Widok

Pleśniawki POMOCY!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny moze cos poradzicie,moja 6 msc coreczka ma plesniawki.Lekarka zapisala nastatyne i pedzluje jej jeszcze gencjana.Ale biedulka tak sie meczy nie chce jesc ani pic,nie moze zasnac bo bez smoczka nie umie.Poprostu plakac mi sie chce razem z nia.A jeszcze w niedziele mamy chrzciny i nie wiem czy czasami nie odwolac,bo niewiem czy bedzie sie lepiej czula.
Moze wiecie co jeszcze moze jej to zlagodzic i ile czasu to jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To w jaki sposób piszesz sugeruje, że tobie wlewali siki, a powinni jęzor wyparzyć:

bo irytuje mnie głupota i bezmyślność ludzka? w kwestii dzieci wybitnie, bo rodzicielstwo do czegoś ZOBOWIĄZUJE? DO MYŚLENIA i ODPOWIEDZIALNOŚCI NA PRZYKŁAD?

I nie, sików mi nie wlewali, moi rodzice posiadali rozum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

No własnie sama nie mogę niczego znaleźć skutecznego....

Nie wiem ilu preparatów już próbowałaś, ale dobre rezultaty moze dac stosowanie maści konopnej https://konopnysklep.com.pl/kosmetyki/masc-konopna-900mg-cbd-30ml.html Na stronie mozesz poczytać sobie o jej dzialaniu. Masć ta jest polecana zarówno na problemy z pleśniawkami, jak rownież na opryszczkę. Zawarte skladniki przyspieszaja proces regeneracji skóry oraz ją wzmacniają. Znacznie szybciej goją się jakiekolwiek uszkodzenia w jamie ustnej.
Nie wiem czy mozna kupić stacjonarnie, najłatwiej zamowić przez internet.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry