Widok

Panny Młode sierpień 2012

Wesele Temat dostępny też na forum:
a co .. My też możemy mieć swój wątek zapraszam Kochane :) jak przygotowania???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie stety nie Aga M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hihih spoko, ja odpukac poki co ma teraz szefową, a dawna firme wspominam z ironicznym usmieszkiem :)
Dziewczyny pytanko mam.

Dekoracje sali...jakie będziecie mieć? My będziemy mieć świece na każdym stole, do tego chyba tiul w 2 kolorach na środku stołu + jakieś perełki rozsypane i do tego chcemy wazony z kwiatami( mały, wąski wazon), tak żeby wszedł np. 1 ładny kwiat. Czy coś jeszcze ?
Bo przy wejściu nic nie będzie, jeśli tego nie zorganizujemy. Coś polecacie?? Sztuczne kwiaty, balony odpadają.
mozna postawic jakis np. fajny kwietnik/kosz z bukietem. odezwij sie do mnie na maila to podesle Ci kilka propozycji i moze cos sobie z tego wybierzesz.:) jakis kolor przewodni?
Pomarańcz, złoto, brąz, ewentualnie jakiś kremowy
niulek jak tam potwierdzenia?
Aga M - bardzo miło z Twojej strony, że pytasz :) W ostatni dzień potwierdzeń miałam szał telefoniczny - ciągle ktoś dzwonił :) I w zasadzie wszyscy dali znać albo że będą, albo że nie - ale przynajmniej wszystko jasne. Nie dała znać nam tylko 1 para od strony mojego narzeczonego. Wyszło ogólnie 25 osób mniej :) Dzisiaj się bawiłam we wstępne rozsadzanie gości i to wcale nie takie proste... :)
super! czyli ostatecznie zdyscyplinowanie kandydaci na Gosci:)

proponuje piwko i wielka czekolade i wtedy usadznie gosci sie uda:)

Gosiulek wyslalam Ci wlasnie inspiracje w pliku:)
A jakie dekoracje planujecie za stołem z młodymi ;-)?
U mnie obrączki, gołąbki czy połączone serca odpadają. Bo mi się to w ogóle nie podoba. Więc wymyśliłam sobie baner z naszym zdjęciem ;-). Ale jak ostatnio byłam na mojej sali to za stołem młodych wisi materiał który jest delikatnie podświetlany. I przy całej dekoracji bardzo mi się to spodobało ;-). Ale obawiam się że połączenie tej dekoracji i banera nie będzie wyglądało korzystnie :/. A na ten baner już się bardzo napaliłam i już nawet mój tata załatwił wykonanie go (pozostało mi podać wymiary)...
kurtyna podswietlana lampkami, jesli o tym mowa wyglada zwykle fajnie. a fotki np u moich znajomkow byly na bocznych scianach chyba 3 fotki.

na takiej dekoracji mozesz np. powiesic kule z ciętymi kwiatami, na dluzszych wstazkach.
U nas żadnych dekoracji, sala hotelowa ma na ścianach podświetlane elementy, jakiekolwiek dekoracje są zbędne. Myślę, że każdy będzie wiedział gdzie siedzi młoda para i nie trzeba dodatkowo tego zaznaczać.
czesc dziewczyny :) ja moze troche nie na temat, ale sama kiedys bardzo czesto odwiedzalam to forum, i bardzo dobrze to wspominam, wiekszosc dziewczyn zawsze byla bardzo pomocna i sympatyczna :) a wiec mam do Was ogromną prośbę. Jestem obecnie w trakcie pisania pracy magisterskiej. Żeby ją ukończyć, muszę przeprowadzić badanie. Do wypełnienia jest jedna ankieta, która nie zajmie Wam więcej niż 5 minut. Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie :) naprawdę liczy się każda osoba! pozdrawiam,
a to link: http://www.ankietka.pl/ankieta/79698/ankieta-do-pracy-magisterskiej.html

jeszcze raz przepraszam, że się wtrącam,obiecuje że już więcej nie będę :) pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode :)
poszlo, ale tych cech duzo:)
dziękuję bardzo, wiedziałam, że na dziewczyny z Weselnika zawsze można liczyć ;)
Ankieta wypełniona ;-).

Nie chodziło mi o podkreślenie miejsca gdzie siedzimy my, ale o to żeby tło za nami było ciekawe ;-) bo załapie się na niejedno zdjęcie ;-). Ale faktycznie pomysł z kulą kwiatów na tej kurtynie brzmi niezle ;-).
:) kule mozna zrobic na oasisie i jeszcze kilka dni bedzie cieszyla oko:)
i do pierwszych sierpniowych pozostał miesiąc :) jak tam przygotowania?? już nerwowo czy jeszcze spokojnie??
U nas pełen luzik :) Nie wiemy czy wszystko ogarnęliśmy, pewnie w dniu wesela wyjdzie :)
my 24 sierpnia :) u nas jeszcze spokojnie, aczkolwiek powoli się zaczyna ;)

Spisaliśmy w końcu protokół, byliśmy w urzędzie i zanieśliśmy zapowiedzi (do 2 kościołów, więc zostały jeszcze jedne :) ). Musimy jeszcze się udać do kolejnego kościoła po dyspensę na ślub w piątek.... Wyślę tam narzeczonego, bo ponoć ksiądz jest jakiś dziwny w tym kościele :)

ludzie potwierdzaja i odmawiają - termin mieliśmy do 30 czerwca na potwierdzenie i 3 osoby (pary/pary z dziećmi...) tylko się ociągają wiec i tak myślę, że jest całkiem sprawnie :)

niedługo druga przymiarka kiecki... narzeczony także zostaje stopniowo "ubierany" :)
11.08- suwak pokazał 40 dni :D

Ja mam tylko suknię... nie mogę znaleźć butów ani stanika. Panie dzwonią że na 1 przymiarkę mam przyjechać.. hehe

Mój ubrany w 100%- szybko poszło i bezboleśnie :)

Papierkowe sprawy załatwione w sumie. Chyba zostało nam zamówienie tortu, dekoracje sali i autka i organista.
do góry