Widok

Pleśniawki POMOCY!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny moze cos poradzicie,moja 6 msc coreczka ma plesniawki.Lekarka zapisala nastatyne i pedzluje jej jeszcze gencjana.Ale biedulka tak sie meczy nie chce jesc ani pic,nie moze zasnac bo bez smoczka nie umie.Poprostu plakac mi sie chce razem z nia.A jeszcze w niedziele mamy chrzciny i nie wiem czy czasami nie odwolac,bo niewiem czy bedzie sie lepiej czula.
Moze wiecie co jeszcze moze jej to zlagodzic i ile czasu to jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nam nystatyna nie pomagała,ale aphtin do kupienia bez recepty,młody miał po antybiotyku raz..............
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie zabrzmi zachęcająco ale jest skuteczne. Można smarować dziecku buźkę moczem. Oczywiście pieluszka musi być czysta, musisz złapać czysty mocz dziecka i pędzlować, ścierać pleśniawki to bardzo skuteczna metoda u nas nic innego nie pomogło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry