Widok

Panny, lwy, wodniki, barany...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i pomówmy o tym, co mówią o nas gwiazdy. Chodzi mi o to, żebyści pisali spod jakich znaków jesteście, i czy faktycznie sprawdzają się niektóre połaczenia, jak np. lew - wodnik, czy byk - skorpion. Może być ciekawie, a nawet zabawnie - potraktujmy to trochę z przymrużeniem oka. Ja jestem spod znaku lwa - mój narzeczony to wodnik. Mój ukochany to bardzo ciepła i otwarta osoba. Lubi się pośmiać, ale niezbyt go obchodzą przyziemne sprawy. Często ten mój wodniczek buja w obłokach. Za to ja - heterka - czasem sprowadzam go na ziemę, ale zaoferować mogę wierność i lojalność. Lubię być często w centrum zainteresowania, dlatego uwielbiam imprezy w gronie dobrych, sprawdzonych przeyjaciół.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oprócz zmian partnera:)bo to się nam nie zdaży:)
a my dwa bliźniaczki :)))) Jak dwie idealnie pasujace poloweczki :)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja : blizniak Adam : ryby

ja bliźniak, on rak i co tym myślisz?
Do silka:

Panią Bliźniak i Pana Raka łączy kultura osobista. W innych dziedzinach różnią się diametralnie. Pan Rak jest domatorem i osobą uczuciową, lubi spokojne, ustabilizowane życie. Pani Bliźniak potrzebuje podniet i zmian, nie znosi nudy. W sferze seksualnej trudno się im zgrać, występuje różnica temperamentów. Związek wymaga wielkiego wysiłku i zrozumienia obu stron dla swojej odmienności.
Do Anusia***

Dla Pani Bliźniak, która jest jak skaczący płomień, Pan Ryba jest osobą zbyt marzycielską i mało dynamiczną, poza tym jego żywiołem są sprawy domowe. Intelektualnie trudno o porozumienie, również ich seksualność bardzo się różni. Ale jeśli dwoje ludzi czegoś bardzo chce, nie ma nic niemożliwego.
ja WODNIK, Krzyś LEW
A ja Lew a mo Luby to strzelec:)
Do Olak.

Pani Lew i Pan Strzelec to dobrana para. Uzupełniają się pod względem charakteru, temperamentu. Oboje cechują życiowe ambicje, fantazja, brak drobiazgowości, towarzyskość i życzliwość. Pan Strzelec nie walczy o swoje z partnerką, sam kocha swobodę i daje ją innym, tym samym nie tworzą się obszary konfliktów i rywalizacji.
jeszcze chyba nie było:
Pani Skorpion, Pan Byk

Do ysa:

Pani Skorpion i Pan Byk muszą być dla siebie wyrozumiali, są trochę jak woda i ogień, ale za to oboje zazdrośni o siebie. Pani Skorpion jest żywiołowa, agresywna, trudna we współżyciu. Pan Byk spokojny, zrównoważony ale uparty. Łatwo w tym związku o konflikty. Oboje muszą sobie wzajemnie ustępować.
Rija,a wyważona pani Waga i (o niespodzianko...;))pan Baran...?
Do aniania:

Pani Waga i Pan Baran to duża atrakcyjność związku, również erotyczna. Pasują do siebie również pod względem charakterologicznym, bowiem Pani Waga to urodzona dyplomatka o wielkiej kulturze osobistej. Jeśli Pan Baran będzie przywiązywał większą wagę do dobrych manier, stanowić będą doskonała parę.
Ja wodnik a tomciu skorpion.... Ciekawe?
Hej, u mnie tak samo: ja skorpion, mój luby byczek a właściwie byk
hymm u Nas ja skorpion I dekada, Michal koziorozec ostatnia dekada
Do sweety:

Pani Wodnik i Pan Skorpion to zderzenie dwóch silnych osobowości, bez skłonności do kompromisu. Pani Wodnik potrzebuje partnera akceptującego jej oryginalność. Mogą znaleźć między sobą podobieństwa intelektualne, jednak występuje tu różnica w wyrażaniu emocji: Pani Wodnik jest otwarta, Pan Skorpion przeżywa "do wewnątrz". Panią Wodnik trudno przywiązać do miejsca i osoby których nie akceptuje, potrzebuje kogoś lotnego, podobnego do siebie. Pan Skorpion jest dla niej zbyt przyziemny.
Do Inees:

Panią Skorpion z Panem Koziorożcem łączy pracowitość, zmysł praktyczny, domatorstwo. Pan Koziorożec jest stały w uczuciach i wierny, nie da partnerce powodu do zazdrości, również dlatego, że ma wysoką samoocenę i nie musi potwierdzać swojej atrakcyjności poprzez związki z innymi kobietami. Pani Skorpion, żeby mieć pełną satysfakcję w związku musi stawiać wysokie wymagania partnerowi o nieco spokojniejszym temperamencie.
dzieki serdeczne...
u nas jest własnie zupełnie odwrotnie :-) Adam uwielbia być w ciągłym ruchu, wyjazdy, imprezy... ja zreszta tez, ale jestem spokojniejsza

do góry