Widok

Pieluszki bambusowe/muślinowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Za "moich czasów" ;) Czyli jakieś 7 lat temu, kiedy miałam pierwsze dziecko, najbardziej popularne były pieluszki tetrowe i flanelowe. Teraz widzę, że jest bardzo dużo tych bambusowych i muślinowych. Kupiłam jedną małą bambusową na próbę i rzeczywiście w dotyku jest boska. Poczytałam też opinie, które lepsze czy muślinowe czy bambusowe i wychodzi na to, że obie są świetne.
Mam tylko jedną wątpliwość - ceny, które są bardzo rozbieżne. Na allegro są pieluszki 75x75 za 24 zł/sz i za 50 zł/szt...

Czy to tylko kwestia firmy czy jakości? Na wszystkich skład taki sam. Czy możecie polecić sprawdzone firmy, które produkują takie pieluszki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ceny czesciowo sa rozbiezne, bo niektorzy traktuja to jeszcze jako towar luksusowy i chca za niego taka cene. ALe coraz czesciej jest to traktowane jako standard. zobacz ceny przykladowo na escallante pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A te muślinowe, to nie tetrowe o chwytliwszej nazwie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Swietne sa:) ja zdecydowanie polecam:) jako mloda mama:) udalo nam sie jeszcze na promocji z escallante.pl kupic wiec w ogole bajka:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry