Widok

Panny młode z Tczewa

Kobietki moje kochane-Panny młode ze Starogardu mają swój wątek więc my też załóżmy swój. Pochwalcie się jaki macie termin, salę, zespół itd. a potem rozmowa powinna się jakoś rozkręcić.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy zadna dziewczyna z Tczewa nie planuje obecnie zamazpojscia???
image
hej:) tu mało kto zaglada z Tczewa i nie mam pojecia dlaczego..nie maja potrzeby albo nie wiedzą o tym forum?
a Ty kiedy masz ślub i co juz załatwiłaś?
Ja wlasciwie dopiero zaczynam planowanie. Wybralismy termin 28/07/2012 bo tak nam pasowalo chodziaz w nazwie miesiaca nie ma "R". Salę już zamówiłam chociaż jak pewnie wiesz w Tczewie nie ma zbyt duzego wyboru tymbardziej jezeli robi sie wesele na wiecej niz 120 osob. Teraz jestem na etapie szukania zespolu. I jakos tak nie moge sie zdecydowac. Ja wolalabym jakis zespol grajacy na zywo (gitarki i te sprawy) ale zdaje sobie sprawe ze starsza czesc gosci woli bawic sie przy disco polo i spiewac piosenki biesiadne. A Ty droga Hano na jakim etapie jestes?
image
Dj Mirosław i Wodzirej Radosław

Tczew i Trójmiasto

608 698 628
http://www.mlodewilkidj.pl

Zapraszamy na zabawę karnawałową w Villi Leśne Ustronie w Lubiszewie k/ Tczewa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
jestem juz męzatka:) zaglądam tu raczej zawodowo i traktuje to jako kontrole rynku:)
a jaka wybrałas salę? i w jakim kościele będziesz miała ślub?
Wesele urzadze w Romie w Tczewie-właśnie są w trakcie budowy rozbudowy, nowa sala ma pomiescic do 200 osob. A co do Koscioła to chyba wybiore Fare pw. Podwyzszenia Krzyza Sw. Od dziecka wiedzialam, ze tam odbedzie sie moj slub, uwielbiam mroczny klimat tego kosciola. A w jakiej branzy pracujesz-dekoracje? skoro jestes juz "po" to moze jestes w stanie doradzic cos w kwestii doboru zespolu?
image
Co do Romy to mam nadzieje że własciciel zrobi tam zmiany o jakich z nim rozmawiałam:)) i dla par bedą spore mozliwosci jesli chodzi o dekoracje..ale zobaczymy co z tego wyjdzie:) Fara jest Ok ale jesli bedziesz chciała miec jakies inne dekoracje niz to co robia siostry to zapomnij bo proboszcz zarzadził ze nikt inny nie ma prawa robic tam wystroju...wiec musisz zgodzic sie na to co tam juz jest...jesli chodzi o zespól to nie mam pojecia a mój ślub był dawno temu:)
i jestem z branzy florystycznej:)
Hejka. Ja mialam w sierpniu wesele w Romie i moge naprawde polecic, jest super, poza tym ze przy duzych upałach troszke klima nie działa.
Z zespolów to ja miałam zespol z Tczewa moze mało znany ale dawali czadu i grali piosenki dla starszych i młodszych (MegaTon) poprostu jak dla mnie rewelacja.
Jak bedziesz chciala zamawiac tort to ci moge polecic super cukiernika z tczewa co robi super torty , wstawilabym tu zdjecie mojego ale jakos mi nie wychodzi, jak bedziesz chciala to wysle ci foto na meila.
image
image
karolcia a daj namiary na tego cukiernika i moze jakies fotki
image
Ojej to ja tez bardzo prosze oo fotke i namiary? A ciasta kupowaliście w cukierni, czy piekła Wam jakaś prywatna osoba?
image
A o jakich zmianach Ci mowil? Ja nie mialam jeszcze okazji sie z nim spotkac, bo zarabiam kase na to moje wesele za granica i jak na razie wszystko zalatwia moja mama, albo rezerwuje telefonicznie. Slyszlama tylko ze sala ma pomiescic nawet do 200 osob.
Z tym kosciolem to mnie troche zaskoczylas, znam proboszcza i nie wiedzialam ze tak rygorystycznie podchodzi do sprawy wystroju, troche mnie to zastanawia, ciekwe jak bedzie z oprawa muzyczna mszy-czy tez moge tylko skorzystac z ich organisty czy moge zamowic wlasny zespol. Jak bedzie tak jak mowisz to musze powaznie zastanowic sie czy nie wybrac NMP na Suchostrzygach-przynajmniej bo ślubie bedziemy mieli blizej do Romy;-)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma lepszej sali, jedzenia, obsługi i miejsca niż Villa Leśne Ustronie w Lubiszewie k.Tczewa
Tez zastanawiałam sie nad ta sala, ale niestety pierwszy wolny letni termin mieli na 2013. A ja jestem juz troche za stara zeby czekac do 2013.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sala ma byc jaśniejsza i ma byc mozliwosc wieszania dekoracji pod sufitem(do tej pory nie było) i inne mam nadzieje zmiany,które beda i dla mnie i dla par młodych korzystne.
Jesli chodzi o Farę to niestety ale tak do tej pory było i watpie ze to się zmieni...była rozmowa z siostra i zobacze czy cos to da..w zeszłym roku miałam kilka par które skarzyły sie na taki przymus ale nic nie udało im sie zmienic..w kościele na Suchostrzygach tez sa jakies układy ale jaki jest ich rozmiar bede wiedziała w tym roku.
aku wyslalam ci fotki na meila.
image
image
a tak wogole jak bedziecie mialy jakies pytanka to piszcie na meila karolcia475@wp.pl
image
image
witam.
moje wesele odbędzie się 23.07.2011r.
sala-zajazd słoneczny Tczew
zespół Best ze stg
kamera i foto- foto Henning

