Widok

Panny, lwy, wodniki, barany...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i pomówmy o tym, co mówią o nas gwiazdy. Chodzi mi o to, żebyści pisali spod jakich znaków jesteście, i czy faktycznie sprawdzają się niektóre połaczenia, jak np. lew - wodnik, czy byk - skorpion. Może być ciekawie, a nawet zabawnie - potraktujmy to trochę z przymrużeniem oka. Ja jestem spod znaku lwa - mój narzeczony to wodnik. Mój ukochany to bardzo ciepła i otwarta osoba. Lubi się pośmiać, ale niezbyt go obchodzą przyziemne sprawy. Często ten mój wodniczek buja w obłokach. Za to ja - heterka - czasem sprowadzam go na ziemę, ale zaoferować mogę wierność i lojalność. Lubię być często w centrum zainteresowania, dlatego uwielbiam imprezy w gronie dobrych, sprawdzonych przeyjaciół.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a my dwa bliźniaczki :)))) Jak dwie idealnie pasujace poloweczki :)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
oprócz zmian partnera:)bo to się nam nie zdaży:)
To prawda. Strzelce i ryby bardzo się różnią ale my już ze soba prawie 6 lat jesteśmy i jest dobrze. Czasem walą pioruny ale się kochamy. Jesteśmy swoimi przeciwieństwami, a przeciwieństwa się przyciągają. Więc niech gwiazdy mówią co chcą.
Pozdrowionka

dziekuje:)troszke sie zgadza a troszke nie:)z tymi ambicjami i zmianami w zasadzie tylko nie;)dziękuje
U nas sie zgadza. Dziękuje bardzo

Do Anna1:

Pani i Pan Wodnik stanowią świetną parę. Pan Wodnik zdobędzie partnerkę błyskotliwym intelektem i oryginalnością. Pani Wodnik, równie inteligentna, doceni niebanalnego partnera. Oboje nie przywiązują żadnej wagi do powszechnie uznanych i stosowanych norm społecznych, religijnych, konwenansów. Niechętnie legalizują związek, są wolni od jakichkolwiek ograniczeń natury formalnej. Jeśli powstają między nimi konflikty, to tylko po to, aby wnieść urozmaicenie w ich życie. Doskonały związek.
Do monia:

Pani Byk i Pan Ryba mogą być doskonała parą. Pani Byk uparta, Pan Ryba ustępliwy, oboje cenią stabilizację i życie rodzinne. Łączy ich brak wybujałych ambicji i niechęć do zmian, a zwłaszcza zmiany partnera. Również w sferze seksualnej mogą osiągnąć harmonię. Pani Byk jest w tym związku stroną bardziej aktywną, co odpowiada jej temperamentowi.
Rija proszę o kilka zdanek:)jeśli oczywiście masz chwilke:)pozdrawiam gorąco
A my dwa wodniki.

Hej Rija!
Ja Koziorozec, a moj maz Rybka!Co nam gwiazdy mowia?
Pozdrawiam
ja byk a moje jedyne:) rybki:)
Rija!

A my:
Ja: Byczyca a moj Krzys: Blizniak
ja bliźniaki, a mój koziorozec...

prawie tak jest tylko zawsze ja jestem góra prawie hihi
Do anikia:

Panią Baran z Panem Lwem łączą podobne temperamenty, upodobania i życiowe cele. Oboje lubią błyszczeć, być w centrum uwagi. Silny i zdecydowany, pełen inicjatywy i kochający uroki życia wielkoduszny Lew jest wymarzonym partnerem dla pani Baran. Tylko Lwu Pani Baran jest skłonna ustąpić, szanując jego indywidualność. Lew również umie docenić siłę partnerki.
My też : ja panna on waga. Nic a nic horoskop sie nie zgadza.

hej a ja -baran a A.-lew co jest o nas?
Wielkie dzieki :) to natchnelas mnie nadzieja ;).
Hej, ale to chyba nie bardzo w temacie!
hej, jestem z pod znaku raka, kocham słońce, ciepłą plaże oraz jasienne bieszczady.Czy nasze przeznaczenie jest zapisane w znakach zodiaku, czy poprostu to nam się tylko wydaje.To co zrobimy w życiu to chyba tylko zależy od nas samych i osób nas kochających.
pozdrawiam.http://www.acropolis.com.pl
do góry