Widok

Pierwsza rocznica ślubu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pomysły na ten dzień
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam mase a zadnego nie zrealizowałam niesty

My pojechalismy w pierwszą rocznicę na wakacje do Egiptu, a po powrocie powiedziałam mężowi, że zostanie tatą :)) Zawsze chciałam dać mu maleńkie buciki gdy ten dzień nadejdzie, ale jak wieczorem zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym i zaczęłam piszczeć z radości to nie mogłam już tego ukryć.
my na wycieczke na hel

Nie przeprasam za bledy
ja chcę w Góry ... bo nie byłam :))))))

image
image
my jedziemy akurat - prawdopodobnie do Grecji - na wakacje...polujemy teraz na fajną ofertę....i tam - we dwoje - chcemy spędzić TEN dzień;-))))))

I marzę - żeby tak jak izka25 - pokazać mu buciki;-))))))))))))))
chyba najpiękniejszy prezent;-)
no ja raczej nie mam szans na pokazanie bucików, na dalekie wycieczki nie mamy teraz kasy. Ale widzę że pomysły są raczej takie żeby ten dzień spędzić we dwoje.
my pierwszą rocznicę ślubu spędzimy na porodówce, dokładnie w dzień ślubu przyjdzie na świat nasza córeczka
super!!!
na nasza 1 rocznice przyjeżdżają teście i razem popłyniemy na hel ;) a później jakąś kolacja we dwoje w restauracji, tylko nie mozemy wybrac jakiegoś lokalu może polecicie cos w Gdyni ;)

takie święto tylko we dwoje;-)))))

koleżanka coś wspominała o Kozich Grodach czy cos takiego - podobno fajne miejsce;-)
ale nie wiem o nim nic;-(

najważniejsze to być we dwoje;-)))))))))))

Anulka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry