Widok

Plener Kawy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli moge sie wtrącić... Zdjecia moje i Kawy podobają się ( większości) bo są oryginalne, ale jesli będziecie pozyczali motocykle od kumpli po to by zrobic sobie zdjecie slubne, to nie ma to najmnieszego sensu. Wymyślcie coś swojego, oryginalnego. My jezdzimy motocyklem, poznalismy sie dzieki niemu wiec jest na naszych zdjęciach, nie pozyczaliśmy go od nikogo.

Tak więc życzę udanych, kreatywnych pomysłów

Czerwcowa
mi też te zdjątka się podobają - może mój przyszły da się namówić na niektóre fotki, a od kumpla byśmy motor pożyczyli- moze się uda ;)
to "niesmaczne" zjęcie jest z*******e!!! REWELACJA!!!! Nobel dla fotografa ;-)
:))))
nie dam opaśc tak fajnemu wątkowi z takimi zdjęciami!!!!!
KAWA.... i resztqa bandy forumkowej - te fotki co tu wif\dać - to aż klapa opada ;)

trzymajcie sie ;-) witch i stanley pozdrawiają ..... :)
Tak trzymac Kawa! Gratuluję udanych zdjęć!Bardzo mi się podobają.
Kawa, Czerwcowa!!! co ja tu bede duzo pisala, wiecie co mysle ;o) TO jest najwspanialsza pamiatka ze slubu, zostaje na zawsze i jeszcze setki razy wiele, wiele osob bedzie sie Wami zachwycalo ogladajac te fotografie.
my we wtorek odbieramy nasze zdjecia od B&W. i mysle, ze warto bylo zrezygnowac kamerzysty na korzysc TAKICH zdjec :o)

aaa w pokoju to Czerwcowej :) A Kawy najbardziej mnie sie podoba na dworcu jak siedzi na walizce- cudo :)
pierwsze w pokoju? gdzie? ja nie widzę tu takiego zdjecia :(
ja tez sie podpisuję pod tym co Andromeda napisała :) Zdjęcia sa po prostu piękne... szczególnie zwaliło mnie z nóg to pierwsze w pokoju- masz uroczy profil :) Naprawdę bardzo łady!!! tez bym chciała takie zdjęcie! buziaki dla Ciebie :***
rzeczywiście Andromeda, pięknie to napisałaś, bardzo bardzo ładnie...

wyraziłaś moje zdanie o tym zdjęciu- zgadzam się z Tobą w 100%

Czerwcowa
Jejku Andromeda dziękuje serdecznie za takie miłe słowa. Na pewno Twoja sesja tgez będzie super bo najwazniejsze jest nastawienie młodych do całej sesji i LUZ luz totalny a na to nie ukrywam potrzeba czasu ... nasza sesja z przerwami trwała blisko ... 6 godzin !
Buziaki dla Ciebie Andromeda !!!
Kawa, dopisuję się do tej długaśnej listy zachwytów dopiero teraz, jak mi ciśnienie wróciło do normy i złapałam oddech po tym, jak mi go zaparło przy oglądaniu :-) Wspaniałe zdjęcia - uwielbiam klimaty typu przedwojenny dworzec na starych pocztówkach (w sepii byłoby super...), ale te fotki "motor wieczorową porą" również mają w sobie magię - trudno oprzeć się wrażeniu, że fotografem był jakiś utalentowany paparazzi podglądający parę uciekającą przed fleszami i wielkomiejskim tłumem. Ktoś nie ma wyobraźni, nazywając scenę w bramie niesmaczną. Tu nie ma co się doszukiwać dosłowności, to udana impresja...
Sama drżę o to, jakie będą nasze zdjęcia (Vivid Foto) i utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, ze plener zrobimy kilka dni po ślubie - pomijam ewentualność pobrudzenia kiecy, ale skoro na miesiąc przed odczuwam stres, to co będzie w dzień ślubu? Grymasy zamiast uśmiechów?
W każdym razie chciałabym móc kiedyś pochwalić się choć jednym tak udanym zdjęciem, jak Twoje czy Czerwcowej...

bardzo mi sie podobaja te zdjecia z motorkami :) !!!

Dzięki! Pozdrawiam

Dziękuje bardzo! Mi tez strasznie sie podobają te zdjęcia - nieskromnie mówiąc - na pewno też będziecie mieli super plener.
Mnie osobiście bardzo podobają się zdjęcia a'la erotik. Sama będę takie miała. Będą również inne "normalne" ślubne.
Dziewczyny zdjęcia są śliczne!

Kawa super zdjęcia!!!
Super!!!! I jeszcze cieszę się tym bardziej bo my też robimy w foto 21!!!
;o)))))))))))))

Zdjęcia są bardzo ale to bardzo interesujące na pewno nigdy nie znudzi Wam się ich oglądanie. naprawde świetne
do góry