Widok

Pimafucin krem w ciazy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, jestem w ciąży ostatnio mi i mojemu meżowi coś wyskoczyło nie groźnego na miejscach intymnych, mnie to troszke swedziało. Lekarz przepisał mi pimafucin krem, czy to nie zaszkodzi mojemu dziecku a obecnie jestem w 30 tygodniu ciaży.
prosze o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli lekarz przepisał Ci tą maść, (a wie, że jesteś w ciąży,) to wie co robi. Życzę więcej zaufania do lekarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
NO TAK PRZEPISAŁ MI I WIE ŻE JESTEM W CIĄŻY, ALE JA SIE MARTWIE ZEBY TO NA DZIECKO NIE WPŁYNEŁO. RACJA WIĘCEJ ZAUFANIA DO LEKARZY..
DZIĘKI
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pimafucin nie wpływa w żaden sposób na płód.
A w ulotce nie ma nic napisane o stosowaniu w czasie ciąży? Chyba że nie czytałaś:)
image
image

image
PISZE W ULOTCE ZE NA ZLECENIE LEKARZA... ALE JAK TO NIE WPŁYWA NA PŁÓD TO OK, SKORO TABLETKI SĄ Z TEJ FIRMY DOPOCHWOWE TO KREM NIC NIE POWINIEN ZROBIĆ..
Ja tego kremu używałam 2 razy w trakcie ciąży, bardzo skuteczny, synek zdrowiutki:)
aaa współczuje, to swędzenie to bardzo nie przyjemna sprawa... Pamiętam jak prawie piszczałam, bo nie potrafiłam tego znieść... Stosowałam pimafucin, ale globulki, parę godzin i znikneły wszystkie objawy ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
Mi lekarz też zapisywał ten lek jak byłam w ciąży, a moja córeczka jest zdrowa i ma 19 miesięcy ;-)) Nic nie powinno się wydarzyć.
tez uzywalam pimafucin w ciazy
i to ze dwa razy
globule
ja zyje i dziecko tez cale i zdrowe :)
image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
lekarzem jesli jestes w ciazy lub karmisz piersia jesli chodzi o ten krem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

do góry