Widok

Piwo bezalkoholowe w ciąży????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
można pić?...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
przy czym nie chodzi mi o prywatne opinie ale jakieś informacje zdobyte bezpośrednio od lekarza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
byłam u ginekologa, który twierdził, że kobieta w ciąży może napić się piwa w upalny dzień (i nie mówił o bezalkoholowym) - jeśli tylko ma ochotę... mnie jednak ta ochota nigdy nie naszła ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a czemu nie??? a coca coli można się napic w ciązy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
niby można, ja nie próbowałam... nie miałam potrzeby...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kilka razy wypilam, wg mnie nie zaszkodzi bezalkoholowe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak masz ochote lub cie "suszy" piwko dobrze gasi pragnienie(lub podpiwek ale tego w sklepach juz lata nie widzialam)
polecam LECH FREE bo on ma ponizej 0,5,
karmi ma 0,5 i jest slodkie - co kto lubi,
jedno i drugie pite z umiarem i nie w 3 minuty ;) na 100% nie zaszkodzi bo to znikome ilosci tyle co w soku jablkowym (naturalnym) ktory chwile postoi na sloncu

ja pilam kilka razy lecha free bo to pozwalalo mi ugasic pragnienie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
no w sumie tak zapytałam...bo zdarzało mi się pić dla towarzystwa mężowi (nie bez przyjemności oczywiście)....ale zastanowiło mnie czy takie codzienne piwkowanie nie jest złe:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Codzienne piwkowanie jest super, wspieraj męża we wspaniałym hobby.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Odpowiadajac na Twoje pytanie, owszem codziennie piwkowanie jest zle.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziwie się, że przez te 9 miesięcy niektóre kobiety nie potrafią dla swojego dzieciątka odmówić sobie piwka czy winka - przeciez mozna to zastapić innymi soczkami z warzyw czy owoców które napewno dostarczą dzieciaczkowi sporej dawki witamin...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
muszelka, ja tego własnie też nie mogę zrozumieć... ale było już tyle wątków na temat i nic, tyle sie o tym wszędzie mówi i nic, bezmyślne, nieodpowiedzialne, egoistki piją i bedą pić. A faktycznie bezalkoholowego piwa to nie ma (a mit o jabłkach już dawno obalony).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jeszcze jest kefir ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wz dwie przesadzacie,przeciez tu nie chodzi o kiliszek wodki, tylko o piwo bezalkocholowe, dajcie na luz troszeczke,ja bezalkocholowki tez czasem pilam i jakos mloda ma sie dobrze
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ciekawe, jak u niej będzie z ortografią... Jeśli kiepsko, to stwierdzisz, ze to dziedziczne, nie wynik FAS...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
piwo całkowicie bezalkoholowe (0,0%) istnieje i schłodzone super smakuje :) Piłam i w ciąży i po porodzie, taka ze mnie patologiczna matka
http://delima.pl/?module=Default&action=ContentController§ionId=575&parentId=506
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ciąży nie piłam piwka choć korciła przy karmieniu piersią położna sama mi mówiła ze karmi dobre na laktację jak chcemy podgonić i mozna wypić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
To bardzo smutne, ze tak potrzebujesz smaku alkoholu, że musiałaś specjalnego piwa szukać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18
Boye... smutne to jestescie wz mocherki...
oj... strasynie sie pryejelam,jaka to patologia ze mnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak się przejęłaś, ze nawet nie zauważyłaś, ze klawiaturę przełączyłaś. Bardzo dobry objaw.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry