Widok
mami napisał(a):
> a ja nie wierze w takie cuda jak te pasy...
> ja raptem nie jem chleba (chociaz czasem sie zdarzy jakis
> hot-dog), pije wiecej wody, jem normalnie kolacje i chodze
> ciagle z napietymi miesniami brzucha :D i musze sie Wam
> pochwalic ze juz schudlam 2kg od 19 maja :)
>
mami możesz nie wierzyc w cuda bo jak ktoś bez diety bedzie tylko najlepszego pasa uzywać to nic nie da
ja od 13lutego schudłam juz 14 kg na diecie właśnie bez chleba ziemniaków słodyczy itp. pas kupiłam 2 dni temu na ujędrnienie skóry przede wszystkim dodam że jestem po ciąży i to też zrobiło swoje ze skórą
> a ja nie wierze w takie cuda jak te pasy...
> ja raptem nie jem chleba (chociaz czasem sie zdarzy jakis
> hot-dog), pije wiecej wody, jem normalnie kolacje i chodze
> ciagle z napietymi miesniami brzucha :D i musze sie Wam
> pochwalic ze juz schudlam 2kg od 19 maja :)
>
mami możesz nie wierzyc w cuda bo jak ktoś bez diety bedzie tylko najlepszego pasa uzywać to nic nie da
ja od 13lutego schudłam juz 14 kg na diecie właśnie bez chleba ziemniaków słodyczy itp. pas kupiłam 2 dni temu na ujędrnienie skóry przede wszystkim dodam że jestem po ciąży i to też zrobiło swoje ze skórą
przyznaję się bez bicia, że mam słomiany zapał ;) i jestem za leniwa żeby cały czas(codziennie) używać pas... :P tym bardziej, że gdybym chciała na wszystkie "potrzebujące" partie ciała - to licząc z przerwami dla pasa - musiałabym masować się ok 2 godzin :P
ale - zrobiła mi się twardsza pupa i uda :D no i widać, że zmalały... ;)
w pasie też ubyło mi cm - bo musiałam robić kolejne zaszewki w spodniach ;) (tylko ogólnie mam tam grubą warstwę tłuszczyku ;) więc może nie widać aż tak dobrze jak na pupie i udach)
ale - zrobiła mi się twardsza pupa i uda :D no i widać, że zmalały... ;)
w pasie też ubyło mi cm - bo musiałam robić kolejne zaszewki w spodniach ;) (tylko ogólnie mam tam grubą warstwę tłuszczyku ;) więc może nie widać aż tak dobrze jak na pupie i udach)
Gosia - to faktycznie mogą być zakwasy ;)
ja po dłuższej przerwie jak założyłam sobie pas - to aż mnie skóra swędziała ;)
a 1 raz gdy używałam pas (jeszcze przed zakupem) - to miałam wrażenie jakbym miała cały czas napięte mięśnie brzucha (o których nie pamiętałam, że są ;)) - i brzuch był jakiś taki obcy ;)
kupiłaś NEDO czy podobny pas?
ja po dłuższej przerwie jak założyłam sobie pas - to aż mnie skóra swędziała ;)
a 1 raz gdy używałam pas (jeszcze przed zakupem) - to miałam wrażenie jakbym miała cały czas napięte mięśnie brzucha (o których nie pamiętałam, że są ;)) - i brzuch był jakiś taki obcy ;)
kupiłaś NEDO czy podobny pas?
no w tej chwili moja waga "stoi" od jakiegos roku na stałym poziomie, a wczesniej zgubilam te kilka rozmiarów w rok, bo nie chciała super diety, co po niej strace 15 kg w 3 miesiace:) a potem sobie je odbije w miesiac:) w sumie to nie zadna dieta tylko inny sposób jedzenia - a podstawa u mnie bylo zrezygnowanie z chleba:) podziałalo momentalnie - zamiast chleba jem wase czy tez podobne pieczywo innych firm (wybor spory - zarowno cenowy jak i smakowy) - i zadnyc bułeczek, chleba ciemnego, unikam drożdżówek, itp. No i nie jem po kolacji:) a zaczelam jesc jabluszka:) teraz zaczelam cwiczyc, co by tak jeszcze z 3 kilo stracic:)