Widok

Podejrzana NIANIA.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od tygodnia przychodzi do nas nowa niania. Młoda, zgrabna dziewczyna i albo jestem już przewrażliwiona, albo ona czuje miętę do mojego męża!! Kurcze, rano przed wyjściem do pracy widzę, jak ona się wypina, napina i pręży przed moim facetem. Szlag mnie trafia jak nakłada dekolt taaaki że aż jej prawie pępol widać, a jak kucnie przed nim, to widać jej pół pupska i prawie całe stringi:/. Rozmawiałam dziś o tym z mężem, ale on rzucił tylko stwierdzeniem, że "ona mu nie robi i żebym przestała mieć te swoje megawku*woschizofochy". Jestem cholernie zazdrosna o swojego męża i mam chęć wydłubać jej oczy :((( Nie wiem co zrobić w tej sytuacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
"Jak suka nie da, pies nie weźmie"
Kiepski pies, jak na suki leci ;)

Owszem, jak się kocha, to zazdrość gdzieś się przeplata i to norma, ale nie da się uniknąć różnych sytuacji, które mogą być powodem do zazdrości i w takim momencie, albo zaufanie, albo wojna z mężem o każdą dziewczynę co luknie na naszych mężów
Ja wybrałam pierwszą opcję i jakoś na razie udaje nam się dochodzić do porozumienia, chociaż mąż lubi jak okażę trochę zazdrości i oczywiście vice-versa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja to jestem dumna i blada jak jakas mloda panna zerka na mego staruszka:) Zanim wyszlam za maz nie bylam tez aniolkiem ale teraz ufamy sobie, moj maz jest marynarzem jak byla stewardesa... wiec musimy sobie ufac :)

Ciekawe skąd się wzięło powiedzenie

"Jak suka nie da to pies nie weźmie"

Co innego ładna dziewczyna a co innego prowokująca panienka.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Zgadzam się z Kasią w 100 % .. :) Kazdy ma swój rozum.. Jeżeli go ma to nie zdradzi.. ufam mojemu w 100 %, choć może to co napiszę, wyda się sprzeczne, ale.. Byłam, jestem i będę zazdrosna.. o.. :) bo mam o kogo.. :) i myslę, że to jest normalne.. co innego chora zazdrość..

I rozumiem autorkę wątku.. Bo gdybym ja miała taką sytuację, to bym też była zazrosna, chociaż wiem, że mojego nic nie ruszyłoby to.. :) chyba, ze pośmiał by się trochę.. ;) ale zazdrość by była i to mocna.. ale nie chora..
Larisa, ja się z Tobą zgadzam, nie podsuwajmy mężowi pokus, aczkolwiek jeżeli ten nasz cenny skarb, jest warty naszej miłości to z tej pokusy nie skorzysta.

Dla mnie po prostu, określenie to tylko facet, nikogo nie usprawiedliwia, facet ma mieć swój rozum i tyle.

Ale gdyby mi się w małżeństwie przytrafiła zdrada, to nie kochanka byłaby ździrą, tylko mój mąż gó*** wart.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o boże ale wy popadacie w skrajności !
Ja daję mężowi bardzo dużą wolność, może chodzić sobie z kumplami na piwo ( o zgrozo ma nawet koleżankę, z którą wychodził pogadać!) nie trzepię mu telefonu, nie sprawdzam kont na ns czy gg, pracuje wśród właściwie samych kobiet z którymi wyjeżdża na weekendy integracyjne i jakoś zyję, jestem w całości więc zazdrość też mnie nie zżarła ;)
Ale to nie znaczy, że nie jestem czujna, jak sie naprawdę kocha to wiadomo, że facet jest dla Ciebie cenny i obawiasz się, żeby Ci nikt go nie zabrał - to jest naturalne. Dużo bardziej niż uznać "on mnie nigdy nie zdradzi, a jak zdradzi to walizki za drzwi" i po kłopocie.

Zgadzam się, że to zawsze facet jest winny, dlatego nie każę autorce wątku besztać młodej dziewczyny, nie każę wywalać jej na zbity pysk wyzywając od wywłok pragnących uwieść jej biednego, bezbronnego męża.

Uważam tylko, że lepiej nie ułatwiać sprawy podsuwając pokusy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie, że macie racje. Dla mnie maz, ktory zdradza to juz jakis rodzaj patologii... ;p
to racja, jednak swój rozum mają i chyba nie są tacy tępi żeby nie umieć samodzielnie podjąć decyzji. A jak jest taki głupi, żeby na tą łatwą polecieć to niech sobie leci, im szybciej tym lepiej, pókim jeszcze młoda ;) ;) ;)
Wiec wiecie musicie uważać ?
Czyli mam spędzić pół swojego życia na uważaniu z kim mąż rozmawia i przebywa ?
To nie pies, którego trzeba pilnować i prowadzać na smyczy.

Tak jak i mąż tak i żona powinni wiedzieć jakie są granice w kontaktach z innymi kobietami/mężczyznami.

