Widok

PRZEDSZKOLE TĘCZOWE GDAŃSK-KOŁOBRZESKA-OPINIE

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Witam,nie mogę znaleźć żadnych opinii dotyczących przedszkola na Kołobrzeskiej w Gdańsku.Nawet nie ma w rankingu 3-miejskich przedszkoli na stronie trójmiasta(?czy to znaczy,że jest ta źle?)Jeśli przeczyta to ktoś kto ma jakieś zdanie na jego temat,jakieś doświadczenia itp. to proszę o ich wpisanie.Mam to przedszkole na końcu bloku i baaardzo chciałabym,by mój syn w przyszłym roku do niego się dostał,jednak brak mi rozeznania czy warto.Czekam na Wasze wpisy-opinie,za które z góry bardzo dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Coś więcej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam. Duzo osob wypisało w tym roku dzieci z przedszkola ze względu na przestarzałe metody wychowawcze, które nie mają nic wspólnego z dbaniem o dobro dziecka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, podnoszę temat. Jak obecnie oceniacie przedszkole? Czy warto posłać tam dziecko?
Pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie polecam!!!! Moja córka tu chodziła ale afera z kucharką dyrektorką i intendentką na dobre oczerniły te niegdyś fajne przedszkole.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Już po pierwszym naborze. To kto nowy się dostał? Moje z suwaka już się nie może doczekać.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
spoko :] podeślę Jej link do tego wątku na priva :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
AgusiaGda ,ja naprawdę nic na ten temat nie wiem.Może tylko myśli ,że
chce coś podziałać. Jeżeli będzie chciała zrealizować ,to moja poczta @ stoi otworem.
Jolek - no to nic nie pomyliłam :)))) uuuffff :)

bo właśnie jedna stała Forumka też o tym myśli ;) mówiłam Jej żeby napisała do Ciebie - może razem coś otworzycie :]

miłego wieczoru :]
Do AgusiaGda.Zastanawiałam się i realizuję ,ale nie na Przymorzu.
Pozdrowionka
sorki, że się wtrącam, ale jeśli idzie o koszty to wg uchwały RMG od lutego każda dodatkowa godzina kosztuje 2,70.
pozdrawiam
my też w domu ;)
tym bardziej, że Młody tydzień czasu był chory : bo my tak lubimy razem ;P
Ojej, bardzo bym się cieszyła gdyby nam się udało nawet mieć dzieciaki w jednej grupie choć oczywiście życzę żebyście znaleźli miejsce w przedszkolu pierwszego wyboru.
Spacer? Chętnie. Wyślę ci mój nr telefonu na priv bo nie pamiętam czy się wymieniałyśmy.
Dzisiaj nudzimy się na maksa. Pogoda taka że po prostu siedzimy w domu.
image
Hej Olu!
Taaaak - próbujemy ;) na zasadzie - spróbować nie zaszkodzi ;) głupi ma szczęście ;) a ja często mam więcej szczęścia jak rozumu ;P chociaż jakoś słabo to widzę :/
to nasze przedszkole nr 2 na liście wybranych :]
Jak się zrobi ładnie - to może jakiś wspólny spacerek?
Cześć, Agusia!
Próbujecie dostać się do tego przedszkola? Ja tak i bardzo mi zależy. Boję się że się nie uda.
Co do samego pytania to nie znam może dobrze tego miejsca ale gdy córka koleżanki próbowała swego czasu wspiąć się na płot żeby wyjść do mnie z terenu przedszkola, to nie wiadomo skąd zmaterializowały się przy niej dwie wychowawczynie. Tak pilnują tam dzieci!
Gdy wchodzę do środka (zaglądałam gdy pytałam o karty zapisu i inne szczegóły), to zawsze ktoś się zainteresuje.
To budzi zaufanie.
I tak przytulnie tam i kameralnie, położenie też przyjemne.
image
coś pokręciłam?

Jolek = Jolkafasolka? :P nie pisałaś jakiś czas temu, że zastanawiasz się nad otwarciem takiego punktu?

może faktycznie coś mi się pomyliło :]
AgaGda nic o tym nie wiem. To chyba nie do mnie miała się odezwać. Ja na razie jestem trochę zajęta,ale bywam na forum co jakiś czas .
Jolek :))) dawno Cię tu nie widziałam ;) odzywała się do Ciebie jedna ze stałych Forumek w sprawie otwarcia punktu przedszkolnego?
pozdrawiam :)))
Mój synek chodzi do trzylatków. To są już duże dzieci i wszystko opowiadają jak było w przedszkolu. Nigdy syn nie żalił się na panie, że krzyczą. Wręcz odwrotnie, zna każdą panią z imienia i je lubi.
Takie opowieści, "mama mamie na podwórku" krzywdzą panie przedszkolanki i niepotrzebnie stresują rodziców.
Życzę powodzenia w dostaniu się do przedszkola, wiem jakie to nerwy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję Jolek :D
Będzie trudno gdyż to jedno z najbardziej obleganych przedszkoli na Przymorzu po Fantazji .
Zgadzam się że personelu jest dużo ,p.Halina to rewelka .Reszta kadry również młoda duchem i wiekiem. Na szczęście od 2 lat rodzice się zorganizowali i jest trochę lepiej z różnymi inicjatywami.
Wiem ,że w tym roku jest również balet. Znam osobiście 3 mamy mające
tam dzieci . Przedszkole jest czyste. Rodzice nie biegają po dzieci ,lecz maluchy schodzą do szatni i pomaga im właśnie p.Halinka.
Na mojej liście przedszkoli 60% na tak.
Pozdrawiam AguśGda

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (18 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

do góry