Widok

Panny, lwy, wodniki, barany...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i pomówmy o tym, co mówią o nas gwiazdy. Chodzi mi o to, żebyści pisali spod jakich znaków jesteście, i czy faktycznie sprawdzają się niektóre połaczenia, jak np. lew - wodnik, czy byk - skorpion. Może być ciekawie, a nawet zabawnie - potraktujmy to trochę z przymrużeniem oka. Ja jestem spod znaku lwa - mój narzeczony to wodnik. Mój ukochany to bardzo ciepła i otwarta osoba. Lubi się pośmiać, ale niezbyt go obchodzą przyziemne sprawy. Często ten mój wodniczek buja w obłokach. Za to ja - heterka - czasem sprowadzam go na ziemę, ale zaoferować mogę wierność i lojalność. Lubię być często w centrum zainteresowania, dlatego uwielbiam imprezy w gronie dobrych, sprawdzonych przeyjaciół.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do Agusia1:

Związek Pani Wodnik z Panem Lwem może być harmonijny. Pani Wodnik jest osobą samodzielną, swobodną. Ma duże wymagania co do intelektu partnera. Pan Lew, jeśli pragnie zdobyć Panią Wodnik, musi stracić trochę swojego egocentryzmu i egoizmu, docenić oryginalność partnerki.

Do Rija

Rija a co wiesz na temat tego połączenia: ja-baran a moje kochanie-strzelec.A z ciekawości zapytam-interesujesz sie znakami czy piszesz to z jakiejs książki? pozdrawiam
u nas dwa blizniaki :D :D

a ONA Wodnik ON Lew
Dziekuje bardzo za odpowiedz

Do martinia:

Przepraszam za pomylke i juz poprawiam ;-)

Panią Skorpion i Pana Pannę różnią temperamenty, seksualizm. Oboje chcą rządzić. Pan Panna lubi pouczać i krytykować, Pani Skorpion jest wybuchowa i pamiętliwa. Oboje są inteligentni, ich intelekt może łączyć, jeśli są w stanie zadowolić się porozumieniem intelektualnym.
Rija nastapila pomylka Pani Skorpion a Pan Panna a nie Baran

dziekuję bardzo i życzę miłego dnia
Beata -panna Przemek - byk
Łączą ich wspólne ideały i poznawanie tajemnic świata. Doskonale się rozumieją i wspierają w duchowym rozwoju. Jeśli zapewnią sobie ekonomiczne przetrwanie, będzie to związek bardzo udany.
Anula nie ma za co dziekowac! Tak jakos wyszlo, ze kazdy byl zainteresowany, co w gwiazdach im pisane... wiec pomoglam ;-) buziaczki
Do Ewa24:

Pani Bliźniak i Pan Strzelec mają wiele wspólnych zainteresowań, podobny temperament i upodobania. Oboje weseli, towarzyscy i lubiący zmiany mogą stanowić doskonałą parę.
bardzo prosze o horoskop :) ja blizniak, moj K. strzelec :)
ja bliźnieta, moj K. strzelec, podobno to jakos nie pasuje...
Do O&K:

Pani Baran i Pan Byk to zderzenie się głosu rozumu z głosem serca. Pan Byk, znak ziemski, twardo stojący na ziemi z trudem zrozumie impulsywność, potrzebę swobody i żywiołowość ognistej Pani Baran. Bywa zazdrosny, usiłuje ją podporządkować. Pan Byk jest konserwatystą dążącym do zapewnienia wysokiego statusu materialnego, pieniądze są jego celem. Pani Baran nie podporządkuje się reżimowi związanemu ze zdobywaniem pieniędzy, które dla niej są środkiem do życia. Łączy ich jednak duża harmonia seksualna
Sorki, R i j a , a nie Ria
a pani Baran i pan Byk? (z tym, że Byk z przedostatniego dnia tego znaku)
Do "Ria"
Dzięki, Ria za cierpliwe odpisywanie na wszystkie zapytania. dzieki, dziweczyny i chłopaki, że tak licznie włączyliście się do wątku.
Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!
a kto ma urodzinki 5 września ???
Hehehehehe, dzieki dziewczyny. Ogólnie całkiem fajnie. A nam sie świetnie układa, pełnie że czasami sa ciężkie chwile ale nie trwają za długo. Ogólnie uważam że jesteśmy swietną para :)

:):):)

Nie przeprasam za bledy
do góry