Widok
co do sklepu dekoracyjnego koło Mateusza. ja byłam tam kiedyś pytać o wystrój kościoła. "nagramy Pani płytkę, zobaczy Pani nasze zdjęcia, jutro niech Pani przyjdzie" poszłam po kilku dniach "tak tak syn nagra, proszę jutro przyjść" ale olałam to. po jakimś czasie przechodziłam to mówię, wejdę spytam o ozdobę na samochód. "tak tak mamy, zdjęcia wyślemy na maila". no to ja na to, że wyśle im maila i niech odpowiedzą. "tak tak niech pani zatytułuje maila "fiolet" :P do dziś odpowiedzi nie dostałam...można więc wywnioskować, że więcej tam nie pójdę.
co do opakowań na ciasto myślałam tylko, by kupić papier klejący z jednej str i wydrukować podziękowanie w formie wierszyka i ponaklejać na pudełka. wyjdzie o wiele taniej :)
co do opakowań na ciasto myślałam tylko, by kupić papier klejący z jednej str i wydrukować podziękowanie w formie wierszyka i ponaklejać na pudełka. wyjdzie o wiele taniej :)
WITAM.INFORMUJEMY O ZMIANIE ADRESU NASZEGO SALONU.OBECNIE ZNAJDUJEMY SIE PRZY AL.ARMII KRAJOWEJ 4.ZAPRASZAMY WSZYSTKIE FORUMOWICZKI DO NOWEGO SALONU
http://www.salonslubnybianka.pl
http://www.salonslubnybianka.pl
Koło kościoła św. Mateusza są nowopowstałe usługi dekoratorskie- bynajmiej ja ich wcześniej tam nie widziałam ;) Byłam się pytać jaki jest u nich koszt wystroju kościoła kobietka mówiła ,że w zależności rodzaju kwiatów i ich ilości to 350-500 zł. Prace tej pani można obejżeć 05 czerwca w kościele św. Mateusza myśle ,że warto sprawdzić co mają do zaoferowania :)
Ja makijaz robie kilka dni przed slubem,mam nadzieje ze wyjdzie dobrze.
Jestem po spisaniu protokolu,nie taki diabel straszny...Ksiadz bardzo zartobliwy i uprzejmy,nawet batoniki nam dal hehe,a calosc nawet nie trwala pol godziny.Zostaly nam nauki przedslubne i spowiedzi,a to juz przezyjemy.Do sierpnia jeszcze troche czasu wiec zaczynamy nauki juz niebawem zeby pozniej miec swiety spokoj.Nie denerwujcie sie dziewczyny tymi formalnosciami,ja sie duzo naczytalam wypowiedzi ze to takie straszne itp.a stres okazal sie wogole niepotrzebny.Powodzenia!
Jestem po spisaniu protokolu,nie taki diabel straszny...Ksiadz bardzo zartobliwy i uprzejmy,nawet batoniki nam dal hehe,a calosc nawet nie trwala pol godziny.Zostaly nam nauki przedslubne i spowiedzi,a to juz przezyjemy.Do sierpnia jeszcze troche czasu wiec zaczynamy nauki juz niebawem zeby pozniej miec swiety spokoj.Nie denerwujcie sie dziewczyny tymi formalnosciami,ja sie duzo naczytalam wypowiedzi ze to takie straszne itp.a stres okazal sie wogole niepotrzebny.Powodzenia!
Nik@ masz jeszcze dużo czasu, pochodź popatrz, poszukaj w necie, sukienek jest naprawdę mnóstwo i w każdym przedziale cenowym. no chyba,że masz zaufaną krawcową :)
co do pudełek na ciasta, ja kupuję zwykłe styropianowe bądź plastikowe w hurtowni. ostatnio szukałam ekri kopert do zaproszeń i się załamałam zaproszenie 1,65 ( tanio :) ) a koperta w sklepach nawet 80gr!! pff chyba założę biznes ślubny :)
Nik@ jak chcesz mogę Ci podesłać więcej fotek makijażu Ani :)
co do pudełek na ciasta, ja kupuję zwykłe styropianowe bądź plastikowe w hurtowni. ostatnio szukałam ekri kopert do zaproszeń i się załamałam zaproszenie 1,65 ( tanio :) ) a koperta w sklepach nawet 80gr!! pff chyba założę biznes ślubny :)
Nik@ jak chcesz mogę Ci podesłać więcej fotek makijażu Ani :)
Heja dziewczyny ja raczej bede suknię szyć w czerwcu idę do krawcowej i tam się dowiem co i jak czy mi się ten interes opłaci ;) jestem mała i szczupła więc z wypożyczeniem raczej był by kłopot widziałam pracę tej krawcowej i podobalo mi się ale nie zapeszajmy :) zobacze jak wygląda to wszystko na rozmowie.Dziewczyny czy wy kupujecie pudełeczka ozdobne do ciasta dla gości ,których nie będzie na poprawinach? Moja kuzynka tak miała i powiem ,że spodobał mi się ten pomysł. Ładnie zapakowane i z podziękowaniem. Co do makijażu to też zastanawiam sie nad panią Anią -makijaż w tym fiolecie REWELACJA!! Piękny i odważny :)
Dzięki dziewczyny za info, właśnie nie wiem co mam robić, ale jak przyjadę w czerwcu to chyba pochodzę po salonach i coś wyszukam dla siebie, bo już mnie żołądek boli z nerwów a co dopiero bliżej ślubu będzie.
