Widok

Pan Tadeusz czy zascianek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mama wesele an 70 sosob i powinnam wybrac zascianek,ale sala w tadeuszu ladniejsz i bardziej klimatyczna. Boje sie zreszta ze 70 sosob w zascianku to bedzie juz ciasno. Czy ktos mzoe podzelic sie ze mnawrazeniami ze slubow w tych salach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy naprawde nikt nei miał tam wesela:(
czy naprawde nikt nei miał tam wesela:(
Ja robiłam w Zaścianku na 110 osób i było super. Wtedy jeszcze Pana Tadeusz nie był dostosowany do wesel, więc nie miałam dylematu. W każdym razie uważam, że dla 70 osób Zaścianek jest super w Panu Tadeuszu goście znikną, bo jest duży ;)
Ja byłam w zeszłym roku na weselu z Zaścianku. Pierwsze co mi się tam nie podobało to sala. Taka kiczowata, że zęby bolą od patrzenia. Jedzenie było niesmaczne i podane jakoś tak bez gustu, obsługa do kitu. Młodzi (moja kuzynka z mężem) bardzo narzekali na to miejsce i byli niestety rozczarowani.
Teraz jak szukam miejsca na własne wesele to w ogóle nie biorę pod uwagę Zaścianku.
na 3 weselach bylam w zascianku i bylo rewelka . w panu tadeuszu bedziesz musiała dopłacac jak bedziesz miec mniej niz 100 osob . w panu tadeuszu tez jest fajnie wiec sama zdecyduj. jezeli masz nocleg dla gosci to zdecydowanie zascianek .
Do Ani.P
JEŻELI CIE ZĘBY BOLAŁY NALEZAŁO PÓJŚĆ NIEZWŁOCZNIE DO STOMATOLOGA !!!Ja miałam wesele w Zaścianku i byłam naprawdę zadowolona a uwierz nie należe do osób które zadowoalają się czym kolwiek no ale cóz jeszcze sie taki nie narodził aby każdemu dogodził:)
Jak widac jest to sala myśliwska takze i dekoracje są w tym temacie trzeba było zrobic wesele w innym miejscu myśle,ze nikt im nie wciskał tej sali na siłe-żenujacy post
Do ZAKRĘCONEJ. Widocznie byłaś bardzo zakręcona że się sali nie przyglądałaś ;)
A tak na serio to jest kwestią gustu co się komu podoba. Ja wyraziłam swoją opinię na temat wystroju sali. Oczywiście są fani koronkowych kozaczków oraz różowych zajączków dekorujących maskę samochodu wiozącego młodą parę ale to nie jest w moim guście. Nie zmienię zdania tylko dlatego że byłaś zadowolona i że ci się tam podoba. Dla mnie jest tam obleśnie.
Ani.P
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!:)
Będzie Ci łatwiej w życiu.Widze,ze duzo wiesz zatem nie obrazaj innych którzy np uwielbiają koronkowe buciki:)A czy Twoj gust jest taki wyjątkowy hmmm no właśnie na ten temat nie będe sie rozpisywała -temat uwazam za zamknięty-przynajmniej z mojej strony
probem w tym,ze wystroj pana tadeusza jest fajniejszy i to duzo w zascianku przeszkadza mi to cos powieszone na scianie i ten niedzwiedz wypchany i mam zastzezenia czy parkiet na 80 osob nei jest za maly. jak sadzicie? czy macie moze jakies inne propozycje na wesele z nei drogimi pokojami???
Byłam kilka lat temu w Panu Tadeuszu na weselu u koleżanki. Domyślam się, że moja opinia jest dość "przedawniona" ale bawiłam się naprawdę fajnie :)
A co sadzicie o wystroju zascianku nie jest dla was kiczowaty? troche mnie prrzerazaja te zwierzaki wypchane:(
Dwa lata temu moja siostra miała wesele w Panu Tadeuszu - wszystkim gościom się podobało, młodzi byli zachwyceni. Dużo miejsc do tańca a jedzenie bardzo smaczne.
A ja biorę ślub w przyszłym roku i wesele również będę miała w Panu Tadeuszu. Zastanawialiśmy się nad Zaściankiem ale uznaliśmy, że może być trochę za ciasno.
Co do wystroju sali to nie jest on skierowany do wszystkich. Klimat bardziej myśliwski i osobom, które "czują" ten styl będzie się podobać. No ale jeśli ktoś chce mieć kolorowe baloniki to raczej mija się z celem, bo nie będzie bardziej komicznego widoku, niż wypchany miś z balonikiem przywiązanym go ogona ;)
Ja za miesiąc mam wesele w Panu Tadeuszu, natomiast moi goście będą nocować w Zaścianku. Liczę na to, że wszyscy będziemy się świetnie bawić, kto wie, czy wypchane zwierzątka się nie przyłączą;)
hej sokole oko ma pytanko do ciebie, masz wesele w Panu Tadeuszu za równy miesiąć???tzn 25 lipca??
ja mam jescze pytanko do dziewczyn, kóre robią wesele w Panu Tadeuszu, jak macie na umowie, dopłacacie na wypadek jak nie bedzie min 70 czy 90 osób??
ja mam w zascianku i z tego co pamietam to taka recz moze sie zdarzyc jesli zamowisz tra iweksza sale na ok 100 osob a bedzie mniej niz 70 to chyab trzeba bylo cos doplacac ale nie wiem jak to wyglada.najlepiej popytaj Panie ktore tam sa napewno pomoga
byłam w żaścianku wczoraj i mnie oczarował w srodku są przepięknie namalowane na ścianach obrazy i kamienie poroża są uporządkowane Panie malarki porzadkują równiez zwierzątka i robią aranzację kominka gustownie i artystycznie mur okalajacy zaścianek jest równiez kamienny widać duzo porządnej pracy i kasy w te poczynania włożnej brawo dla właścicieli a rycina przedstawiająca Gerwazego dodaje całemu wnętrzu Zascianka klimtu jeszcze raz duże uznanie.
hej! wesele mam 1 sierpnia, za miesiąc i trochę;) Jakoś tak próbuję pogonić czas;)
no i faktycznie, jeśli nie będziemy mieli 100 osób (a na tyle jest ta sala), to trzeba będzie dopłacić 1000zł. Tak sobie zastrzegli w umowie.
do góry