Widok
Heja dziewczyny ja raczej bede suknię szyć w czerwcu idę do krawcowej i tam się dowiem co i jak czy mi się ten interes opłaci ;) jestem mała i szczupła więc z wypożyczeniem raczej był by kłopot widziałam pracę tej krawcowej i podobalo mi się ale nie zapeszajmy :) zobacze jak wygląda to wszystko na rozmowie.Dziewczyny czy wy kupujecie pudełeczka ozdobne do ciasta dla gości ,których nie będzie na poprawinach? Moja kuzynka tak miała i powiem ,że spodobał mi się ten pomysł. Ładnie zapakowane i z podziękowaniem. Co do makijażu to też zastanawiam sie nad panią Anią -makijaż w tym fiolecie REWELACJA!! Piękny i odważny :)
Nik@ masz jeszcze dużo czasu, pochodź popatrz, poszukaj w necie, sukienek jest naprawdę mnóstwo i w każdym przedziale cenowym. no chyba,że masz zaufaną krawcową :)
co do pudełek na ciasta, ja kupuję zwykłe styropianowe bądź plastikowe w hurtowni. ostatnio szukałam ekri kopert do zaproszeń i się załamałam zaproszenie 1,65 ( tanio :) ) a koperta w sklepach nawet 80gr!! pff chyba założę biznes ślubny :)
Nik@ jak chcesz mogę Ci podesłać więcej fotek makijażu Ani :)
co do pudełek na ciasta, ja kupuję zwykłe styropianowe bądź plastikowe w hurtowni. ostatnio szukałam ekri kopert do zaproszeń i się załamałam zaproszenie 1,65 ( tanio :) ) a koperta w sklepach nawet 80gr!! pff chyba założę biznes ślubny :)
Nik@ jak chcesz mogę Ci podesłać więcej fotek makijażu Ani :)
Ja makijaz robie kilka dni przed slubem,mam nadzieje ze wyjdzie dobrze.
Jestem po spisaniu protokolu,nie taki diabel straszny...Ksiadz bardzo zartobliwy i uprzejmy,nawet batoniki nam dal hehe,a calosc nawet nie trwala pol godziny.Zostaly nam nauki przedslubne i spowiedzi,a to juz przezyjemy.Do sierpnia jeszcze troche czasu wiec zaczynamy nauki juz niebawem zeby pozniej miec swiety spokoj.Nie denerwujcie sie dziewczyny tymi formalnosciami,ja sie duzo naczytalam wypowiedzi ze to takie straszne itp.a stres okazal sie wogole niepotrzebny.Powodzenia!
Jestem po spisaniu protokolu,nie taki diabel straszny...Ksiadz bardzo zartobliwy i uprzejmy,nawet batoniki nam dal hehe,a calosc nawet nie trwala pol godziny.Zostaly nam nauki przedslubne i spowiedzi,a to juz przezyjemy.Do sierpnia jeszcze troche czasu wiec zaczynamy nauki juz niebawem zeby pozniej miec swiety spokoj.Nie denerwujcie sie dziewczyny tymi formalnosciami,ja sie duzo naczytalam wypowiedzi ze to takie straszne itp.a stres okazal sie wogole niepotrzebny.Powodzenia!
Koło kościoła św. Mateusza są nowopowstałe usługi dekoratorskie- bynajmiej ja ich wcześniej tam nie widziałam ;) Byłam się pytać jaki jest u nich koszt wystroju kościoła kobietka mówiła ,że w zależności rodzaju kwiatów i ich ilości to 350-500 zł. Prace tej pani można obejżeć 05 czerwca w kościele św. Mateusza myśle ,że warto sprawdzić co mają do zaoferowania :)
WITAM.INFORMUJEMY O ZMIANIE ADRESU NASZEGO SALONU.OBECNIE ZNAJDUJEMY SIE PRZY AL.ARMII KRAJOWEJ 4.ZAPRASZAMY WSZYSTKIE FORUMOWICZKI DO NOWEGO SALONU
http://www.salonslubnybianka.pl
http://www.salonslubnybianka.pl
co do sklepu dekoracyjnego koło Mateusza. ja byłam tam kiedyś pytać o wystrój kościoła. "nagramy Pani płytkę, zobaczy Pani nasze zdjęcia, jutro niech Pani przyjdzie" poszłam po kilku dniach "tak tak syn nagra, proszę jutro przyjść" ale olałam to. po jakimś czasie przechodziłam to mówię, wejdę spytam o ozdobę na samochód. "tak tak mamy, zdjęcia wyślemy na maila". no to ja na to, że wyśle im maila i niech odpowiedzą. "tak tak niech pani zatytułuje maila "fiolet" :P do dziś odpowiedzi nie dostałam...można więc wywnioskować, że więcej tam nie pójdę.
co do opakowań na ciasto myślałam tylko, by kupić papier klejący z jednej str i wydrukować podziękowanie w formie wierszyka i ponaklejać na pudełka. wyjdzie o wiele taniej :)
co do opakowań na ciasto myślałam tylko, by kupić papier klejący z jednej str i wydrukować podziękowanie w formie wierszyka i ponaklejać na pudełka. wyjdzie o wiele taniej :)
Dziewczyny też macie problem ze stronką salonu BIANKA? Niby się otwiera ale nic nie idzie zrobić... i tak już od conajmniej 2 tygodni... Wstawili niedawno linka tu na forum, ale mi nadal nie działa. Koniecznie chciałabym pooglądać co tam mają, bo w tej chwili to tylko przez intaernet mogę sukni szukać. Napiszcie mi proszę, czy tylko ja mam taki problem...