Widok

Panny, lwy, wodniki, barany...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i pomówmy o tym, co mówią o nas gwiazdy. Chodzi mi o to, żebyści pisali spod jakich znaków jesteście, i czy faktycznie sprawdzają się niektóre połaczenia, jak np. lew - wodnik, czy byk - skorpion. Może być ciekawie, a nawet zabawnie - potraktujmy to trochę z przymrużeniem oka. Ja jestem spod znaku lwa - mój narzeczony to wodnik. Mój ukochany to bardzo ciepła i otwarta osoba. Lubi się pośmiać, ale niezbyt go obchodzą przyziemne sprawy. Często ten mój wodniczek buja w obłokach. Za to ja - heterka - czasem sprowadzam go na ziemę, ale zaoferować mogę wierność i lojalność. Lubię być często w centrum zainteresowania, dlatego uwielbiam imprezy w gronie dobrych, sprawdzonych przeyjaciół.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do sylvia:

Pani Panna jest doskonałą partnerka dla stabilnego i zrównoważonego Pana Koziorożca. Wyrozumiały i spokojny, mocno stąpający po ziemi Pan Koziorożec doceni rozsądek, oszczędność i trzeźwość umysłu Pani Panny. Wprawdzie wybuchów namiętności w tym związku nie należy się spodziewać, ale może być udany i trwały.
ja panna on koziorożec...i jak?????????????????????ciekawe

Nie przeprasam za bledy
Do Dorotaaaa:

Pani Skorpion i Pan Rak - proszę sobie wyobrazić raka wiosną, kiedy właśnie zrzucił stary, a jeszcze nie wyrósł mu nowy pancerz. I polującą drapieżną rybę. Panie Raku, niech Pan zmyka czym prędzej do kryjówki, ilekroć zauważy Pan cień Pani Skorpion w pobliżu!
Do martinia:

Pani Skorpion i Pan Baran to dwa bojowe charaktery. Mimo, że atrakcyjni seksualnie, różnią się wszystkim. Ona jest pamiętliwa, on wielkoduszny, ona ma bogate życie wewnętrzne, on jest powierzchowny, ona nie lubi opowiadać o sobie, on mówi więcej niż wie. I, niestety, oboje są równie nieustępliwi i uparci. Zdawało by się, że ten związek, to coś dla amatorów mocnych wrażeń. Ale przy odrobinie dobrej woli obu stron, gdyby Pan Baran zechciał wesprzeć swoją ambitną partnerkę w jej działaniach, a ona była wyrozumialsza, razem mogą osiągnąć bardzo wiele.
Rija, dzięki za horoskop i porównanie pani rak do pana Barana, ale trochę się te gwiazdy mylą.....no cóż ważne że nam jest dobrze.......
a Pani skorpion i Pan rak ??
z gory dziekuje za odpowiedz :-)
Ja jestem lwem a moj K jest strzelcem. Podobno te dwa znaki nie pasuja do siebie. A ja mam to gdzies.
A Pani Skorpion a Pan Panna?

Do Jusia*:

Pani Koziorożec i Pan Rak mogą tworzyć dobrą parę. Oboje maja spokojne charaktery, nie przepadają za zgiełkiem i ekstrawagancją. Cenią życie rodzinne i ustabilizowane. Pracowici, oszczędni i wytrwali. Ich związek seksualny może być pozbawiony polotu.
Do Olak:

Pani Lew i Pan Strzelec to dobrana para. Uzupełniają się pod względem charakteru, temperamentu. Oboje cechują życiowe ambicje, fantazja, brak drobiazgowości, towarzyskość i życzliwość. Pan Strzelec nie walczy o swoje z partnerką, sam kocha swobodę i daje ją innym, tym samym nie tworzą się obszary konfliktów i rywalizacji.
Chyba tak jeszcze nie było: pani - koziorożec i pan - raczek.
Do niuniusia26:

Panią Rak i Pana Skorpiona łączy wiele, oboje kochają dom, mają podobne cele życiowe. Różnią ich temperamenty seksualne, i skłonność Pana Skorpiona do despotyzmu, może tyranizować delikatną Panią Rak.
A ja jestem Lwica, a moj Luby jest strzelcem...co o nas gwiazdy mowia?
ja rak, a moj luby skorpion:) mieszanka wybuchowa.

dziekujemy:)

image
Do *ktosik*:

Panią Rak i Pana Byka łączy wiele. Pan Byk jest domatorem, spokojny, zrównoważony, będzie się dobrze czuł w towarzystwie uczuciowej i łagodnej towarzyszki. Oboje lubią życie wygodne, ustabilizowane, mają podobne cele życiowe. Temperament seksualny Pana Byka nie powinien stanowić większej przeszkody.
Do macmar:

Pana Wodnika z panią Skorpion niewiele łączy. Fantazyjność, oryginalność i swoboda, szeroki gest Pana Wodnika może być dla racjonalnej, o dużym poczuciu własności Pani Skorpion bardzo irytująca. Pan Wodnik nie jest typem człowieka poddającego się jakiejkolwiek presji, nie jest wojowniczy, ale zrobi unik... i odfrunie w inne rejony. Podobne temperamenty, dające satysfakcję erotyczną to trochę mało aby połączyć te dwie różne osobowości.
a dla nas?: on-wodnik, ona-skorpion

no prosze jak miło:)dziękuję bardzo!:)
a jesli jest raczek i moj luby byczek?

image
do góry