Jak jakiejś lafiryndzie uda się zaciągnąć cudzego męża do łóżka, to kto jest winny ?
Lafirynda którą kręcą cudzy mężowie, czy mąż który nie potrafi się oprzeć cudzej pupie :P

Leczy mnie, jak kobiety mówią/piszą, że ta ku*** poderwała mi męża.
Ta ku*** poderwała męża, ale cóż ten mąż był wart, jeżeli nie potrafił odmówić ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wszystko przeciez przez glupie baby, bez zasad moralnych!
Które wdzięczą się do zajętych facetów, męzów, chłopaków...
Gdyby takich nie bylo... to mezowie mogliby zdradzac tylko w agencji.Ale niektore maja taki styl.

Cieszę się autorko, że podjełas juz decyzję.Pozdrawiam! :)
Xelka , to chyba faceci muszą :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wogole przypomniało mi się u Drzyzgi w rozmowach były ostatnio laski które na celu miały rozbijanie związków, może nie docelowo ale upatrzyła sobie taka laska jakiegoś faceta i tak długo za nim łaziła az dopieła swego, a potem baj baj i do następnego :) i nie obchodziło ją to czy ten facet ma rodzine czy nie , a jak miał to jeszcze lepsze wyzwanie dla niej to było :) więc wiecie musimy uważac :)
ło matko pogoniłabym kobite :) a z facetami jest tak ze wiecie w domu ma zone która czasem mu coś pogdera więc jak trafi na taka co bedzie mu włazić w tyłek to predzej czy poźniej ulegnie, może nie na trzezwo a po pijaku :) ale mysle ze na każdego faceta jest metoda nawet najbardziej kochającego :)
Kasia, do mojego męża wdzięczyła się koleżanka naszej koleżanki. Włącznie z tym, że przyniosła mu prezent . Przy drugim spotkaniu bez okazji:) Gdybym mojego męża nie oświeciła o co chodzi to on by dalej nie kumał. I wiesz ja nie chciałam się z nią już spotykać nie dlatego, że jestem zazdrosna, ale ja porostu głupio się czułam w takiej sytuacji.
Larisa, może ja jestem inna, może mam zupełnie inne podejście do tematu, ale jestem z tych co nie pilnują męża, rozważając kogo wpuszczam do domu
Wpuszczę ekstra ładną nianię, a mąż mi z nią boki zrobi, to spakuję mu walizki i będę życzyć udanego związku z nianią. Chociaż zaoszczędzi mi facet kawałek mojego życia, bo jak skorzystał z okazji z nianią, bo ja durna fajną babkę do domu wpuściłam, to skorzysta innym razem z kolejnego zakazanego owocu.

I nie piszę tu o wspólnym spaniu, bo trójkąty nie dla mnie :P
Ale nie selekcjonuję znajomych, mam śliczne koleżanki, znajome, sąsiadki.
Za niektóre daję sobie rękę uciąć, że mi męża nie poderwą, a za niektóre nie, ale nadal bywają w moim domu, podczas kiedy i mąż jest.
Jeżeli kiedyś moja cicha woda, zrobi mi skok w bok, to tylko i wyłącznie utwierdzi mnie w przekonaniu, że gó*** był wart, a kocham męża ponad wszystko, ale zaufanie do niego jest silniejsze, niż selekcjonowanie znajomych, opiekunek, koleżanek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Larisa w 100 % podzielam Twoje zdanie!!!
Dziewczyny to może w ogóle kupić facetowi karnet na jakiś dobry peep show a potem odprasujmy koszulę, niech idzie z chłopakami na dobrą imprezę aha no i niech przenocuje w hotelu bo co będzie chłop po nocy się szlajał ;) Jak przyjdzie do nas koleżanka na noc i będzie jej zimno to przenieśmy się na kanapę i pozwólmy, żeby mąż ją przytulił- co ma dziewczyna marznąć ;) przecież jak ma zdradzić to i tak zdradzi...

Nie mamy wpływu na to czy mąż poderwie babkę w sklepie albo na stacji benzynowej, nie mamy wpływu, że pozna kogoś interesującego w tramwaju, nie bardzo mamy też wpływ na to z kim będzie pracował, ale mamy wpływ na to kogo wpuszczamy do domu i jeśli autorka wątku nie "wkręca" sobie i siksa naprawdę się klei to bym był bardzo ostrożna.

Już tyle się naoglądałam koleżanek, które potem siedziały i wyły powtarzając moje ulubione zdanie " nie wierzę, że on mógł mi to zrobić". I nieprawdą jest Kasia to, że tylko faceci z tendencją do skoków w bok zdradzają. Niestety często zdradzają te "ciche wody" o których nikt nigdy by tak nie pomyślał :(

Ja tam nie wierzę do końca nikomu, bo wszyscy mają wielkie zasady tylko do momentu kiedy muszą z nich skorzystać.

W każdym razie chodź mam inne zdanie to mam nadzieję, że w tej kwestii Ty masz racje i mój mąż należy do tych "co go na hu hu żadna baba nie zaciagnie do wyra" ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Daria, tylko później okazuje się, że ta kochanka, która jest taka super, ekstra rewelacyjna, okazuje się również megacośtamwkur*iająca zołza :) "

to już inna historia.... ;)
żadna cudza baba oczywiście :P
Daria, tylko później okazuje się, że ta kochanka, która jest taka super, ekstra rewelacyjna, okazuje się również megacośtamwkur*iająca zołza :)

Wszystko ma ładne oprawki, póki nie sięgamy życia i problemów dnia codziennego.
A faceci dzielą się na tych co kręci romans i tych co za huhu nie zaciągnie żadna baba do wyra :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry