Widok

Pan Tadeusz czy zascianek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mama wesele an 70 sosob i powinnam wybrac zascianek,ale sala w tadeuszu ladniejsz i bardziej klimatyczna. Boje sie zreszta ze 70 sosob w zascianku to bedzie juz ciasno. Czy ktos mzoe podzelic sie ze mnawrazeniami ze slubow w tych salach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jedzenia bylo mega duzo- na poprawiny zostało i jeszcze goscie na odchodne dostali. acha polecam ciasta od pani ,ktora piecze dla nich były pyszne.
w moim przypadku to prawie 1,5 roku wcześniej
Ale jak podpisywałaś umowe to już musiałaś konkretnie powiedzieć ile gości itp?
Bo my narazie mamy wpłacony zadatek i potwierdzenie zadatku, pani z zaścianka powiedziała ze umowe się podpisuje tydzień przed weselem.
Jak było u ciebie
O, ja tez bede miala wesele 10 pazdziernika, ale w tej mniejszej sali. Macie juz podpisana umowe i dokladnie omowione menu? Zamawiacie ciasta u pani Janinki czy gdzies indziej?
podpisywalam taka ogolna tzn. kiedy wesele, ze gosci bedzie conajmniej 70, beda poprawiny itp.
ja mialam wesele 22,08,09 w zascianku i z calego serca polecam,pelen profezjonalizm obslugi oraz organizacji.jedzenia bardzo duzo o przepyszne.Z calego serca polecam zascianek!!!!
A ile za menu płaciliście? i na ile osób jest Zaścianek i czy trzeba dopłacać,jak jest mniej osób?
Podbijam
Ja też podpisuje umowę tydzień przed weselem a rok wcześniej wpłacałam tylko zaliczkę. Mam wesele 19 września ale w Panu Tadeuszu
Bo mnie właśnie zastanawia czy cena przez rok nie ulegnie zmianie. A tak jak jest umowa to już jest.
Podobno w umowie jest taka wzmianka, że jak ceny pójdą do góry to właściciele zastrzegają sobie także do zmian cen i mogą ją podnieść.
Kto Was witał w Panu Tadeuszu lub Zaścianku?
Ola
nas witali rodzice ;)
Hej
Ja mam w Zaścianku wesele ( za rok) i dla informacji ma tam się zmienić wystrój. Będą nowe malowidła na ścianie oraz podobno ma zniknąć wypchany misio z kominka - mają poprzenosić te rzeczy w inne miejsce.
Co do umowy - z narzeczonym podpisywaliśmy przedwstępną, gdzie określiliśmy godzine rozpoczęcia, jakie menu wybieramy, nocleg itp. Co do menu to pani od razu mówiła, że cena się nie zmieni, jedynie cena noclegu może wzrosnąć o 2 do 5 zł. Jednak ze względu że wynajmujemy cały zaścianek to zrobiła nam zniżkę:) więc suma sumaru jak wzrośnie to nas to aż tak nie uderzy;) Z Paniami można się dogadać. U mnie np. będzie dziewczynka która będzie miała 3,5 roku, normalnie się płaci połowę a ona powiedziała eee takie maleństwo to prawie nic nie je więc po co płacić. Nawet za nocleg za nią nie chce pieniędzy bo będzie z rodzicami spała!! Pani ogólnie bardzo fajna i miła:) dlatego polecam zaścianek:)
a mam do ciebie pytanko Kasial czy musieliście podać liczbe gości już do tej umowy przedwstępnej? i czy coś płaciliście już teraz?
Kiedy dokładnie macie ślub? bo my 25 września 2010r.
Hej.
Do umowy przedwstępnej podawaliśmy orientacyjną liczbę gości z zastrzeżeniem, ze liczba ta może się zmienić ( my zrobiliśmy gwiazdkę do tego, że przy liczbie gości poniżej 70 a do 65 domawiamy jedzenie aby uzupełnić do 70 osób) i płaciliśmy zaliczkę chyba 500 zł. Wszystkie inne uwagi też spisywaliśmy aby nic nie pominąć - to jest dobra rzecz.

Nasz termin to 21 sierpień 2010, już nie mogę się doczekać:) a bardziej tego, że w końcu będziemy jednością :D
05.06.2010 termin-nieaktualne
hhhmmmm to dziwne bo ja jak rozmawiałam z tą babeczką w zaścianku to mówiła że ta min. liczba gości obowiązuje tylko w Panu Tadeuszu, a w zaścianku nie ma żadnego min. gości. hmmm
ja też miałam wesele w Zaścianku w sali nowoczesnej. Moja relacja " ZAŚCIANEK = KOSZMAR". Ale możne to kwesta obsługi, która obsługuje daną salę. Miejsce urocze. Życzę udanego wesela, bo to jedyny taki dzień w życiu.
tak tak twoją relacje już czytałam, ale ja bym nie wybrała tej nowoczesnej sali, jak dla mnie ona jest straszna i klaustrofobiczna i wogóle nie pasuje mi. ona by była dobra na jakieś małe przyjęcie np. komunijne lub chrzest ale na wesele jak dla mnie kategorycznie odpada :-) a zaścianek jest według mnie super mój przyszły mężulek był tam na imprezkach firmowych i bardzo sobie chwali. jak dla nas urok tego miejsca jest niesamowity i naprawde z wszystkim można się dogadać :-)
do góry