Widok

Podróż z dzieckiem Ryanair

Rodzina i dziecko Podróże Temat dostępny też na forum:
Witam lecę z dwójką moich maluchów liniami Ryanair zawsze latałam wizzem Są mamy które leciały tymi liniami jak wygląda dla maluszka 1 rok wyczytałam, że można mieć taką torbę do 5 kg co można zabrać dla dzieci do jedzonka ja będę leciała z roczniakiem i trzylatkiem Za wszelkie rady wielkie dzięki pozdrawiam
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Interpunkcja boli...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla roczniaka możesz mieć butelkę z mlekiem. My mieliśmy też termos z wodą, nikt się nigdzie nie przyczepił (jak pytali, to mówiłam, że do zrobienia mleka jest nam potrzebny). Otwarte opakowanie z mlekiem też miałam w podręcznym (znaczy się z proszkiem do przygotowania mleka). Słoiczki też można mieć. A dla starszego jak dla dorosłego, obowiązują normalne przepisy. Akurat jeśli chodzi o wnoszone jedzenie, nie zależy to od linii lotniczej, tylko od przepisów na lotniskach. O bagażu nie wiem, taka informacja nie była nam potrzebna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak u większości mamusiek na tym forum...
"mam dziecko wiec nie mam czasu stawiac kropek i przecinkow poto jest forum zeby kazdy mog sie wypowiedziec i prosze sie odczepic"
;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
My lecieliśmy z 3 latkiem mieliśmy kanapki słodycze wode dla małego i nikt sie nie przyczepił tylko zapytali czy to dla dziecka i tyle. każdy z nas miał bagaż podręczny ja torebkę mąż plecak i syn też plecak. Ryanair jest o tyle lepszy od Wizzera, że ma sie wyznaczone miejsca do siedzenia i ludzie nie lecą jak na promocje do sklepu..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Badania prenatalne ! Kto miał ? (64 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

do góry