy ale aż do Holandii?
Pozdrawiam Wszyskich
uppppp
W Gdańsku a ul Powale Staromiejskie, na przeciw Hali była agencja pracy w Holandii, nie wiem czy jeszcze jest, ale mieli tam sporo ofert.
o super dzieki...kurcze mój mąż musi wyjechać do jakies roboty za granicę bo tu u nas nie zarobi na nasze kredyty:(((((
Już znalazłam adres to: Gdańsk , Podwale Staromiejskie 93
agencja nazywa się PRAN
a czym się Mąż zajmuje? zawód? albo co umie robić?
uciekma napiszę późnie bo mały krzyczy-ząbki się zaczynaja
Wuczony ma ślusarza, ale obecnie pracuje jako polernik przy stali nierdzewnej.
Jedyne co może rozbić to jako pomocnik gdzieś na budowie lub poprostu co kolwiek za granicą. Np. słyszałm że znajoma wyjechała i w fabryce sera cieła paprykę.Jak się zapytałm czy znalazła by coś dla męża to okazało się ze już się do nas nie odezwała:(((
Dziewczyny kochane dziękuję że jesteście.
Tak na marginesie mąż próbował wyjechać do niemiec ale okazało się że to wielke oszustwo ach dlatego pytam, bo wiem że w dobie kryzysu ciężko z wyjazdem ale może coś się znajdzie. Jutro mąż zajrzy do tej firmy Pran. Zaraz zerknę czy jest w internecie.
Podłącze się z pytaniem pod wąteczek Kamili....Dziewczyny wiecie coś o pracy na budowie ale w Trójmieście? Mąż ponad dwa tygodnie temu stracił pracę od tego czasu ciągle szuka ale bezskutecznie.W poprzedniej firmie nie podobało się szefowi to ,że nie pije uzależnił od picia całą ekipę a mój M.się wyłamał bo to nie tedy droga....Dokładnie specjalizuje się w wykańczaniu wnętrz szpachlowanie malowanie...ja w tej chwili oczekuje przyjścia na świat drugiego dziecka,mąż był jedynym żywicielem rodziny....Jedyne co w tej chwili potrzebuje to spokój i poczucie stabilizacji,więc jeśli będziecie wiedziały o jakiejś pracy proszę o namiari z góry dziękuje za pomoc.
http://www.forum.zagranica.net/topics52/firma-pran-vt302,20.htm?sid=e7c7a511e206876a5d6859c9024e646b
nie wiem co myśleć...słuchaj czy to ty xsantypa z Gdyni?
Tak z Gdyni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry