Widok
Bez przesady, nie taki on straszny. Po pierwsze i najważniejsze- świetny kontakt z dziećmi i skutecznie leczy nie dając na wszystko antybiotyków. Przejmuje się tymi dzieciakami i to jest dla mnie akurat ważniejsze niż to, jak odnosi się do rodziców. A to już inna historia, bo faktycznie zdarzało mi się ,że po wyjściu od niego czułam się jak niekompetentna półidiotka, chociaż oczywiście wszystko mi wytłumaczył i tak dalej. Bywa szorstki, ale generalnie jest ok.
Moim zdaniem świetny lekarz. Dwukrotnie byliśmy u Niego na nocnej opiece w przychodni Świętokrzyska. Dzisiaj w nocy też. Podczas gdy nasza pani pediatra dwukrotnie średnio się przejęła objawami u dziecka (mimo, że od 2 dni ma ostrą biegunkę i wysoką temperaturę). Gdy temperatura u dziecka podniosła się do 39.8 pojechaliśmy na Świętokrzyską. Pan lekarz zbadał Synka (chyba nikt do tej pory nie zrobił tego tak dokładnie). Stwierdził, że natychmiast mamy jechać do szpitala. Nie brał się za wypisywanie leków, żeby tylko nas spławić, tylko pokierował tam, gdzie będą mogli udzielić Dziecku pomocy w pełnym wymiarze. Zatem Ja najserdeczniej polecam Pana Doktora. Chętnie zmieniłabym naszą kiepska panią doktor na Tego właśnie lekarza :)
Wizyta u lekarza nie ma być sympatyczna lub nie sympatyczna . to nie wizyta u cioci na kawce . od roku chodze do tego lekarza i naprawdę dopiero teraz czuję sie spokojna o syna . jest on drugim lekarzem który nie podaje odrazu antybiotyku ;a badanie osluchowe trwa dłużej niż minuta .Dzięki niemu przekonałam się że da się wyleczyć dziecko naturalnymi metodami trwa to około 1,5 tygodnia , ale zdrowieje bez chemi, a organizm nauczył się sam radzić z infekcjami i choruje żadziej. Jeszcze jedno jak można po jednej wizycie nazwać kogoś chamem , nie uważasz, że to chamskie zachowanie.
ciekawe czy po wizycie niektórych takich pacjentow pan doktor mysli tak samo .Łatwo krytykujemy innych ale czy my jesteśmy lepsi .warto pomysleć co prowokuje pana doktora do takiej postawy . poszedłem raz do tej przychodni ale nie zastalem już lekarza dla doroslych pan dr dymkowski bardzo uprzejmie zaproponował ; że mnie zbada, zrobił to bardzo dokładnie, zlecił mi badania krwi co już mnie zdziwiło bo zawsze słyszałem że ośrodek nie ma pieniędzy i badania muszę zrobić prywatnie . Jestem bardzo zadowolony , pomimo że jest pediatrą to zajął się mną j a o to chyba nam wszystkim przecież chodzi .Nie wymagam od lekarzy czułych słówek i uśmiechów tym bardziej że sam nie zawsze mam na to ochotę.
Byłam już u tego doktora kilka razy i wcale nie jest ( jak niektórzy twierdzą ) konałem itd. Jego metody leczenia są BARDZO skuteczne, a sam lekarz oraz recepcjonistki są bardzo mili. Zresztą nie ważne jest czy lekarz jest szorstki jak niektórzy mówią, ale ważne czy skuteczny! ( w tym przypadku bardzo skuteczny) A ponieważ wiem coś o niektórych sprawach domyślam się że osoby obgadujące za czyimiś plecami są chamskie a nie doktor i wiem że piszą to wszystko tylko dlatego że doktor mówi im szczerą prawdę! Ja osobiście polecam!
absolutnie nie zgadzam się z tą opinią Nasz synek chodzi do p.Dymkowskiego piaty rok Nigdy z jego strony nie spotkaliśmy się z nieprzyjemnym traktowaniem. Zawsze cierpliwy, dokładny, SKUTECZNY no i rewelacyjny dla dzieci. Zawsze pomógł, przyjechał niezależnie czy to było święto, niedziela czy późny wieczór w dzień powszedni. POLECAM !!!
Przepisaliśmy się od dr Molskiej do dr Dymkowskiego do nowej przychodni.Koleżanka bardzo mi go polecała.
Za każdym razem bada bardzo dokładnie, ma super kontakt z dzieckiem i bardzo stara się dotrzeć do sedna sprawy/choroby.
Odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości.
Ja też polecam dr Dymkowskiego i bardzo dziwią mnie negatywne komentarze.
Za każdym razem bada bardzo dokładnie, ma super kontakt z dzieckiem i bardzo stara się dotrzeć do sedna sprawy/choroby.
Odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości.
Ja też polecam dr Dymkowskiego i bardzo dziwią mnie negatywne komentarze.