Widok

Pampers a dada-wielkosc pieluchy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy dada4 sa wielkosciowo takie jak pampers 4. Chce kupić na probe dada i niewiem czy brac 4czy 5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ania, nic nie wiem o pampersach ale kierowałabym się wagą dziecka i przedziałem na opakowaniu Dady.
Moje półroczne Dziecko używa 4-ki Dada.
Ja kupuje 5 dady i 5 pampersy. Z 4 robiłam tak samo. Dla mnie są bardzo podobne tylko wydaje mi się mi się, że pampersy są bardziej chłonne, ale różnica jest niewielka
Jak dla mnie jest ogromna różnica między 4 Pampers i Dadą. Pampersy są mniejsze zreszta na opakowaniu przedział wagowy też się różni, Dady są zdecydowanie większe.
Ja zrezygnowałam z kupowania Pampersów gdyż Dady są łatwiej dostępna a dwa rozm.4 jest idealny na aktualną "d*pke" córeczki, 5- za duże, przymierzałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dada 4 (7-18kg) są o jakieś 2 cm dłuższe do Pampersa 4 (7-14kg) z przodu i z tyłu, na szerokość takie same. Mojemu synowi dobrze pasują jedne i drugie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry