Pobitegary

Restauracje Pizzerie

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 21

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
obsluga - nie polecam wątek zamknięty wczorajsza wizyta, to jakis dramat- takiej obslugi nigdy sie tam nie...
~piotr
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2019

żeberka to kompletne nieporozumienie wątek zamknięty Kucharz, który je przygotował powinien spędzić dwa tygodnie w izolatce......
~pierwszyraz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 września 2018

Nie polecam! wątek zamknięty Wizyta w Pobitych już nieprzyjemnie się zaczęła od okropnie niewygodnych...
~A.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 maja 2018

Najlepszy comber jagniecy! wątek zamknięty Sobota samotna wyprawa do pobitych garów i wypas comberek jagniecy plus...
~Jaruś
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 maja 2018

Trochę drogo ale smacznie wątek zamknięty Wśród wszystkich restauracji i knajp pojawiających się na mapie Garnizonu i...
~Natalia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2018

Jakość i smak ———— wątek zamknięty Jedyny + za wystrój. Jest wiele miejsc w trójmieście gdzie za „sopocką cenę”...
~Adrian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 marca 2018

Śniadania pyszne wątek zamknięty Polecam śniadania Jajka w koszulkach dopracowane do perfekcji! Salmony,...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 stycznia 2018

rozczarowanie wątek zamknięty Ze znajomymi wybraliśmy się tam na kolację. Stek miał być średnio wysmażony...
~Barboe
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 stycznia 2018

rozczarowanie wątek zamknięty Duże rozczarowanie Pierwszy lokal na Żabiance trzyma klasę. Garnizon, po...
~Kuba
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 czerwca 2017

Smacznie wątek zamknięty Miejsce o ładnym wystroju, klimatyczne. Zamawialiśmy 2 pasty. Porcje sa dość...
~Aga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 września 2017

OK wątek zamknięty Jako miłośnik bistro w Oliwie odwiedziłem Wrzeszcz, jest OK, typowo mięsne...
~Wiesiek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lipca 2017

dla ludzi o niewyszukanych potrzebach, lubiących oglądać brodaczy wątek zamknięty przeciętny wystrój, mnóstwo "modnych" brodaczy, smaki, świeżość i jakość na...
~Tadeusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 maja 2017

Slaba jakosc wątek zamknięty Wybralismy burgery z frytkami. Same burgery dobre, sle bez szalu. Mialam...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 maja 2017

Pobite Gary się potłukły.. wątek zamknięty Jeszcze rok-półtora roku temu był to mój ulubiony lokal. Jako wielbiciel...
~Autor
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2017

Burger wątek zamknięty Bułka spalona, czuć węglem przy każdym ugryzieniu, mięso dobre ale...
~Gaban
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2017

POLECAM wątek zamknięty Pyszne jedzenie, przepiękny wystrój oraz miła obsługa są z pewnością atutami...
~Leon
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 marca 2017

Pod wrazeniem wątek zamknięty Odwiedzilam lokal po raz pierwszy zachecona pozytywnymi opiniami z internetu....
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 lutego 2017

Miły lokal wątek zamknięty Miły i przyciągający lokal, bardzo uprzejmi kelnerzy, dania smaczne i...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 stycznia 2017

za każdym razem pozytywne zaskoczenie wątek zamknięty Uwielbiam Bistro w Oliwie, musiałam przyjść i przekonać się jak w jest w...
~Girl
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 grudnia 2016

Byłem 2 razy - pierwszy i ostatni. wątek zamknięty Takiej podeszwy z piersi kurczaka nigdy nie dostałem. Takie przeciągnięcie...
~Rafał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 listopada 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry