Widok

Pasterze pedofile

Do samobójstwa Bartka doszło w połowie grudnia 2007 r. w miejscowości Hłudno. Chłopiec powiesił się na drzewie. Zostawił list, w którym miał oskarżyć miejscowego proboszcza o bezpodstawne posądzenie go o kradzież. Napisał w nim też, że nie chce już być "gwałcony" przez tego "pedofila", ale wyrazy te później zamazał.

https://wiadomosci.wp.pl/proces-ksiedza-oskarzonego-o-znecanie-sie-nad-chlopcem-6031544473121921a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

co to jest nowa prawica? jaki kurde hippe? ja to dopiero pozwę wszyskie media w polsce za niszczenie mi psychiki obrzydliwościami.

Ledwo żeśmy uszli z życiem, już do domu zdążam,
Patrzę, koleś psika sprayem, pisze: "rąbnie bomba".
Gdy ujrzałem jego dzieło odżyła nadzieja,
Że ta bomba wreszcie rąbnie albo ja was powystrzelam!

i jeszcze ten yeahbunny autocenzor nie pozwala się wyżyć, rąbnąć to se bank klienta może a tam jest inaczej

https://www.youtube.com/watch?v=5GGmB5p6uac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiewiora (sorki za te literówke w rodzaju meskim id ziekuje za niegdysiejsze wsparcie..pamietam:)

dobrze ,ze to nie zostanie bez echa
szkoda tylko iz ofiary musza bronic sie wieloktotnie i przez wiele lat
jeszcze przed takim ..sk..........m

takze napisałam pod jednym z jego filmikow
ze jest dla mnie zerem
bo jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę oto następny..... ksiadz Jerzy od dotykania i pocierania

Uznaję oskarżonego za winnego tego, że w okresie od stycznia do połowy kwietnia 2003 roku, działając z góry powziętym zamiarem, używając wobec małoletniego poniżej 15 lat przemocy w postaci siłowego wkładania ręki do jego bielizny, dotykał jego narządów płciowych. Za ten czyn skazuję go na rok i sześć miesięcy pozbawienia wolności. Drugi zarzut również dotyczył stosowania przemocy: - Za to, że w okresie styczeń - luty 2003 roku, używając przemocy wobec małoletniego poprzez chwytanie go za biodra i przyciśnięcie do ściany, ocierał się swoim ciałem o jego ciało i w ten sposób doprowadził go do poddania się innej czynności seksualnej, skazuję go na rok pozbawienia wolności. Trzeci zarzut postawiony w akcie oskarżenia także dotyczył ocierania się, ale bez użycia przemocy: - Za to, że na przełomie 2002 i 2003 roku działając w krótkim odstępie czasu wielokrotnie poprzez ocieranie się swoim ciałem o ciało małoletniego poniżej 15 lat doprowadził go w ten sposób do poddania się innej czynności seksualnej, skazuję go na rok pozbawienia wolności. W czwartym punkcie sentencji sąd połączył kary jednostkowe i skazał Jerzego U. na dwa lata pozbawienia wolności w zawieszeniu na pięć lat. Przez ten czas ksiądz będzie pod dozorem kuratora sądowego.

https://gp24.pl/dotykanie-i-ocieranie/ar/4233211
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"W czwartym punkcie sentencji sąd połączył kary jednostkowe...

Dziwnie temu sędziu wychodzi sumowanie. 1,5 roku pozbawienia wolności + 1 rok pozbawienia wolności + 1 rok pozbawienia wolności = 2 lata pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat i dozór kuratora sądowego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Polsce, w przeciwieństwie np. do USA kary się nie sumują. Tak wiec twoje dodawanko nie ma sensu.
Te kary opisane powyżej to są kary bezwzględnego ograniczenia wolności.
Wykonywanie kary można zawiesić na okres próby.
Z tego co wiem, jeżeli jest inaczej to proszę mnie poprawić, najkrótszy okres próby to dwa lata.
Stad kara w zawieszeniu na ten okres.

Zupełnie inną kwestią są śmiesznie niskie kary za poważne przestępstwo pedofilii.
Stosowanie warunkowego wykonania kary jest w tym przypadku nieporozumieniem.
Za gwałt na dziecku powininno być zawsze bezwarunkowe wiezienie.
Dopiero wtedy może kler katolicki i inni gwałciciele dzieci .by się opamiętali.
W więzieniu nawet przez 1,5 roku dostali by dobrą szkołę pocierania od współwięźniów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i wreszcie okazuje się o co chodzi naprawdę - trzeba kontrolować i erapeutyzować homoseksualistów.
Czarno na białym okazuje się, że wększość przypadków przestępstw seksualnych dotyczy homoseksualistów. A kto promuje homoseksualizm ? Kto w Gdańsku promuje Model Równościowy ?
Prawda wyłazi spod dywanu, nie da się jej zamieść.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Starcze ale ty jestes w srodowiski homoseksualnym od ponad 6 dekad w 3city.
Dlaczego wiec nam zadajesz pytania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczcie Panstwo - typowo bolszewicka propaganda.
Głupi lud, czyli tzw. Elektorat poddawany jest teraz działaniu równania pedofili do homosesualizmu.

Jest to świadoma polityka wpisująca się w kanon tworzenia podziałów - klasyka ustrojowa zarówno w bolszewizmie jak i faszyzmie.

Homoseksualizm nie jest przestępstwem.
Gwałcenie dzieci jest przestępstwem.

Ksiadz homoseksualista nikogo nie krzywdzi.
Ksiadz pedofil krzywdzi dzieci na całe życie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Homoseksualizm jest dewiacją, a mówiąc językiem biologii jest zaburzeniem gospodarki hormolnalnej lub skutkiem bliskiej więzi emocjonalnej z osobą homoseksualną. Inne dewiacje seksualne wiążą się z nieprawidłową liczbą choromosomów decydujących o płci.

Nieleczone zaburzenie powoduje skutki dla osoby zaburzonej jak i jej społecznego środowiska. To jest rzecz oczywista. Jeżeli nie karzemy gruźlika za grużlicę, to nie karzemy homoseksualisty za wadę hormonalną, ale jeżeli gruźlik będzie celowo zarażał innych, to należy go skazać i podobnie ma się rzecz z homoseksualistą, za celowe dzialania nalezy się kara.
Logika, człowieku, logika.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Milo slyszec starcze ze publicznie przyznajesz ze jestes dewiantem.

>Jeżeli nie karzemy gruźlika za grużlicę, to nie karzemy homoseksualisty za wadę hormonalną.

No zobacz, twoj defekt rozwoju umysłowego i społecznego tez powinien być penalizowany, a nie jest.

No i co zabrakło logicznego paliwa merytorycznego ? Zabakło konkretnych argumentów ?
Trzeba uciec się do plucia...
Jak zwykle, nie dziwota.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Tak wiec twoje dodawanko nie ma sensu."

Czy aby na pewno moje? "W czwartym punkcie sentencji sąd połączył kary jednostkowe..."
I nawet nie chodzi o to że nie zgadza się suma kar jednostkowych. Wiem że w chwili obecnej w Polsce kary się nie sumują. Bardziej chodzi o to jak z kilku wyroków pozbawienia wolności (ponieważ w sentencji przy ich ogłoszeniu nie ma mowy o zawiedzeniu założyłem że bezwzględnego) sędziemu wyszedł wyrok w zawieszeniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zaintrygowało mnie....

"Ksiadz homoseksualista nikogo nie krzywdzi."

... jako człek zupełnie nie związany z kościołem (w oczach katolików - ateista) mam stosunek ambiwalentny, a raczej "wisi mi to". Jednakże gdybym był wyznania katolickiego... to chyba coś tu się kłuci ? ....nie będąc homo też czułbym się pokrzywdzony ;]

Przede wszystkim coś mi się kłóci z ortografią..... ale.....
Ksiadz w KK jest tylko ogniwem w kontakcie katolika z Bogiem.
Dla mojego kontaktu z Bogiem, ksiadz nie jest mi do niczego potrzebny. Nie potrzebuje pośredników.
Tym niemniej jeżeli ksiadz ma służyć jako czyjś posrednik w kontakcie z Bogiem, jakie to ma znaczenie czy kocha kobietę czy mężczyznę ?
Czy w zależności od tego ten kontakt jest inny ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie indziej Piewca absurdow
gani homoseksualizm
homos ksiadz jest ok.

z ambony pouczajacy jak mamy zyc homos tez jest ok
pie..rzenie na plebani i w seminariach tez jest ok
chlopcow tez jest ok

dopoki nikt nie zglasza protestu to koscielne gender jest ok

jaki postednik taki kontakt

wdr

" Ksiądz homoseksualista nikogo nie krzywdzi'

To jest bardzo interesujące stwierdzenie, jego autor nawet nie wie jak bardzo...
Ten facet ma problemy z logiką. Po pierwsze skąd wiadomo, że ksiądz jest homosekualistą ? Wypisane ma na twarzy ? Skąd wiadomo, jeśli nie krzywdzi ? Z ambony ogłasza ?

Dla tego typu ludzi logika jest niedostępna. Idiotów nie sieją...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jest zakaz wyświęcania homoseksualistów. Benedykt go stanowczo potwierdził. Z listu Vigano wynika, że Franciszek nie jest, delikatnie mówiąc, tym zakazem nad wyraz przejęty. Takie mają jednak zasady, więc powinni ich przestrzegać. Daltonista nie może być pilotem i nie jest to przejaw dyskryminacji

>Skąd wiadomo, jeśli nie krzywdzi ? Z ambony ogłasza ?

Bolszewizm tym się różni od ustrojów liberalnych, że w bolszewizmie z założenia człowiek jest winny.
Musi zatem udowodnić że nie jest złodziejem, ani nikogo nie zgwałcił.
Skoro jest księdzem i homoseksualistą, to na pewno krzywdzi.

Przykro mi to powiedzieć, ale tacy jak ty musza wymrzeć.
Nie widzę najmniejszych szans na reformę umysłową.
To jest bolszewizm w najczystszej formie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (246 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry