Widok

Podcięcie wędzidełka języka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mój synek dostał skierowanie do wojewódzkiego na laryngologię na podcięcie wędzidełka języka. Proszę napiszcie jak Wasze dzieci "zniosły" ten zabieg. Bo jeszcze rozważam zmianę ze szpitala, pediatra mówiła, że takie zabiegi wykonują tez prywatnie w gabinetach stomatologicznych, podobno laserowo (czyt. bezbolesnie i bezkrwawo). Będe wdzieczna za opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/krotkie-wedzidelko-podciecie-u-dr-Piotrowskiego-t455284,1,16.html
tutaj sobie poczytaj :)
Ja polecam jakiegoś periodontologa i gabinet stomatologiczny, ten zabieg trwa z 15 min szkoda straszy dziecko.
Znajomi podcinali w przychodni wojskowej na słowackiego u Dr jakubiec - norton rok temu.
Generalnie powiedzieli,że oni bardziej przeżywali niż dziecko - teraz śmieją się , że "córka wogóle się nie zoriętowała i już było po wszystkim".
Ja dzis ide w tej sprawie z corka do laryngologa. Jeden mowil mi ze on w gabinecie robi tylko malym dzieciom, mojej robilby w szpitalu. Logopeda d mowila ze starszym robia czasami pod calkowita narkoza a tego now chce wiec ide do kolejnego lekarza. moze ktos die wypowie kto jest po zabiegu.
Moj maly mial podciete ale to mial moze z 3 miesiace,pierwsze krzyk potem do cycka i bylo oki:)
a bałam sie i tam bylam przerazona ze niepytaj!!!
Periodontolog zrobi to sprawnie i szybko u 4latka i 24 latka, My usuwaliśmy w sopocie w sandencie u dr Jakubiec - Norton- prywatnie 150zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

do góry