Widok

Pęcherz HELP

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, macie jakiegoś godnego polecenia urologa, od jakiegoś czasu mam ciągłe nawroty bólu pęcherza i potrzebuję dobrego specjalisty.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam (po części nadal mam) straszne problemy z pęcherzem, nerkami, kamicą nerkową...

Mój urolog w Gdańsku to dr Gis z Klinik Specjalistycznych na ul. Zwycięstwa w Gdańsku (skierowanie do niego dostaję od rodzinnego)
Do tej pory przyjmował w w/w Klinice od 15 w środy do ostatniego pacjenta.

Mam zaliczone wizyty również Kościerzynie na oddziale urologicznym i tamtejszej poradni urologicznej w. Szczerze polecam. Zwłaszcza dr Adamkiewicza.

Powodzenia Rina, wiem, jak to boli....

Rina, nie wiem czy to chodzi o stale powracajace przeziebienia, bo z tym wiem co zrobic.

Przez 2- 3 miesiace bierze sie takie powiedzmy polantybiotyki Furagin (nie jest drogie), bo za te przeziebienia odpowiedzialne sa bakterie, ktore ten lek zwalcza.
Ja mialam sredio co dwa miesiace i myslalam ze wyjde z siebie. Bol jak ktos mial to wiadomo ze ciezki do zniesienia. W kazdym razie p. doktor zastosowala dlugie leczenie tym furaginem i od roku (!!!) nie mialam ani jednego przeziebienia, mimo ze zdarzylo mi sie pare razy ze bylam bardziej niz pewna ze to wroci od siadania na zimnym itp. A tu nic, kompletnie, przeszlo.

[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
a ja mam od dawna i leki juz nie pomagaja a lekarze nie wiedzą co jest przyczyna

Furagin ma za słabe działanie na mnie;(

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (97 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (114 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Fajne gry (planszowe, zręcznościowe) dla 5-7-latków (88 odpowiedzi)

Dziewczyny - może napiszecie jakie gry sprawdzają się w przypadku Waszych dzieci? Po które często...

do góry