Widok
Aguś ja już wklajałam w różnych wątkach, ale dla Ciebie się powtórzę :D
moja fryzurka będzie w tym stylu:

być może kok będzie trochę inny, ale generalnie taki styl, z bordowym kwiatem :)

fajne jest to, że do tych koków wcale nie trzeba mieć dużo włosów, bo używa się do tego takiej wkładki:

a to bukiecik:

moja fryzurka będzie w tym stylu:

być może kok będzie trochę inny, ale generalnie taki styl, z bordowym kwiatem :)

fajne jest to, że do tych koków wcale nie trzeba mieć dużo włosów, bo używa się do tego takiej wkładki:

a to bukiecik:

sukienka jest cudna, i wydaje mi sie ze warto bo ceny maja dosc atrakcyjne, no i mozna znalezc stare modele kiecek.
Moj jest chyba z 2004 roku ale mi sie podobal juz od 5 lat i wiedzialam ze ja chce na 100%.
Tak naprawde to ten model znalazam jakies 5 lat temu po naszym slubie cywilnym i tak mi zostalo.
Jestem troszke przy kosci rozmiar US 10-12 a ten model ladnie wszystko ksztaltuje i modeluje.
Moj jest chyba z 2004 roku ale mi sie podobal juz od 5 lat i wiedzialam ze ja chce na 100%.
Tak naprawde to ten model znalazam jakies 5 lat temu po naszym slubie cywilnym i tak mi zostalo.
Jestem troszke przy kosci rozmiar US 10-12 a ten model ladnie wszystko ksztaltuje i modeluje.
to tak jak my . Jestesmy po slubie juz 6 lat oczywiscie cywilnym.
I tak samo jak u Ciebie moi rodzice lataja podpisywac umowy i wplacac zaliczki.
My bedziemy mieli wesele w Faltomie.
Dobre jest to ze wszystko mozna zalatwic przez internet i telefon.
My na przyklad sale oplacilismy karta kredytowa przez telefon, tak samo limuzyne.
I tak samo jak u Ciebie moi rodzice lataja podpisywac umowy i wplacac zaliczki.
My bedziemy mieli wesele w Faltomie.
Dobre jest to ze wszystko mozna zalatwic przez internet i telefon.
My na przyklad sale oplacilismy karta kredytowa przez telefon, tak samo limuzyne.
Faltom jest sliczny mialam tam studniowke :) Ja mam osrodek wypoczynkowy bo bede miec sporo gosci przyjezdnych i potrzebowalam czegos ze spaniem dla 140 osob...Dokladnie dzieki Bogu za internet i rodzicom za latnie i zalatwiane wszystkiego....
Mam pytanko bedziesz miec gosci z USa..???
Ja bede miala i kazdy przyleci w sumie tydzien wczesniej i nie wiem co robic z nimi bo nie mam zamiaru im fundowac calego ich pobytu ja oplacam nocleg od piatku do niedzieli. W sumie fajnie ze przyjada ale troche bedzie zamet bo sporo bedzie amerykanow po raz pierwszy w Polsce i nie wiem chyba zwariuje jak bede musiala ich nianczyc przez caly tydzien ale tez glupio ich tak poprostu zostawic na pastwe losu :(
Mam pytanko bedziesz miec gosci z USa..???
Ja bede miala i kazdy przyleci w sumie tydzien wczesniej i nie wiem co robic z nimi bo nie mam zamiaru im fundowac calego ich pobytu ja oplacam nocleg od piatku do niedzieli. W sumie fajnie ze przyjada ale troche bedzie zamet bo sporo bedzie amerykanow po raz pierwszy w Polsce i nie wiem chyba zwariuje jak bede musiala ich nianczyc przez caly tydzien ale tez glupio ich tak poprostu zostawic na pastwe losu :(
Jeszcze nie wiem czy bedziemy mieli gosci z USA, to znaczy zapraszac bedziemy ale czy przyleca to nie wiem.
Ja postaram sie im zalatwic jakies atrakcje, moze jakies oceanarium, w Gdansku jest sporo atrakcji i Sopot takze.
Jak wpadne na jakis konkretny pomysl to dam Ci znac.
A ilu bedziesz miala Amerykanow?
Ja postaram sie im zalatwic jakies atrakcje, moze jakies oceanarium, w Gdansku jest sporo atrakcji i Sopot takze.
Jak wpadne na jakis konkretny pomysl to dam Ci znac.
A ilu bedziesz miala Amerykanow?