Pozdrawiam :D
image
a juz masz wszystko załatwione czy cos ci jeszcze zostało??
image
image
Ja mogę zaprosić na makijaże, profesjonalnie, z dojazdem do domu, zostało jeszcze kilka wolnych terminów, zdjęcia oraz kontakt na http://www.annaolejnik.com
Wszystko załatwione, zostało tylko ustalić szczegóły takie jak np. menu
image
czy ten zespół z stg nie jest lekko za drogi?:) mnie na niego nie stac... no ale widocznie niektórych tak :P
no drogi jest... niestety... ale jesteśmy tego zdania że na zespole nie powinno się oszczędzać ponieważ to jest podstawa dobrej zabawy a skoro ten zespół jest taki drogi to powinien grać niesamowicie :)
image
No mi tez niestety wydaje sie troche za drogi-wiem ze na zespole nie powinno sie oszczedzac ale dla mnie do przyjecia wydaje sie koszt do 4000 tys. Nie wyobrazam sobie zeby zespol kosztowal mnie 6000 za zsamo wesele.A znacie cos troche tanszego z Tczewa lub Starogardu ale porownywalnie dobrego do The Best? Natala a w ktorym kosciele bierzes slub? I skad kupilas ciasta na wesele?
image
Ciasta piecze nam znajoma mojej mamy a ślub bierzemy poza miastem (okolice Pelplina)... a wracając do zespołu to my podpisywalismy umowę jeszcze w zeszłym roku i załapalismy sie na cene 5000 także zawsze tysiąc do przodu...
image
ja miałam zespół z Tczewa - DeTe, też nie są tani, ale dzięki nim zabawa na naszym weselu była super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No nasluchalam sie troche o tym DeTe, podobno sa niezli,ale nie moge znalezc nikogo kto pozyczylby albo pozwolilby mi przegrac swoja plytke z wesela. A siedzac za granica nie mam mozliwosci jezdzic po ludziach i zespolach. Wyslalm do nich nawet moja mame,pokazali jej kilka fragmentow ale co z tego skoro ja tego nie widzialam. Kurcze ciezko jest wybrac zespol opierajac sie tylko na opiniach innych, a jeszcze trudniej namowic kogos do udostepnienia nagrania ze swojego wesela.
image
my ich braliśmy w ciemno, tylko z polecenia dobrego znajomego, widzieliśmy fragmenty wesel na spotkaniu z Panem Tomkiem, a i tak się strasznie bałam, jak się zespół sprawdzi i powiem Ci, że się nie zawiodłam, a jestem dość wymagająca :P

na naszym filmie słychać jedynie kilka kawałków granych przez zespół, ponieważ chcieliśmy bardzo kompaktowy film, więc jest dużo skrótów z innym podkładem muzycznym i myślę, że niewiele by Ci dało obejrzenie go, ale jakby co, to pisz na priva, będziemy kombinować ;)
A gdzie macie zamiar czesac sie i malowac przed tym wielkim dniem? Wiem, ze w trojmiescie jest kilka dobrych wizazystek, alemoze znajde kogos na miejscu w Tczewie.
image
Witam Was Tczewianki!!Jestem ze Starogardu i mam nadzieje ze w kilku kwestiach bede mogla wam pomoc lub podpowiedziec.Jestem mezatka od pol roku i tez zmagalam sie z tymi przygotowaniami do tego pieknego dnia.Dziewczyny toche zadziwiaja mnie te ceny zespolow,to masakra jakas.Mialam na weselu zespol An Pol z Trabek Malych na poprawinach rowniez placilam naprawde niedrogo w porownaniu do innych zespolow o ktorych tutaj piszecie.Zespol spisal sie rewelacyjnie a nagrania ktore maja na swojej stronce odbiegaja od wystepu "na zywo".Naprawde zespol godny polecenia.Repertuar dostosowany do kazdej kategorii wiekowej!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
salon sukienek ślubnych z tczewie?:) godne polecenia coś?
Hej Dziewczyny:) Dopiero zobaczyłam,że założyłyście wątek Panien Młodych z Tczewa, ja już od dawna udzielam się na weselniku,ale w wątku Ploteczki Panien Młodych 2011:)

Mój ślub będzie 23 lipca 2011:) więc już niedługo :):)
Prawie już wszystko mamy załatwione
ślub będzie w kościele Matki Kościoła w Tczewie,
sala to Villa Leśne Ustronie w Lubiszewie,
zespół JOCKER BAND ze Starogardu Gd,
fotograf FOTOGRUPA z Gdańska,
sukienkę kupiłam w BIANCE w Starogardzie Gd.
image
czesc dziewczyny.. gdyby ktoras slyszala o Pannie Mlodej szukajacej sukienki to mozecie polecic moj namiar? pozdrawiam

http://allegro.pl/pronovias-dante-tylko-teraz-okazja-sprawdz-i1537113497.html
image
Ja znalazłam wczoraj moja wymarzona suknię w Salonie Alicja... mają tam bardzo duży wybór (bynajmniej sukienek w moim guście)... Pytanie do dziewczyn z Tczewa... jakie polecacie wizażystki i fryzjerki w Tczewie??
image
A jaka sukienke wybralas-wklej zdejcie jesli mozesz. Ja na razie ogladam suknie tylko w internecie i juz wiem, ze te ktore mi sie podobaja dosyc ciezko bedzie znalezc w Polsce. A w ramach swoich poszukiwan odwiedzilas moze salon Fensi? Jestem ciekawa czy maja tam cos ciekawego. Co do makijazu i fryzury to szczerze mowiac nie slyszlam o nikim z Tczewa oprocz kobietki ktora nazywa sie Sylwia Szulc.Robiła makijaż jednej z dziewczyn z tego forum. Az mi sie nie chce wierzyc, ze w miescie takim jak Tczew nie ma nikogo kto zajmuje sie wizazem.
image
Witam, jestem z okolic Starogardu Gd i dojeżdżam równiez do Tczewa na makijaże, moje prace można zobaczyć na http://www.annaolejnik.com
angelika84- nie mam zdjęcia niestety... w Fensi nie byłam bo słyszałam że maja tam dosyć drogie suknie, a z reszta nie było potrzeby bo jak zobaczyłam "moją" sukienkę to już innej nie chciałam. No a jeżeli chodzi o wizażystkę i fryzjera to nie bardzo się orientuje kto w Tczewie jest dobry bo nie mieszkam w Tcz.
image
@Agala widzę ze też zdecydowaliscię się na fotogrupe:)ja też będę ich miała a konkretnie to zdecydowaliśmy się na Radka no ale to dopiero za rok. Jeszcze zdążę twoje zdjęcia pewnie gdzieś tam oglądnac:)a tak przy okazji myślałaś może nad plenerem?
mnie będzie malować Pani Lucyna z IMAGE z bajkowego :) a na fryzjera jeszcze się nie zdecydowałam,a czas leci...
image
w 100% moge polecic Anne Olejnik malowała mnie na moj slub i bylam bardzo zadowolona.
Natomiast nie polecam salonu sukien slubnych Camilla. OSZUSCI!!
Ja mam na sprzedaz suknie slubna Herms modem Kedane jesli ktoras z was byla by zainteresowana to piszcie. pozdrawiam
image
image
Dziewczyny a co powiecie o salonie Kosmetika na ul. Kubusia Puchatka?? Korzystała któraś??
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej! Dziewczyny, moje ogłoszenie nadal aktualne, gdyby któras z Was była zainteresowana :) Jestem z Pelplina ..

