Widok

Piwo bezalkoholowe w ciąży????

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
można pić?...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
przy czym nie chodzi mi o prywatne opinie ale jakieś informacje zdobyte bezpośrednio od lekarza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
byłam u ginekologa, który twierdził, że kobieta w ciąży może napić się piwa w upalny dzień (i nie mówił o bezalkoholowym) - jeśli tylko ma ochotę... mnie jednak ta ochota nigdy nie naszła ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a czemu nie??? a coca coli można się napic w ciązy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
niby można, ja nie próbowałam... nie miałam potrzeby...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kilka razy wypilam, wg mnie nie zaszkodzi bezalkoholowe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak masz ochote lub cie "suszy" piwko dobrze gasi pragnienie(lub podpiwek ale tego w sklepach juz lata nie widzialam)
polecam LECH FREE bo on ma ponizej 0,5,
karmi ma 0,5 i jest slodkie - co kto lubi,
jedno i drugie pite z umiarem i nie w 3 minuty ;) na 100% nie zaszkodzi bo to znikome ilosci tyle co w soku jablkowym (naturalnym) ktory chwile postoi na sloncu

ja pilam kilka razy lecha free bo to pozwalalo mi ugasic pragnienie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
no w sumie tak zapytałam...bo zdarzało mi się pić dla towarzystwa mężowi (nie bez przyjemności oczywiście)....ale zastanowiło mnie czy takie codzienne piwkowanie nie jest złe:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Codzienne piwkowanie jest super, wspieraj męża we wspaniałym hobby.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Odpowiadajac na Twoje pytanie, owszem codziennie piwkowanie jest zle.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziwie się, że przez te 9 miesięcy niektóre kobiety nie potrafią dla swojego dzieciątka odmówić sobie piwka czy winka - przeciez mozna to zastapić innymi soczkami z warzyw czy owoców które napewno dostarczą dzieciaczkowi sporej dawki witamin...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
muszelka, ja tego własnie też nie mogę zrozumieć... ale było już tyle wątków na temat i nic, tyle sie o tym wszędzie mówi i nic, bezmyślne, nieodpowiedzialne, egoistki piją i bedą pić. A faktycznie bezalkoholowego piwa to nie ma (a mit o jabłkach już dawno obalony).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jeszcze jest kefir ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wz dwie przesadzacie,przeciez tu nie chodzi o kiliszek wodki, tylko o piwo bezalkocholowe, dajcie na luz troszeczke,ja bezalkocholowki tez czasem pilam i jakos mloda ma sie dobrze
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ciekawe, jak u niej będzie z ortografią... Jeśli kiepsko, to stwierdzisz, ze to dziedziczne, nie wynik FAS...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
piwo całkowicie bezalkoholowe (0,0%) istnieje i schłodzone super smakuje :) Piłam i w ciąży i po porodzie, taka ze mnie patologiczna matka
http://delima.pl/?module=Default&action=ContentController§ionId=575&parentId=506
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ciąży nie piłam piwka choć korciła przy karmieniu piersią położna sama mi mówiła ze karmi dobre na laktację jak chcemy podgonić i mozna wypić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
To bardzo smutne, ze tak potrzebujesz smaku alkoholu, że musiałaś specjalnego piwa szukać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18
Boye... smutne to jestescie wz mocherki...
oj... strasynie sie pryejelam,jaka to patologia ze mnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak się przejęłaś, ze nawet nie zauważyłaś, ze klawiaturę przełączyłaś. Bardzo dobry objaw.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry