Widok

Pani do sprzątania - ile płacić?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Od kwietnia zamierzam zatrudnić znajomą sprzątaczkę do pomocy w mieszkaniu - do jej obowiązków należały by takie co tygodniowe porządki: odkurzanie, mycie podłóg, łazienek i kuchni, prasowanie. Raz na jakiś czas "większe sprzątanie" z myciem okien. I tu mam mały problem, bo kompletnie nie wiem ile powinnam jej zapłacić, a pani nie chce stawki godzinowej tylko po prostu stałą "pensję". Mieszkanie trzy pokoje, dwie łazienki plus kuchnia, pani przychodziłaby raz w tygodniu popołudniu - praca ok. 2-3 godz. - nie chcę zaproponować ani za mało, ani zbyt dużo, mogłybyście doradzić ile mniej więcej płacicie (lub dostajecie) za podobne prace?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jestem chętna na sprzatanie ...ania15192@o2.pl
Trójmiasto...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak pracowalam we włoszech to posprzątanie mieszkania(*a tam są min. 60m) zajmowało 3,4 h,dostawalam zawsze taką samą stawke,czy prasowalam czy myłam okna czyli za godzine, ,czasami na prasowanie przychodziłam raz w tyg na 2h a w inny dzien sprzątałam,przewaznie sprzątanie raz lub 2 razy w tyg. poniewaz nie ma sie z tego ubezpieczenia ani nic prócz kasy to nie wypada płacic najniższej krajowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem chętna na sprzatanie ...) jestem z suchanina. aunrat@wp.pl
Sprzatanie , prasowanie , gotowanie , sprzatam rowniez po remontach ...ania15192@o2.pl
szukam do posprzatania domku na stałe 5-6 godzin na suchaninie prosze o kontakt
Witam mieszkam tez na suchaninie potrzebuje co dwa tygodnie na 5-6 godzin. Ile Pani bierze za takie sprzątanie i czy jest to dokładne
ja chodze sprzatac po ludziach maja zaufanie gosia
i ja podepnę się po wątek
Szukam osoby do umycia okien i gruntownego posprzątania po remoncie - dom. miejsce - Banino
E-mail : magdalenabieszk@wp.pl
Wątek stary, ale odświerzę;)

Szukam Pani do wyszorowania kafli i fug na podłodze u mnie w domu na terenie Pruszcza Gd.

Może ktoś chciałby dorobić?

stawka do dogadania.kontakt poniżej:

jacha1@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
hahaha to ja jestem pani od sprzedawania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, szukam Pani do sprzątania mieszkania na Chełmie - 60 mkw. 1 raz w tygodniu, około 3 godziny miedzy godziną 9 a 17, plus czasem prasowanie. Proszę o kontakt: nibuja@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kurczę ludzie!!!! Kto nie ufa innym MUSI zapomnieć o zatrudnianiu kogoś.
Od 26 lat korzystam z pomocy - zawsze z ogłoszenia, najcześciej studentki. Były opiekunki do dzieci - studentki na godziny, Panie zajmujące sie domem i dziećmi zatrudniane na stałe, studentki zajmujące sie dziećmi okazjonalnie, studentki sprzątające etc Od 15 lat wynajmuje mieszkanie studentom.... Nigdy nic mi nie zginęło. Nigdy!!!!
Z moich obserwacji wynika, ze tylko Ci podejrzliwi sa okradani i krzywdzeni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od 4-5lat sprzątam pewnemu małżeństwu mieszkanie 4-pokojowe raz w tyg, zajmuje mi to ok 4-4,5h. Dostaję za robotę 100zł.
Jaaa - jeśli szuka Pani jeszcze jakiegoś zajęcia, to proszę o kontakt na maila: caroca1@wp.pl
Jeśli szukacie kogoś do sprzątania zapraszam do napisania aneczka15192@o2.pl
Szukam studentki do regularnego sprzątania raz w tygodniu i od czasu do czasu opieki nad dwójką dzieci (3 i 5 lat, płatne osobno). Mieszkanie we Wrzeszczu, 100m2, stawka stała 200zl/miesiąc + 50 zł za umycie okien raz na pół roku. Tylko sprzątanie (3-4h), nie układanie rzeczy. Kontakt: karing@onet.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Oferuje usługi sprzątania, posiadam referencje jowisz-7@wp.pl stawka do uzgodnienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Naprawdę więcej szacunku dla sprzątającej. To jest Pani Sprzątająca.FUJ!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

za 3 godziny to mozna posprzatac ale bez mycia okien , prasowanaia itd

2,3 h raz w tygodniu to żart, i w takim czasie sprzątaczka ma posprzątać, wyprasować i czasem umyć okna? Jaki to jest metraż?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry