Widok

PRZYROST BETA HCG

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaki powinien byc przyrost bety po 48 godzinach ??
W poniedziałek robiłam miałam 9533 wynik z środy 10904.
Nie wiem czy to jest dobrze? zwłaszcza ze ginekolog mi ostsanio powiedziała ze zarodek jest mały??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ciągu 48 godzin powinien wzrosnąć minimum o 60%...

Ja bym powtórzyła wynik i umówiła się do ginekologa...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Beta powinna sie podwoic po 2-3 dniach.Najlepiej skonsultuj sie z lekarzem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
przyrost jest bardzo maly, czasem jest tak ze w ktoryms tygodniu zwalnia ale raczej nieprz 10tys zadzwon do lekarza i siespytaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiedziła mi lekarz ze niby jest ok ale ide na wizyte dzis . Bo się stresuje!!
w początkach ciąży beta powinna być co 1-2 dni dwukrotnie wyższa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteś już w 9tyg więc nie będzie przyrastac ksiazkowo. Beta po osiągnięciu pułapu 6tys inaczej zaczyna przyrastac już sie nie podwaja. Nie martw sie na pewno jest dobrze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miałam mały przysrost bety lekarz powiedział,ze z ciąży to juz raczej nic nie będzie.Przeplakałam 2 tygodnie po czym okazało się,ze serduszko bije...Synek ma juz ponad rok. Także się nie martw.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki dziewczyny.Ide do lekarza na 13.30 zobaczymy co mi powie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
I jak?wszystko dobrze? Uspokoiła Ciebie wizyta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kiave, trzymam kciuki. Daj znać jak po badaniu.
Często taki zły przyrost jest powodem ciąży pozamacicznej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam wczoraj u ginekologa ale dobrych wiadomosci nie mam dobrych widomoaci.Zarodek jest mały cały pęcherzyk ciazowy ma około 17 mm, przyrost bety za młay. Podobno sa dwie możliwości zaszłam w ciaze przed okresem , badż wszystko idzie w zła stronę i mam tylko czekac az poronię.
Mam przestać brac luteinę. Nastepna kontrola 4.04 kolejene usg jeśli nie poronię dostanę skierowanie do szpitalan na łyżeczkowanie.
Nie wiem co myslec nie widział serduszka mimo ze inny ginekolog 21.03 widział :( Nic musze tylko czekać.

Nie wiem co z ta luteiną? Brać czy nie brać??
Znajoma gnekolog po konsultacji telefonicznej tez dorzadizła przestac brac luteine jeśli ciaza jest mocna to przetrwa a jeśli nie to poronię :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie martw się na zapas. czekaj spokojnie ale przestań brać luteinę. tak jak lekarz mów jak zarodek ma się utrzymać to się utrzyma. generalnie już powinno być widoczne serduszko.
ja bym jutro jeszcze raz zrobiła gdzieś betę i sprawdziła czy rośnie czy maleje. szkoda tylko, że tak przed świętami Ciebie to spotkało.
kiave, trzymam mocno kciuki za Was. Może ta Wielkanoc przyniesie dobre wieści i wszystko potoczy się w dobrym kierunku.
Dziękuje!! :*
ja też bym zrobiła jeszcze raz betę i odstawiła luteinę. Trzymam za Was mocno kciuki!
Tochyba dobry pomysł ale dopiero poświetach będę mogła zrobic!?
Jutro chyba laboratoria bruss są otwarte, ale nie jestem pewna, najlepiej zadzwonić i zapytać http://www.lmbruss.pl/48-lista-punktow-pobran.
Boje sie ze sobie zrobie nadzieję a z tego i tak nic nie wyjdzie :(
Na usg mam podane dwa teriny albo 8 tydzien 3 dzien lub 6 tydzien 1 dzień. Wydaje mi sie ze w 6 tygodniu nie miała bym bety 9533.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

OWI Gdynia, dr. Marzena Umińska (18 odpowiedzi)

witam, jutro mamy pierwszą wizyte w OWI. będzie nas przyjmować rehabilitantka dr. Umińska. czy...

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

do góry