http://forum.trojmiasto.pl/SPRZEDAM-Piekna-suknia-firmy-Agora-t172459,1,11.html
Cześć dziewczyny :) Małe pytanko - czy w Tczewie są jakieś samochody slubne na wynajem? Jakiekolwiek? :)
Zespół This Time ze Starogardu Gd.
Nowy, ale godny polecenia.Wszyscy mają doświadczenie.
muzyka 100 proc na żywo - repertuar dopasowany indywidualnie.
Każdy gatunek muzyki, coś dla starszych i młodszych, własne aranże..
Skład 3 osobowy - klawisze - gitara elektryczna -2wokale
Ludzie dla których muzyka jest jak powietrze :)
Cena nie daje po kieszeni.. wesele 1900 zł , poprawiny 600 zł
tel . 517-180-759
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja na allegro znalazłam tylko takie ogłoszenie http://allegro.pl/bmw-7-do-slubu-tczew-trojmiasto-i-okolice-i1525530781.html
image
asiu bardzo chętnie ale twoich rozmiarów nie jestem:)a daleko do siebie raczej nie mamy:)
Hej! witajcie. Ja mam termin 27 sierpnia.

Sala - Pod Orłem w Tczewie. Zespół z okolic Sztumu.
Jestem na etapie szukania fotografa. Czy któraś z Was moze jakiegoś polecić - dobrze gdyby był z trochę tańszej półki.

Natala32, oglądałaś jakieś zdjęcia z Henniga? Możesz polecić? a jaką masz cenę?

Również gorąco pozdrawiam ;-)
oni mają swoją stronę także możesz sobie zerknąć na zdjęcia... my mamy ich także jako kamerzystę na ślubie także nie wiem ile za same zdjęcia chcą... najlepiej podejść do nich i się zorientować...
image
Natala a jak oceniasz zespół? Słyszałam że są równie dobrzy jak zespół braci Drossel czy to prawda?
Witam,

Ja mam termin w maju 2012,
sala: zajazd słoneczny,
kościół: fara,
Jesteśmy na etapie wybierania fotografa i zespołu.

W związku z tym zwracam się do was z pytankiem, czy znacie jakiś sprawdzony zespół max 3 osoby, niedrogi, najlepiej jakby mieli stronę internetową (żeby można było ich posłuchac w necie).
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie

Pozdrawiam:)
dziwię się że jeszcze pytasz :) zajazd słoneczny ma zespół na miejscu :P Avinion się nazywa:) ja ich bedę miała w 06/2012.
Wiem o tym zespole, ale brat bedzie miał ich na ślubie teraz w lipcu, wiec nie chciałabym powtarzać:] dlatego szukam jakiś innych propozycji
oo .... brat powiadasz:) chętnie bym sobie obejrzała jakiś skrót z wesela z ich udziałem :)
hej- ja tez mam na czerwiec 2012 i rowniez chce zajazd sloneczny ale jeszcze sie nie zdecydowalam. Na ile bedzie twoje wesele i ile to mniej wiecje cie kosztuje- musze wybrac pomiedzy Slonecznym, Gregorem a Roma. Prosze doradz.
ceny w zajeździe słonecznym 145-160zł maxymalnie +10%
narazie naliczylismy ok 100 gosci ale mam nadzieje ze zmiescimy sie w 80 :]
Happy day- widze, ze bedziesz miala slub w Farze- orientujesz sie moze jak wyglada sprawa wystroju w tym kosciele, tzn. czy mozesz stroic go sama czy np. zajmuja sie tym siostry. A jesli siostry to jaki jest koszt takiego przystrojenia kosciola?
Co do zaspolu to Avinion to chyba dobry wybor, z Tczewa z tych niedrogich dobre opinie kraza tez o RSR-chociaz to co prezentuja na stronce nie powala. Sama ich chcialam ale mieli zajety termin wiec zdecydowalam sie na zespol z Gdanska -3 osoby za 2800.
image
W Farze dekoracje robiły siostry i nikomu innemu nie było wolno robic .Ceny były od 120-200 zł i chyba zalezało to od ilosci par w danym dniu.I ta cena obowiązywała każda z par.Wystrój nie powalał na kolana a jedna z par zapłaciła siostrze aby na ich slubie tych dekoracji nie było.Na slubie mojej kuzynki dekoracje z ławek spadały podczas mszy.Moze w tym roku zaszły jakies zmiany? ale musisz sie dowiedziec w biurze parafialnym.
Slyszałam o tym, że tylko siostry mogą dekorować, ale jeszcze się dokładnie nie dopytywałam:]
Zespół This Time ze Starogardu Gd.
Nowy, ale godny polecenia.Wszyscy mają doświadczenie.
muzyka 100 proc na żywo - repertuar dopasowany indywidualnie.
Każdy gatunek muzyki, coś dla starszych i młodszych, własne aranże..
Skład 3 osobowy - klawisze - gitara elektryczna -2wokale
Ludzie dla których muzyka jest jak powietrze :)
Cena nie daje po kieszeni.. wesele 1900 zł , poprawiny 600 zł
tel . 517-180-759
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.planujemywesele.pl/19096-this-time
image

Uploaded with ImageShack.us

Moja sukienka :) Zastanawiam się teraz jaki bukiet do niej dobrać.
image
Natala32 najlepiej doradzi osoba która będzie wykonywała bukiet i reszte dekoracji.Trzeba zobaczyć Ciebie i odpowiednio dobrac kolor i kształt tak aby Tobie to też pasowało i abys ślicznie wygladała.
Natala32 trudno jest doradzić jaki wybrać bukiet,jak widzimy tylko sukienkę, ponieważ też musisz dobrać sobie bukiet do swojej figury, ja jestem niska i drobnej budowy,a sukienkę mam princessę, więc zdecydowałam się na bukiet "berło" teraz waham się między 3, które znalazłam

1. image

2. image

3. image
image
ten drugi jest bardzo ładny.Ja chciałabym też coś w tym stylu, no ale zobaczymy co mi kwiaciarka doradzi. Jakoś nie mam czasu żeby się do niej wybrać.
Agala- widzę że mamy ślub w tym samym dniu.
image
Natala32 dziś można wiekszość załatwic emailem i nie trzeba biegać, nawet dobór bukietu- tak wstępnie:) a reszte spraw załatwia się na miejscu:)są formularze ślubne które się wypełnia co zaoszczędza sporo czasu:)
tak,tak
Do sukienki princessy wybrałabym drugi, albo trzeci bukiet. Pierwszy nie wiem czemu kojarzy mi sie z prostymi, skromnymi sukienkami. Ale wszystkie 3 sa piekne. Kurcze dziewczyny, nie mogę sie doczekac zdjec i relacji z Waszych slubow- moj jest dopiero w przyszlym roku dlatego chetnie wyciagne wnioski z Waszych doswiadczen.
image
Dziewczyny a jaka kwiaciarnie byscie polecaly?pomozcie musze na dniach zamowic wiazanke a nie mam pojecia z ktorej:(podobno Panie z tej na Kubusia Puchatka robia piekne
image
image
Mi polecono kwiaciarnie na ul.Hallera tam w tym pasażu co jest sowa, nie wiem jak ta kwiaciarnia się nazywa"ada", "ida" coś takiego krótkiego :)i jak byłam tam porozmawiać z Panią o bukietach to fajnie doradzała
image
jest tez pracownia ślubna na ul.Bema i jest tez strona www
też słyszałam o tej kwiaciarni na Bema, czy ktoś korzystał z jej usług??
Mam pytanko, gdzie szukacie tej wymarzonej, jedynej sukienki?w tczewie, trojmiescie, czy raczej starogard, a moze malbork i elbląg? bo ja we wrzesniu planuje zacząc się rozglądac i nie wiem który kierunek obrac:)
ja na pewno uderzę na starogard, cenowo bedzie raczej najlepiej... poza tym plan B to wejherowo, taki salon KB, siostry tam dwie pracuja krawcowe i maja normalne ceny... poleciła koleżanka mi sprzed 2 lat
ja polecam salon Alicja w Tczewie... dużo pięknych sukienek i miła obsługa...
image
nadal mam na sprzedaz sukienke Herms Kedane. bardzo tanio bo za 650zl
image
image
Mam do zaoferowania przepiękna, elegancką, zwiewną suknię
White One 424 Madonna
zdjęcia prześlę na e-maila
Zapraszam do odwiedzenia strony http://www.centrumslubu.com.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam ja również z Tczewa :) ślub 1.09 :)
ostatecznie sukienkę mam z Bianki :) ładniutka za przyzwoitą cenę :)
coś ten Tczew milczy
Widzę, że Ty również Joanna i narzeczony Paweł ;) No milczy niestety :(
jak trzeba to się odzywam :)
A Ty Asik jaka date wybralas? Ciekawa jestem czy pierwsza Dzoanna bedzie czy Ty. Macie juz wszystko zalatwione? Mi zostaly 3 miesiace wiec chyba musze ostro zabrac sie do roboty. Macie juz fryzjerow umowione?
ta fryzjerkę mam umówioną kosmetyczkę z resztą też... jeszcze jest kilka kwestii z którymi się nie spieszymy... na przykład napoje i alkohol i tort. jakoś jest na to jeszcze czas.
A jaką fryzjerkę masz umówioną? Byłaś na czesaniu próbnym?
Puk, puk, ktoś tu jeszcze zagląda? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem również zainteresowana, czy ktoś z tczewskich panien młodych ma wkrótce ślub w Tczewie?
szukam dobrego fryzjera z Tczewa, zależy mi na lekkim, luźnym upięciu - nie sztywny kok. Mam też problem z wystrojem kościoła NMP w Tczewie. Czy są jakieś osoby, firmy, które się tym zajmują, może ktoś kogoś polecić? Zależy mi na skromnej dekoracji, ale z żywych kwiatów :) Ślub już na początku sierpnia:)
Witaj Asaka,
ja mam ślub cywilny w sierpniu 2014, więc w kwestii wystroju kościoła Ci nie pomogę. Co do fryzjera, to zamierzam zarezerwować sobie termin w Salonie Efekt na Górkach (u p. Ani), który ma dobre opinie. Jak będzie - przekonam się podczas czesania próbnego. Zastanawiam się też, czy nie spróbować próbnego czesania u p. Justyny Nibus z Rokitek, która również ładnie upina włosy i jest stosunkowo niedroga.

Kto będzie Ci robił makijaż? Ja wciąż jeszcze się nie zdecydowałam, ale rozważam p. Karolinę Janusz (Caroline)oraz Sylwię Szulc (z salonu Efekt). Czy słyszałaś o którejś z nich?
~Justycha - mnie jakieś 3 lata temu malowała Pani Karolina Janusz na wesele kuzyna i byłam bardzo zadowolona :) zarówna z trwałości makijażu, efektu końcowego jak i sympatycznej Pani Karoliny :) skoro przy mnie mocno się starała, to co dopiero musi być, gdy maluje Pannę Młodą :)
~ asaka - salon Satori na osiedlu Bajkowym i fryzjerka Agnieszka. Czesała mnie na rodzinną imprezę. Powiedziałam, że fryzura nie może być sztywna i wyglądająca jak hełm. Sama jest zwolenniczką lekkich fryzur. Uczesała mnie bardzo ładnie, fryzura wytrwała tańce ze wszystkimi "wujkami" i to w stanie nienaruszonym. Chociaż nie powiem - podchodziłam nieufnie do fryzury, gdy zobaczyłam, że moja grzywka jest tak luźno podpięta na bok. Mówiłam, że na pewno nie wytrzyma i chyba trzeba więcej wsuwek lub lakieru. Agnieszka powiedziała, że na pewno wytrzyma. I wytrzymała ;)

Inne tematy z forum Wesele

Kasyno (3 odpowiedzi)

Verde Kasyno to platforma, która zapewnia bezpieczne i ekscytujące doświadczenie w grach...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry