Widok
w ciągu 48 godzin powinien wzrosnąć minimum o 60%...
Ja bym powtórzyła wynik i umówiła się do ginekologa...
Ja bym powtórzyła wynik i umówiła się do ginekologa...
Byłam wczoraj u ginekologa ale dobrych wiadomosci nie mam dobrych widomoaci.Zarodek jest mały cały pęcherzyk ciazowy ma około 17 mm, przyrost bety za młay. Podobno sa dwie możliwości zaszłam w ciaze przed okresem , badż wszystko idzie w zła stronę i mam tylko czekac az poronię.
Mam przestać brac luteinę. Nastepna kontrola 4.04 kolejene usg jeśli nie poronię dostanę skierowanie do szpitalan na łyżeczkowanie.
Nie wiem co myslec nie widział serduszka mimo ze inny ginekolog 21.03 widział :( Nic musze tylko czekać.
Nie wiem co z ta luteiną? Brać czy nie brać??
Znajoma gnekolog po konsultacji telefonicznej tez dorzadizła przestac brac luteine jeśli ciaza jest mocna to przetrwa a jeśli nie to poronię :(
Mam przestać brac luteinę. Nastepna kontrola 4.04 kolejene usg jeśli nie poronię dostanę skierowanie do szpitalan na łyżeczkowanie.
Nie wiem co myslec nie widział serduszka mimo ze inny ginekolog 21.03 widział :( Nic musze tylko czekać.
Nie wiem co z ta luteiną? Brać czy nie brać??
Znajoma gnekolog po konsultacji telefonicznej tez dorzadizła przestac brac luteine jeśli ciaza jest mocna to przetrwa a jeśli nie to poronię :(
nie martw się na zapas. czekaj spokojnie ale przestań brać luteinę. tak jak lekarz mów jak zarodek ma się utrzymać to się utrzyma. generalnie już powinno być widoczne serduszko.
ja bym jutro jeszcze raz zrobiła gdzieś betę i sprawdziła czy rośnie czy maleje. szkoda tylko, że tak przed świętami Ciebie to spotkało.
ja bym jutro jeszcze raz zrobiła gdzieś betę i sprawdziła czy rośnie czy maleje. szkoda tylko, że tak przed świętami Ciebie to spotkało.
ja też bym zrobiła jeszcze raz betę i odstawiła luteinę. Trzymam za Was mocno kciuki!
Jutro chyba laboratoria bruss są otwarte, ale nie jestem pewna, najlepiej zadzwonić i zapytać http://www.lmbruss.pl/48-lista-punktow-pobran.
[url=https://lilypie.com]