Widok

Plamienie implantacyjne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy któraś z Pan miala krwawienie implantacyjne? Ile trwalo?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zrób beta, jeśli wykaże ciążę, to może być niestety pozamaciczna tak jak było w moim przypadku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieki. Mam nadzieję ze w końcu się udało

Test zrób za tydzień. Teraz i tak ci nic nie pokaże.

Ja mam 8 dni do okresu pojawiło się plamienie raz różowe a później brazowe lekko brzuch mnie tylko bolał. @ mam zawsze obfite i bolesne . Myślicie ze to płomienie implantacyjne? Nie chce testu robić bo znów się zawiode a lekarz dopiero w następnym tygodniu

I jak to, Justin?

O proszę! Gratulacje! :) ja już tak bardzo bym chciała, że co 5 min biegam sprawdzać, czy to @ czy nie... Zazwyczaj 2dzien miałam już obfity.. z rana myślałam, że się rozkręci.. ale teraz znowu jakby mniej... Sama już nie wiem

Różne rzeczy się zdarzają. Ja nawet raz zaszłam w ciążę w dniu spodziewanego okresu. Tak tak, cykl się coś rozregulował i owulacja była w dniu spodziewanego okresu . I tak zamiast miesiączki pojawiła się.. ciąża hehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć dziewczyny! Może jeszcze któraś tutaj zagląda i coś doradzi :)
Ostatnia miesiączkę miałam 21.10 cykle zwykle 24dni na progesteronie albo i szynciej. W tym miesiącu czysto i w dzień spodziewwnej miesiączki test negatywny :( w 26 dniu cyklu pojawiło się delikatne plamienie, jasno różowe widoczne na papierze. Dzisiaj (27 DC) troszkę mocniejsze z bólami jakby miesiączkowymi ale też tylko na papierze.. czy są jakieś szanse, że owulacja się przesunęła i to implantacja? Czy któraś z was tak miała? Nie chcę się nakręcać, bo w tym miesiącu nawet troszkę odpuściłam myślenie o dzizi.. a tu taka niespodzianka..

Gratuluję
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To było to mam dzisiaj 2 kreseczki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może być plamienie implantacyjne. Proponuję iść na betę 2 dni po skończeniu plamień lub zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki.
Powodzenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja właśnie czytam :D szukam po całym internecie informacji, bo jestem w 22dc dopiero i zaczęłam plamic. Cykle zwykle są 29 dniowe, więc nie wiem co jest..jestem prawdopodobnie 9 dni po owulacji.
Witam dziewczyny czy ktoś tu jeszcze jest

u mnie krwawienie implantacyjne trwalo dwa dni zywej krwi i dwa jasno brazowe delikatne plamienie.Bylo bezbolesne.Wystapilo w7,8 dniu po owulacji.Po plamieniu testy wychodzily lekko pozytywne a dzien przed terminem prawdziwego okresu wyszedl juz mocno pozytywny.Nastepnie od terminu miesiaczki bole okresowe tak z piec razy dziennie,najgorzej wieczorem,myslalam sobie wtedy ze chyba jednak dostane ten okres hehe. PO trzech tyg przeszly. A mdlosci mialam nie mocne ale pamietam ze wystapily tak okolo 5,6 tyg ciazy,mdlilo mnie i nie moglam zjesc moich ulubionych potraw.Najwczesniejszy objaw to chyba nadwrazliwe piersi i uderzenia goraca,szybsza przemiana materii tak kolo tydzien czasu, chyba byla burza hormonalna.
Marika zrobiłaś test ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wylądowałam w szpitalu. Poronienie ;< Moja beta z piątku 271 spadła do 64..
Po łyżce 3 miesiące spokojnie. Ja po laparoskopii musiałam czekać też tylko 3 miesiące. Po 3 pełnych miesiaczkach miałam światło na staranie się o malucha.

Daj znać, jak Twoja beta.
Chociaż mi coś tu nie gra, bo u mnie zaraz po poronieniu beta spadła o połowę..
Dziwne, że lekarz Wam pozwolił starać się o dziecko miesiąc po łyżeczkowaniu. Po takim zabiegu trzeba odczekać minimum 3 miesiące, a najlepiej pół roku bo endometrium jest uszkodzone i musi się zagoic. Do tego hormony muszą się ustabilizować.
Taka szybką ciąża, o ile w ogóle to ciąża może być bardzo trudna do donoszenia, może dojść do poronienia, odklejania łożyska, krwiaków, do tego hustawka hormonów może źle wpłynąć na dziecko i Ciebie.
Ta wysoka beta nie zeszła do końca po poronieniu i lyzeczkowaniu więc założyłam, że nie możliwym jest abym miała w ogóle owulacje. Dzien później miałam wizytę ktrl u ginekologa o powiedział że jest pecherzyk i mogła być lub będzie owu. Dzień później stwierdziliśmy z mężem że próbujemy. Tydzień po tym, czyli od tej środy do dzisiaj mam lekkie plamienia które nijak nie przypominają moich @. Trochę pobolewa podbrzusze ale nie tak jak zawsze przy @. W poniedziałek idę zrobić beta hcg żeby sprawdzić czy spadło czy może rośnie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej, jeśli dobrze rozumiem, to masz bete powyżej 5, czyli ciąża jest.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry