Widok

Park linowy Port Brzeźno, urodziny - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, za lekko ponad miesiąc syn kończy 6lat. Chcielibyśmy zrobić mu urodziny gdzieś na świeżym powietrzu, w ruchu. Może z ogniskiem. Znalazłam m.in. ofertę gdańskiego parku linowego "Port Brzeźno".
Robił ktoś z Was tam urodziny, a może był na jakiś urodzinkach w tym miejscu? Jak wrażenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przy naszym klimacie chcesz tak ryzykować?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Organizatorzy piszą, że w razie brzydkiej pogody urodziny można przełożyć bez dodatkowych kosztów. Poza tym myślałam, żeby dla pewności zrobić je bliżej majówki, czyli pod koniec kwietnia.
A wszyscy goście bez problemu zarezerwują kilka terminów?

Ja tam nie byłam. Córa (pięciolatka) była zachwycona takim zwykłym wstępem. Ale urodziny bym sobie odpuściła.
Z drugiej strony prognozy są teraz coraz dokładniejsze to na dwa tygodnie wcześniej już można się chyba orientować w pogodzie.

Wiesz co, ja bym na twoim miejscu podpytała rodziców dzieci, które mają być zaproszone, co oni na to.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

do góry