Widok

Pierwsza rocznica ślubu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pomysły na ten dzień
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
takie święto tylko we dwoje;-)))))

koleżanka coś wspominała o Kozich Grodach czy cos takiego - podobno fajne miejsce;-)
ale nie wiem o nim nic;-(

najważniejsze to być we dwoje;-)))))))))))

Anulka
na nasza 1 rocznice przyjeżdżają teście i razem popłyniemy na hel ;) a później jakąś kolacja we dwoje w restauracji, tylko nie mozemy wybrac jakiegoś lokalu może polecicie cos w Gdyni ;)

super!!!
my pierwszą rocznicę ślubu spędzimy na porodówce, dokładnie w dzień ślubu przyjdzie na świat nasza córeczka
no ja raczej nie mam szans na pokazanie bucików, na dalekie wycieczki nie mamy teraz kasy. Ale widzę że pomysły są raczej takie żeby ten dzień spędzić we dwoje.
my jedziemy akurat - prawdopodobnie do Grecji - na wakacje...polujemy teraz na fajną ofertę....i tam - we dwoje - chcemy spędzić TEN dzień;-))))))

I marzę - żeby tak jak izka25 - pokazać mu buciki;-))))))))))))))
chyba najpiękniejszy prezent;-)
ja chcę w Góry ... bo nie byłam :))))))

my na wycieczke na hel

Nie przeprasam za bledy
My pojechalismy w pierwszą rocznicę na wakacje do Egiptu, a po powrocie powiedziałam mężowi, że zostanie tatą :)) Zawsze chciałam dać mu maleńkie buciki gdy ten dzień nadejdzie, ale jak wieczorem zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym i zaczęłam piszczeć z radości to nie mogłam już tego ukryć.
ja miałam mase a zadnego nie zrealizowałam niesty

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry