Widok

Piwnica Rajcow

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prosze o wrazenia na temat wesela w Piwnicy Rajcow.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba lepiej ze nie ma 56 bo wtedy bys sie stresowala przez 56 :-).Ja kupilam sobie tabletki Kalms - pomaga,nieco przynajmniej jak wzielam 4 hehe.AAA no i poranny sobotni spacer po lesie z pieskami tez pomaga.W kazdym badz razie najwazniejsze zebys sie nie stresowala juz podczas samej imprezy.Wyznacz delegacje ,cokolwiek by sie dzialo niech mama tata czy swiadkowa zalatwiaja a ty masz sie cieszyc i bawic .Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego.

Ps.Moj maz sie ze mnie smieje ze teraz cierpie na po slubna depresje........... i chyba cos w tym jest bo wciaz na forum wlaze hehe.
to juz pojutrze!
Zastanawiam sie, dlaczego przed slubem doba nie ma 56 godzin.
Moze wtedy udaloby mi sie nawet przespac :)
pozdrawiam, dzieki za zdjecia, slicznie bylo i slicznie bedzie :)

na razie krotko,zdjecia :-)
image
image
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej Kati!
czy wiesz, ze w poniedzialek minelysmy sie o godzine?
Rozmawialismy z panem Markiem o forum i to nawet dosc fajnie wyszlo - niby sie znamy a sie nie znamy - dowod na to, ze jednak niby to tylko forum a jednak az forum :)

W kazdym razie potwierdza sie to co mi wczesniej powiedzialas - wszystko gra, ustalenia bez zmian, a nawet pan Marek pamietal o roznych pierdolkach, ktorych nie pamietalismy, nie zapisalam a o ktorych rozmawialismy wczesniej.
Jak dla mnie na ten moment to strzal w dziesiatke - nie musze myslec jak bedzie bo bedzie dobrze.
Tak sobie powspominalam kolezanki, ktore po roznych salach robily wesela i szczerze mowiac na ten moment mam sporo czasu na inne rzeczy a samym weselem sie nie martwie....
za kilka dni opowiem jak bylo :)

Tylko krotko dla uspokojenia was.Wesele bylo bardzo udane.Piwnica Rajcow spisala sie na medal.Jedzenie wszystkim smakowalo,niczego nie zabraklo i wszystko bylo pieknie podane.Obsluga bardzo mila i pomocna.Nowy kierownik bardzo pomocny.Jak cos to jeszcze zadawajcie pytania.Ja wciaz odsypiam :-).
jakies nowosci?

Mam nadzieje ze wszystko sie udalo :)

Jest nowy zmienil sie jakos w polowie miesiaca,ale spokojnie bo ja tez robilam ustalenia z Jackiem i wysylalam mu maile i oni to wszystko trzymaja.Koles mial moje wszystkie maile i kumal wszystko.Bez problemow.......................... jak na razie przynajmniej :-)
jak to nowy menager????

to juz nie ma pana jacka? Kurcze, teraz, to sie troche zdenerwowalam, bo my poro rzeczy mielismy ustalonych jako zalacznik do umowy - spisane jako notatki na marginesie menu.

Koniecznie daj znac co i jak i czy nie robia problemow z ustaleniami!

czesc wlaze na forum z wieksza intensywnoscia szczegolnie teraz :-).ja juz sie chyba tych zdjec nie doczekam no ale przesle wam swoje :-).bylam w sobote menu ustalac.jest nowy manager no ale bardzo latwo sie bylo dogadac.w piatek wysylam tate zeby zaplacil.napisz co chcesz wiedziec i sie nie ma co denerwowac, w koncu to tylko wesele ktore sie ma raz w zyciu ( przewaznie) ;-)).Pozdro
Katiies, masz wesele tydzien przede mna!

Daj znac, czy zagladasz na forum, chcialabym z toba pogadac!

Sandruniax, jak bylo?
Pewnie jestesci gdzies w podrozy, ale daj koniecznie znac!

ja sie nie moge juz doczekac, bo mnie wczesniej nerwy zjedza :)

Witam, ja tez bym o zdjecia prosila agaraba@hotmail.com
Ponawiam prośbę do Margotki o wysłanie kilku fotek z weseliska :)

image

image
hej,
My rowniez podpisalismy juz umowe na 5 wrzesnia 2009r . milo czytac takie pochlebne opinie (bo niestety u znajomych zdania byly podzielone :/
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Byłam tam wczoraj iiii.... MAMY SALĘ !!!! Ale się cieszę, wszystko konkretnie i szybko zalatwione !!! Jak na razie polecam :)

image

image
jak bys miala czas to te zpoprosze o fotki- stolow glownie, bo chce wykorzystac motyw z platkami i zastanawiam sie jak oni to wykorzystali
pozdrawiam

image
image

Oberża Pod Lipami
Cześć. Również gratuluję i proszę o kilka fotek na bsolyga@gmail.com :). Wczoraj po raz pierwszy byliśmy w Piwnicy Rajców i bardzo nam się podobało. Ale zanim się zdecydujemy i wpłacimy zaliczkę chcemy wiedzieć o tym miejscu jak najwięcej. Z góry dzięki za fotki.

zworka
Mysmy zabukowali na 01 Sierpnia 2009. czy ja bym tez mogla prosic i kilka zdjec z wesela na agaraba@hotmail.com.

dziekuje pieknie
Jak dostanę, to na pewno :) Na razie czekamy, bo fotograf da nam całość zdjęć dopiero po plenerze :)

image

image
Ale fajnie że piwnica się sprawdza :) Margotko a czy mogę prosić Cię o przeslanie klku fotek sali ??? Będę zobowiązana :) gozdzik225@wp.pl

image

image
Serdeczne gratulacje i dzieki za opisanie wesela .Moje odbedzie sie 6 wrzesnia rowniez w Piwnicy i mam nadzieje ze bedzie udane tak jak i Twoje:-).Mam tylko ogromna prosbe powniewaz tort bede zamawiac takze z zewnatrz i mam zamiar zmienic kilka rzeczy z ich standardowego menu czy moglabys przeslac mi jak wygladalo twoje menu?Bylabym rowniez wdzieczna jakbys przeslala kilka fotek zeby zobaczyc jak sala z ludzmi i dekoracja wygladala :-).Bede rowniez miala okolo 70 osob na weselu i balam sie nieco ze sala moze byc zbyt duza,nie mieliscie tego wrazenia podczas waszego wesela? Interesuje mnie rowniez na jaki czas przed weselem zostalo ustalone menu i ile oni pobieraja korkowego bo chyba mi mowili ale wylecialo mi z glowy :-).Bylabym bardzo bardzo wdzieczna za odpowiedzi no i pare fotek jesli bylaby mozliwosc przeslania ich na mojego prywatnego maila : katiies@wp.pl . Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry