Widok

Paróweczki z indyka 94% mięska :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Grabówek Temat dostępny też na forum:
Dla zainteresowanych :)
w bio sklepie na morskiej pojawiły się paróweczki z indyka 94% mięska i zero konserwantów (nawet nie maja soli peklującej). Bardzo smaczne (dzisiaj Młody próbował na sniadanie) - tylko mają krótką datę ważności. Mają też wieprzowe 84% mięsa też bez konserwantów ale mi osobiście bardziej smakują te indycze.
Oprócz tego co wtorek mają dostawy dań wegetariańskich i jak komuś się nie chce smażyć naleśników to polecam krokiety ze szpinakiem - pychota !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a Morlinki dla dzieci z indyka? pewnie sama chemia?
Sól peklująca wcale nie jest niezbędna, wystarczy normalna sól (tylko zmiejsza się data ważności)
a dokładny skład parówek to:
mięso z indyka 94, błonnik rozpuszczalny, oliwa z oliwek, błonnik ziemniaczany, sól morska, olej lniany, kwasy omega3, przyprawy i przeciwutleniacze (kwas askorbinowy i alfa-tokoferol)
No cena troche wysoka bo prawie 50 zł/kg ale sa sprzedawane w paczkach po 6 kiełbasek i za paczke wychodzi cos około 11-12 zł
aaa, ile za kg? Mam strasznie daleko ;-) ale może przy okazji
to co mają zamiast soli?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry