Widok
Piasek do piaskownicy - gdzie kupię?
Gdzie można kupić piasek do piaskownicy? Wiem, że jest w marketach typu Obi w opakowaniach po 20 kg, ale to strasznie drogo wychodzi, na piaskownicę 130x130 ok 400 zł. Ze żwirowni to trzeba transport doliczyć. Nie mamy haka przy samochodzie, więc przyczepka odpada. A i jeszcze muszę go kupić sama i sama go wsypać do tej piaskownicy :) Ma ktoś doświadczenie w tym temacie?
http://www.nobas.pl/
Zadzwoń i zapytaj - nie kupowałam osobiście, ale zapytałam właśnie tego, kto kupował i koszt był rzędu 1-2 zł. za wiadro. Tyle że jakiś czas temu - tak czy siak, na pewno będzie taniej, niż w Obi.
Zadzwoń i zapytaj - nie kupowałam osobiście, ale zapytałam właśnie tego, kto kupował i koszt był rzędu 1-2 zł. za wiadro. Tyle że jakiś czas temu - tak czy siak, na pewno będzie taniej, niż w Obi.
Tak myślałam o nomasie, bo mam tam najbliżej, ale myślałam, że nie mają takiego drobnego. Tylko tam trzeba będzie pewnie samemu ladowac, z dwojka dzievi to ciezko i jeszcze caly bagaznik zawale. a w domu pewnue ze dwa wiadra mam :) musze pomyslec, jaki duzy pojemnik mam w domu. Myslalam, ze moze ktos w workach tez sprzedaje tylko taniej...