Widok

Poczta Polska

Polityka Praca Temat dostępny też na forum:
Dla tych co narzekają na listonoszy i innych pracowników na Urzędach Pocztowych Mogą sobie przeczytać dlaczego tak jest i co się działo w Warszawie w sobotę może trochę ochłoną zanim coś powiedzą.

http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/3612757,pocztowcy-na-manifestacji-w-warszawie-stanowisko-poczty-polskiej,id,t.html

"Pocztowcy, domagają się m.in. "natychmiastowego wycofania wypowiedzenia zbiorowego układu pracy, zatrzymania procesu likwidacji i przekształcania placówek pocztowych, zaprzestania zwolnień pracowników w każdej formie a szczególnie wymuszania na nich zgody na zwolnienie, a także nie zatrudniania pracowników na niepełny etat oraz na tzw. umowach śmieciowych oraz podwyżki płac"."

Czytaj więcej: http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/3612757,pocztowcy-na-manifestacji-w-warszawie-stanowisko-poczty-polskiej,id,t.html
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 30
"gdyby nie to że byłam w szlafroku po kąpieli to zbiegłabym do niego na dół."
Trzeba było,następnym razem wnosił by Ci nawet na dziesiąte.;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
No niestety różnie to bywa. Najgorzej jest z nowymi. Zresztą ja mam same domki to nie do końca wiem czy na blokach może nie chce im się latać co chwile na górę ale taka praca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Narzekacie to mam rewelacyjną wiadomość w wybranych Urzędach Pocztowych będą w sprzedaży cukierki. Super co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
I co z tego ?
Frontem do klienta !
Może ktoś pomyśli i w weekendy poczty też otworzą !
Bo teraz nawet te które są w centrach handlowych to są zamknięte , a sklepy otwarte dlaczego tak jest ??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam gdzie ja pracuje jest otwarta w soboty tylko filie i agencje mają kiepskie godziny otwarcia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
sobota to nie weekend - dobrze będzie , oczywiście dla klientów tylko wtedy gdy Poczta Polska zostanie sprywatyzowana. Wtedy dopiero Poczta będzie otwarta dla klientów a nie dla dyrektorów i naczelników.
Rozumie rozgoryczenie szeregowych pracowników poczty, lecz co to obchodzi klienta ???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszelki duch... co za bezmyslne pierdy pociskacie
zniewoleni swoim "wolnym" mysleniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zawsze każdemu jest źle w zależności gdzie pracuje ..

Zarobki w poczcie polskiej są naprawdę niewielkie, nie ma co panikować. W miarę świeży artykuł: https://poczta-polska.info.pl/blog/praca-poczta-polska/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry