Widok

Pimafucin krem w ciazy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, jestem w ciąży ostatnio mi i mojemu meżowi coś wyskoczyło nie groźnego na miejscach intymnych, mnie to troszke swedziało. Lekarz przepisał mi pimafucin krem, czy to nie zaszkodzi mojemu dziecku a obecnie jestem w 30 tygodniu ciaży.
prosze o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli lekarz przepisał Ci tą maść, (a wie, że jesteś w ciąży,) to wie co robi. Życzę więcej zaufania do lekarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
NO TAK PRZEPISAŁ MI I WIE ŻE JESTEM W CIĄŻY, ALE JA SIE MARTWIE ZEBY TO NA DZIECKO NIE WPŁYNEŁO. RACJA WIĘCEJ ZAUFANIA DO LEKARZY..
DZIĘKI
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pimafucin nie wpływa w żaden sposób na płód.
A w ulotce nie ma nic napisane o stosowaniu w czasie ciąży? Chyba że nie czytałaś:)
PISZE W ULOTCE ZE NA ZLECENIE LEKARZA... ALE JAK TO NIE WPŁYWA NA PŁÓD TO OK, SKORO TABLETKI SĄ Z TEJ FIRMY DOPOCHWOWE TO KREM NIC NIE POWINIEN ZROBIĆ..
Ja tego kremu używałam 2 razy w trakcie ciąży, bardzo skuteczny, synek zdrowiutki:)
aaa współczuje, to swędzenie to bardzo nie przyjemna sprawa... Pamiętam jak prawie piszczałam, bo nie potrafiłam tego znieść... Stosowałam pimafucin, ale globulki, parę godzin i znikneły wszystkie objawy ;)
Mi lekarz też zapisywał ten lek jak byłam w ciąży, a moja córeczka jest zdrowa i ma 19 miesięcy ;-)) Nic nie powinno się wydarzyć.
tez uzywalam pimafucin w ciazy
i to ze dwa razy
globule
ja zyje i dziecko tez cale i zdrowe :)
lekarzem jesli jestes w ciazy lub karmisz piersia jesli chodzi o ten krem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry