Widok

Pilnie poszukuje ginekologa do prowadzenia ciazy z trombofila

Witam jak w temacie poszukuje dobrego ginekologa. Obecnie jestem po 3 poronieniach w 4 ciazy na lekach. Bylam juz u prof Preisa ale potraktowal mnie bardzo oschle, wrecz odnioslam wrazenie ze probowal mnie zbyc. Poniewaz do trojmiasta mam ok 140 km, fajnie by bylo gdyby byl blizej np z Gdyni, ale jesli jest dobry, to w sumie jest mi to obojetne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem, że dr Kardzis jest dobra. Ma prywatną przychodnię w Gdańsku. Pracuje też w wojewódzkim i często prowadzi trudne ciąże. Choć nie wiem jak z trombofilią konkretnie. Życzę powodzenia. Mam nadzieję, że znajdziesz dobrego lekarza!
Co do prof Preisa to akurat słyszałam, że jest bardzo nieprzyjemny...
Do prowadzenia ciąży z trombofilia polecam jednocześnie wizyty u hematologa. Ginekolodzy niezbyt chętnie zwiekszaja dawki heparyn, a czasem jest taka potrzeba. Jestem w tej samej sytuacji, to moja 4 ciąża, na szczęście już koncowka

Spróbuj sie zarejestrować do dr Mitala on jest hematologiem ale prowadzi właśnie kobiety w ciązy z trombofilią.
http://www.trojmiasto.pl/dr-n-med-Andrzej-Mital-o34901.html

Inne tematy z forum Zdrowie

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

do góry