Widok

PROSZE O RADE CO KUPIC LEKARZOWI -GINEKOLOGOWI W RAMACH PODZIĘKOWAŃ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM PYTANIE TAK JAK W TEMACIE, CHCIAŁABYM W MIŁY SPOSÓB PODZIĘKOWAĆ LEKARZOWI , KTÓRY W ODPOWIEDNI CZAS ZAREAGOWAŁ I PRZJĄL MOJA CÓRECZKE NA ŚWIECIE, BYŁ TO ROWNIEŻ LEKARZ PROWADZĄCY MOJĄ CIĄŻE, NIE KUPOWAĆ KWIATÓW , BO NAPRAWDE DUZO MU ZAWDZIĘCZAM, MOŻEW BYLYSCIE W PODOBNEJ SYTUACJI?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
może perfumy jakies dobre bomboniere lub jakis alkohol
alkoholu nie kupuj, bo tego mają dość.
mój lekarz pływa na windurfingu, bo podczas całej ciąży o różnych rzeczach z nim rozmawiałam;) i kupiłam mu koszulkę lycrę do pływania latem na desce. nawet nie wiem, jaą radość miał w oczach. a dla jego żony masło do ciała, bo to był okres świąt, i stwierdziłam , że będzie miło;)

może jakąć dobrą książkę, w formie dużego albumu? może lubu góry0 to np Tatry, można pomyśleć, ale na pewno nie bombonierki i alkohol... mam kolegę lekarza i wiem coś o tym...;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie alkohol i nie drobny sprzęt AGD ;) koleżanki z ogólniaka Tata jest bardzo znanym lekarzem... ;) kumpela mówiła ile to odkurzaczy, mikserów, żelazek itp. dostawał ;)
bez przesady zeby Agd kupowac moze zwykle slowo Dziekuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aga i to naszej koleżanki z klasy ;))))
Pamiętam jej minę jak opowiadała o tych odkurzaczach :)))
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z perfumami też bym nie ryzykowała bo nie wiadomo czy podpasują :(
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
moze koszule jakas markowa
hehe :D pamiętasz jak opowiadała o tym ;) niedawno się okazało, że jej Ojciec operował moją Teściową ;) jaki ten świat mały :)
Ja kupiłam dobre wino i czekoladki belgijskie.
Gin, przez te kilka miesięcy mówił co lubi itp.
Ciszył się niesamowicie i stwierdził, że czekoladkami to się z żoną nie podzieli ale winem tam :)
perfumy - odpadają bo nie wiadomo czy lubi dany zapach
koszula - odpada bo to wg mnie za bardzo osobiste
alkohol - jak tak to tylko z gornej polki
agd :) :) - bez komentarza :)
słodkosci - najbardziej odpowiednie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tym AGD to niezła jazda;)

a może ramkę cyfrową? moim zdaniem super, w pracy włącza i puszcza sobie ulubione fotki;) ceny ramek bardzo spadły.
agd koszula jak dla mnie nie na miejscu to samo perfumy
słodkości, alkohol, taki kosz upominkowy(moja znajoma coś takiego podarowała) te prezenty uważam za stosowne
kiedyś ktoś napisał, że zdjecie dziecka w ramce, moim zdaniem raczej troche krempujace przeciez lekarz takich maluszków odbiera tysiace przez cale swoje zawodowe życie, jakby mial te zdjecia sobie w domu stawiac to raczej zabrakło by mu miejsca :)
chyba ze w gabinecie mialby jakas pamiątkową tablicę ale jak do tej pory u żadnego lekarza czegoś takiego nie wiedzialam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja widziałam w gabinecie pewnego pana doktora właśnie taką tablicę i tam były poprzyczepiane zdjęcia maluchów:0 super to wyglądało:0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mojej ginki przed gabinetem jest tablica korkowa i na niej mnostwo fotek dzieciaczków, które poprzynosiły pacjentki:)
podoba mi sie pomysł ramki cyfrowej
Raczej nie radze wyskakiwac z czyms drogim, albo bardzo osobistym bo to teraz nie jest dobrze widziane i moze byc krepujace. Slodycze, kwiaty (to raczej dla kobiet) sa zawsze sympatyczne i na pewno nikt nie rzuci w kat ;) Liczy sie przede wszyskim to, ze ladnie w ten sposob podziekujesz, a nie co (i za ile) dasz.
Napisz swoją opinię na stronie ZNANY LEKARZ.
ja w podziekowaniu mojej ginekolog dalam ladne 'pudlo' a w srodku kilka rodzajow herbat i kaw z herbaciarni, filizanke, dobry alkohol, slodkosci typu wisnie, ananasy, rabarbar w czekoladzie ladnie zapakowane. do tego bukiet kwiatow. mysle ze bylo to ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na innym forum dziewczyna prezentowała tort, który dała swojej pani ginekolog w podziękowaniu
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry