Widok

Piwnica Rajcow

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prosze o wrazenia na temat wesela w Piwnicy Rajcow.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba lepiej ze nie ma 56 bo wtedy bys sie stresowala przez 56 :-).Ja kupilam sobie tabletki Kalms - pomaga,nieco przynajmniej jak wzielam 4 hehe.AAA no i poranny sobotni spacer po lesie z pieskami tez pomaga.W kazdym badz razie najwazniejsze zebys sie nie stresowala juz podczas samej imprezy.Wyznacz delegacje ,cokolwiek by sie dzialo niech mama tata czy swiadkowa zalatwiaja a ty masz sie cieszyc i bawic .Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego.

Ps.Moj maz sie ze mnie smieje ze teraz cierpie na po slubna depresje........... i chyba cos w tym jest bo wciaz na forum wlaze hehe.
to juz pojutrze!
Zastanawiam sie, dlaczego przed slubem doba nie ma 56 godzin.
Moze wtedy udaloby mi sie nawet przespac :)
pozdrawiam, dzieki za zdjecia, slicznie bylo i slicznie bedzie :)

na razie krotko,zdjecia :-)
image
image
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej Kati!
czy wiesz, ze w poniedzialek minelysmy sie o godzine?
Rozmawialismy z panem Markiem o forum i to nawet dosc fajnie wyszlo - niby sie znamy a sie nie znamy - dowod na to, ze jednak niby to tylko forum a jednak az forum :)

W kazdym razie potwierdza sie to co mi wczesniej powiedzialas - wszystko gra, ustalenia bez zmian, a nawet pan Marek pamietal o roznych pierdolkach, ktorych nie pamietalismy, nie zapisalam a o ktorych rozmawialismy wczesniej.
Jak dla mnie na ten moment to strzal w dziesiatke - nie musze myslec jak bedzie bo bedzie dobrze.
Tak sobie powspominalam kolezanki, ktore po roznych salach robily wesela i szczerze mowiac na ten moment mam sporo czasu na inne rzeczy a samym weselem sie nie martwie....
za kilka dni opowiem jak bylo :)

Tylko krotko dla uspokojenia was.Wesele bylo bardzo udane.Piwnica Rajcow spisala sie na medal.Jedzenie wszystkim smakowalo,niczego nie zabraklo i wszystko bylo pieknie podane.Obsluga bardzo mila i pomocna.Nowy kierownik bardzo pomocny.Jak cos to jeszcze zadawajcie pytania.Ja wciaz odsypiam :-).
jakies nowosci?

Mam nadzieje ze wszystko sie udalo :)

Jest nowy zmienil sie jakos w polowie miesiaca,ale spokojnie bo ja tez robilam ustalenia z Jackiem i wysylalam mu maile i oni to wszystko trzymaja.Koles mial moje wszystkie maile i kumal wszystko.Bez problemow.......................... jak na razie przynajmniej :-)
jak to nowy menager????

to juz nie ma pana jacka? Kurcze, teraz, to sie troche zdenerwowalam, bo my poro rzeczy mielismy ustalonych jako zalacznik do umowy - spisane jako notatki na marginesie menu.

Koniecznie daj znac co i jak i czy nie robia problemow z ustaleniami!

czesc wlaze na forum z wieksza intensywnoscia szczegolnie teraz :-).ja juz sie chyba tych zdjec nie doczekam no ale przesle wam swoje :-).bylam w sobote menu ustalac.jest nowy manager no ale bardzo latwo sie bylo dogadac.w piatek wysylam tate zeby zaplacil.napisz co chcesz wiedziec i sie nie ma co denerwowac, w koncu to tylko wesele ktore sie ma raz w zyciu ( przewaznie) ;-)).Pozdro
Katiies, masz wesele tydzien przede mna!

Daj znac, czy zagladasz na forum, chcialabym z toba pogadac!

Sandruniax, jak bylo?
Pewnie jestesci gdzies w podrozy, ale daj koniecznie znac!

ja sie nie moge juz doczekac, bo mnie wczesniej nerwy zjedza :)

Witam, ja tez bym o zdjecia prosila agaraba@hotmail.com
Ponawiam prośbę do Margotki o wysłanie kilku fotek z weseliska :)

hej,
My rowniez podpisalismy juz umowe na 5 wrzesnia 2009r . milo czytac takie pochlebne opinie (bo niestety u znajomych zdania byly podzielone :/
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Byłam tam wczoraj iiii.... MAMY SALĘ !!!! Ale się cieszę, wszystko konkretnie i szybko zalatwione !!! Jak na razie polecam :)

jak bys miala czas to te zpoprosze o fotki- stolow glownie, bo chce wykorzystac motyw z platkami i zastanawiam sie jak oni to wykorzystali
pozdrawiam

Cześć. Również gratuluję i proszę o kilka fotek na bsolyga@gmail.com :). Wczoraj po raz pierwszy byliśmy w Piwnicy Rajców i bardzo nam się podobało. Ale zanim się zdecydujemy i wpłacimy zaliczkę chcemy wiedzieć o tym miejscu jak najwięcej. Z góry dzięki za fotki.

zworka
Mysmy zabukowali na 01 Sierpnia 2009. czy ja bym tez mogla prosic i kilka zdjec z wesela na agaraba@hotmail.com.

dziekuje pieknie
Jak dostanę, to na pewno :) Na razie czekamy, bo fotograf da nam całość zdjęć dopiero po plenerze :)

Ale fajnie że piwnica się sprawdza :) Margotko a czy mogę prosić Cię o przeslanie klku fotek sali ??? Będę zobowiązana :) gozdzik225@wp.pl

Serdeczne gratulacje i dzieki za opisanie wesela .Moje odbedzie sie 6 wrzesnia rowniez w Piwnicy i mam nadzieje ze bedzie udane tak jak i Twoje:-).Mam tylko ogromna prosbe powniewaz tort bede zamawiac takze z zewnatrz i mam zamiar zmienic kilka rzeczy z ich standardowego menu czy moglabys przeslac mi jak wygladalo twoje menu?Bylabym rowniez wdzieczna jakbys przeslala kilka fotek zeby zobaczyc jak sala z ludzmi i dekoracja wygladala :-).Bede rowniez miala okolo 70 osob na weselu i balam sie nieco ze sala moze byc zbyt duza,nie mieliscie tego wrazenia podczas waszego wesela? Interesuje mnie rowniez na jaki czas przed weselem zostalo ustalone menu i ile oni pobieraja korkowego bo chyba mi mowili ale wylecialo mi z glowy :-).Bylabym bardzo bardzo wdzieczna za odpowiedzi no i pare fotek jesli bylaby mozliwosc przeslania ich na mojego prywatnego maila : katiies@wp.pl . Pozdrawiam
do góry