Nilla makijaż super:)
Dziewczyny zazdroszczę Wam, że jesteście na miejscu i tak powoli sobie załatwiacie, my to z ubioru nic nie mamy :( to straszne, wydaje mi się jak tak czytam wypowiedzi Wasze, że jestem najdalej w polu z wszystkim i zaczyna mnie to martwić.
Nilla makijaż super:)
Dziewczyny zazdroszczę Wam, że jesteście na miejscu i tak powoli sobie załatwiacie, my to z ubioru nic nie mamy :( to straszne, wydaje mi się jak tak czytam wypowiedzi Wasze, że jestem najdalej w polu z wszystkim i zaczyna mnie to martwić.
Nilla, jak bede miała zdjęcia i sie zgodzi to wysyłam.
Ja też napisałam do Ani (mala_czarna) bo też mi sie spodobał makijaż. Odesłała mi więcej zdjęć, w tym chyba Twoje jedno nilla, naprawdę super wyglądałaś ;)
Ja chyba też się z nią umowię bo mam chyba jeszcze 3 wesela w tym roku więc będę mogła potestować :)
Ja też napisałam do Ani (mala_czarna) bo też mi sie spodobał makijaż. Odesłała mi więcej zdjęć, w tym chyba Twoje jedno nilla, naprawdę super wyglądałaś ;)
Ja chyba też się z nią umowię bo mam chyba jeszcze 3 wesela w tym roku więc będę mogła potestować :)
No to my mamy jeszcze trochę zakupów do zrobienia, mój P. kamizelki nie będzie miał. idziemy w trochę nowocześniejszy wygląd ;) Ale koszula, krawaty, spinki do mankietów wszystko przed nami ale ja to lubię :)
Marzena cieszę się, że Ci się podoba :) Ania mówiła, że jedzie Cię malować. będziesz zadowolona :) nie żebym panikowała, ale mnie 2 tyg przed ślubem już będzie żołądek bolał :P
Marzena cieszę się, że Ci się podoba :) Ania mówiła, że jedzie Cię malować. będziesz zadowolona :) nie żebym panikowała, ale mnie 2 tyg przed ślubem już będzie żołądek bolał :P
Monicka ja tez slyszalam o tej krawcowej z Pelplina,wlasnie o tej pani Malgosi,ale slyszalam o niej jak najlepiej.Zreszta szyla sukienke mojego narzeczonego kuzynce i wygladala rewelacyjnie,podobno bardzo ladnie szyje.Chcialam takze dac sobie szyc kiece slubna ale w ostatecznosci wybralam gotowa,bo tak mnie wszyscy namowili.Jednak jak mierzysz w salonie to wiesz dokladnie czego mozesz sie spodziewac,jaki fason do ciebie pasuje itp.
Nilla a buty kupilismy takze w Recmanie-niecale 270 zl za buty placilismy a garnitur 500zl.Myslalam ze duzo drozej nas ten interes wyjdzie bo ludzie gadali ze tam podobno sa bardzo wygorowane ceny,ale w porownaniu do Sunset Siuts(czy jak to tam sie pisze)da sie jeszcze na cos skusic.Jeszcze brakuja nam koszule i musznik z kamizelka no i spinki do mankietow.No i koszule na poprawiny i jakis ladny krawat.Ale problemow z garniturem tez nie mielismy zadnych.Pierwszy ktory nam wpadl w oko ekspedientka podala i od razu sie zdecydowalismy no i przy okazji buciki nam wybrala.
Marzena odnosnie tych swiadkow juz wiem.Jutro ide spisywac protokol takze bede juz wiedziala co dalej robic.Dziewczyny te formalnosci nie sa takie straszne jak sie wydaje.Ciekawi mnie jeszcze ta wizyta w poradni,ale to chyba takze da sie zniesc.Ja jak ja ale ciekawe jak moj narzeczony na to zareaguje,heh juz widze jego mine.
Nilla a buty kupilismy takze w Recmanie-niecale 270 zl za buty placilismy a garnitur 500zl.Myslalam ze duzo drozej nas ten interes wyjdzie bo ludzie gadali ze tam podobno sa bardzo wygorowane ceny,ale w porownaniu do Sunset Siuts(czy jak to tam sie pisze)da sie jeszcze na cos skusic.Jeszcze brakuja nam koszule i musznik z kamizelka no i spinki do mankietow.No i koszule na poprawiny i jakis ladny krawat.Ale problemow z garniturem tez nie mielismy zadnych.Pierwszy ktory nam wpadl w oko ekspedientka podala i od razu sie zdecydowalismy no i przy okazji buciki nam wybrala.
Marzena odnosnie tych swiadkow juz wiem.Jutro ide spisywac protokol takze bede juz wiedziala co dalej robic.Dziewczyny te formalnosci nie sa takie straszne jak sie wydaje.Ciekawi mnie jeszcze ta wizyta w poradni,ale to chyba takze da sie zniesc.Ja jak ja ale ciekawe jak moj narzeczony na to zareaguje,heh juz widze jego mine.