Widok

Panny Mlode ze Starogardu cz.III

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Postanowilam otworzyc nowy watek, bo tamten za dlugo sie nie otwiera, mam nadziej, ze nie zostane wyrzucona z klubu za dzialanie na wlasna reke:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jesli chodzi o zaproszenia to ja swoje kupowalam w empiku,5zl za sztuke,nie wiem czy to duzo czy nie ale wpadly mi w oko wiec kupowalam
witam,rowniez jestem tutaj obecna.tez bardzo dlugo otwieral mi sie poprzedni watek.

nilla super obraczki,po prostu cos innego...
Nila bardzo ładne te wasze obrączki myślałam też by połączyć biale złoto i żółte bądź różowe a co do ceny to facet przegiął ,że was wcześniej nie poinformował ale cóż takie są ceny łączonych obrączek :) Gratuluje wyboru są piekne :)
mi się podobają, lubię nietypowe obrączki
co prawda na zdjęciu katalogowym wyglądają inaczej, tak zwyczajniej, więc w realu jak dla mnie na plus

ale z tą ceną to trochę przesada, w sensie rozrzutu między wyceną a ceną faktyczną

chociaż nie dziwi mnie, że komplet kosztował ponad 2 tys., bo takie kombinowane obrączki są w takich cenach

mam pytanko jeszcze, to jest białe i różowe/czerwone złoto?
bo bardzo ciekawy odcień

i czy mogłabyś przypomnieć, gdzie kupowaliście obrączki i czy cena zależała od rozmiaru?
tak wyglądały w katalogu:
image

Uploaded with ImageShack.us

a tak wyglądają na żywo:
image

image

co do ceny...podchodzę do tego tak, że będę je nosiła całe życie. gdyby o było co innego, jednorazowa rzecz, odmówiłabym przyjęcia. czekam na słowa krytyki ;)
jestem :) ostatnia godzina w pracy zawsze luźniejsza :)
co do dnia wczorajszego. wspomnę, że Pan wstępnie wycenił nam obrączki na 1500-1600zł. no i po zapłaceniu 300zł zaliczki wczoraj pojechaliśmy po odbiór. wywnioskowaliśmy że pan, który przyjmował a potem wydawał obrączki, to inna osoba, która do nas dzwoniła. czekaliśmy, aż po telefonie usłyszeliśmy "ja byłem pewien, że umawialiśmy się na sobotę 11:00". a właśnie umawialiśmy się na niedzielę, bo sobota nam nie pasowała. a że jesteśmy przyjezdni zgodził się. no i wyciąga pudełeczko, ale mnie żołądek bolał :P ale patrzymy, wow. bardzo nam się spodobały. moja jest za duża, ale narazie wstrzymuje się ze zmianą rozmiaru, choć mi chyba w wakacje palce nie puchną ;)
no i Pan mówi..."300zł zaliczki...do dopłaty pozostaje...2000zł" !!! a ja od razu grzecznie, ale mówię, że przecież umawialiśmy się na inną kwotę. to jest 700zł różnicy! no i znowu telefon do kogoś..."ok wydam Państwu obrączki, dowieziecie resztę jak będziecie mieli, jak przyjedziecie w sierpniu zmniejszyć itp". no w szoku byłam. trochę nas facet przekręcił, ale że nam się bardzo spodobały to się nie kłóciliśmy, bo pewnie niejedna osoba by powiedziała, że nie przyjmuje i tyle. zarzuciłam mu również, że kilkukrotnie rozmawialiśmy przez telefon, a nikt nas o fakcie płatności nie poinformował. nie dostałam paragonu, bo wczoraj była niedziela, ale mam kwitek z podpisem i pieczątką. co jak co, obrączki są solidnie zrobione, grube, mój P. jest bardzo zadowolony, choć ta jego jest ogromna:P
Koniecznie prosimy o zdjecie i relacje.
dziewczyny, wróciłam dziś z Gdańska z obrączkami, co najważniejsze, co świetne. ale resztę opowiem jutro, bo nie obyło się bez niedomówień, no i namówię narzeczonego na zdjęcie :)
No i ja melduje sie dziewczyny :D
na to czekałam :] obecna!! :)
Mi też zbyt długo się otwierał. Melduję się w części III
Powinno byc za dlugo
do góry