Widok

Pampers Premium Care2 , a Pampers New Baby 2 - opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej. Proszę o opinie na temat tych dwóch rodzajów pieluszek, obie w przedziale 3-6kg. Jaka jest miedzy nimi różnica?? (oprócz ceny oczywiście) :-)

Mąż ostatnio kopił pieluszki Pampers Premium Care2 w cenie 55zł. To nasz pierwszy raz z Pampersami. Zauważyłam ze w porównaniu z pieluchami innych firm -te są bardzo chłonne. Przeszkadza mi jednak ich dziwny chemiczny zapach....

Dzis trafiłam na gazetkę sklepu Carrefour a w niej Pampers New Baby2 w cenie około 40 zł. To dość znaczna różnica. Czy są one zatem gorsze o tych z dopiskiem "care" i czy tez tak dziwnie pachną??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uważam że nie bardziej chłonnych od premium care, my mieliśmy już wszystkie pampersy ale i tak zawsze wracaliśmy do premium care, uważam też że przez nie najlepiej "skóra oddycha"... pozdrawiam :)
porównania nie mam, ale dla mnie te zwykłe pampersy są okej, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby przeciekły, chyba, że źle zapięłam i górą wyleciało ;)

a tak apropo, gdzie ta promocja? bo przejrzałam gazetkę carrefour i nie widzę :/
imageimage
image
moim zdaniem chłonne są tak samo tylko te care są jak by bardziej miękkie-takie bawełniane i te zwykłe chyba nie "pachnął" tak intensywnie ale ogólnie to obię są OK tylko niestety cena dość mocno się różni
image[/url]
image
gazetke przeglądałam rano u mojej mamy, a pieluchy są dostępne w Carrefour Market u mnie na Suchaninie (ul.cygańska góra) :-)
image
zaraz przejrzę tą gazetkę jeszcze raz ;)
bo widziałam tylko pampersy po 50,99 ;)

a ile jest sztuk w tych po 40, co widziałaś?? rozmiar 2 , tak??
imageimage
image
pampers premium sa milsze w dotyku, nie sa jakby takie papierowe i są bardziej chłonne, ja zdecydowanie polecam, roznica to kilka zł na tydzien a komfort o wiele większy
a przy newbornach mialam wrazenie ze premium sa ciut wieksze
do Sylwia_ :
tak rozmiar 2. 80 sztuk, cena 40.99 zł :-)
Dzięki za opinie :)
image
to ja jakąś inną gazetkę widzę na necie, bo nie widzę ;)

ale dzięki bardzo
imageimage
image
premium care, w dotyku są bardziej miękkie, moze troche bardziej chłonne i tez mi sie wydaje ze d*pka w nich lepiej oddycha ale minus jest taki, ze nie pachną:) za to zielone pampersy pachną przecudownie więc przeplatamy je z białymi. A jeśli chodzi o przeciekanie to chyba nie ma znaczenia, jak sie zle założy to i mała kupa wyjdzie gora czy bokiem :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

do góry