Widok

Pampers a dada-wielkosc pieluchy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy dada4 sa wielkosciowo takie jak pampers 4. Chce kupić na probe dada i niewiem czy brac 4czy 5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ania, nic nie wiem o pampersach ale kierowałabym się wagą dziecka i przedziałem na opakowaniu Dady.
Moje półroczne Dziecko używa 4-ki Dada.
Ja kupuje 5 dady i 5 pampersy. Z 4 robiłam tak samo. Dla mnie są bardzo podobne tylko wydaje mi się mi się, że pampersy są bardziej chłonne, ale różnica jest niewielka
Jak dla mnie jest ogromna różnica między 4 Pampers i Dadą. Pampersy są mniejsze zreszta na opakowaniu przedział wagowy też się różni, Dady są zdecydowanie większe.
Ja zrezygnowałam z kupowania Pampersów gdyż Dady są łatwiej dostępna a dwa rozm.4 jest idealny na aktualną "d*pke" córeczki, 5- za duże, przymierzałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dada 4 (7-18kg) są o jakieś 2 cm dłuższe do Pampersa 4 (7-14kg) z przodu i z tyłu, na szerokość takie same. Mojemu synowi dobrze pasują jedne i drugie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry